منو
 صفحه های تصادفی
نمایندگان قبائل در مدینه برای پذیرش اسلام
تفاخر
ابراهیم بن عبدالله بن حسن بن علی علیه السلام
زندگی درشهرهای مایا
بلمنیت
مشهورات
مهرداد اوستا
تاریخ روانشناسی در ایران
تولد ستارگان
فاطمه بنت اسد
 کاربر Online
583 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فارابی اصل 4 ستاره ها ارسال ها: 1188   در :  شنبه 15 بهمن 1384 [21:01 ]
  شوری ، شیرینی و بیوشیمی
 

شوری ، شیرینی و بیوشیمی

خیلی از شرکتهای تولید کننده مواد غذایی و نوشابه‌ها در جدالی با مشتریان حافظ سلامت در صدد استفاده از ماده‌ای هستند که می‌تواند گیرنده‌های مزه‌های مختلف را گول بزند و باعث شود زمانی که این مزه‌ها واقعا وجود ندارند آنها را حس کند .

غذاهای بسته بندی شده ، nestle ، coca cola و Campbell soup همگی با شرکت بیوتکنولوژی به نام Senomyx قرارداد بسته‌اند که مواد شیمیایی زیادی تولید کرده ، موادی که به خودی خود هیچ مزه‌ای ندارند ولی در عوض توسط فعال کردن یا غیر فعال کردن گیرنده‌های موجود در دهان که مسئول حس مزه‌ها هستند کار می‌کند . آنها می‌توانند مزه شکر ، نمک و مونو سدیم گلوتامات (MSG) را در غذاها اضافه و یا حتی دو برابر کند .

با اضافه کردن یکی از انواع senomyx به محصولات خود ، تولید کننده‌ها می‌توانند به عنوان مثال میزان شکر را در شیرینیها و یا نمک را در سوپها تا مقدار نصف مقدار اولیه کاهش دهند در حالی که مزه شیرینی یا شوری غذا تغییری نکند. همانند سایر افزودنیها محصولات senomyx به صورت جداگانه به عنوان مواد تشکیل دهنده ماده غذایی ذکر نمی‌شود.






  امتیاز: 0.00