منو
 کاربر Online
1045 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  پنج شنبه 01 دی 1384 [12:20 ]
  اولین زن فضانورد جهان
 


در سال 1963 اتحاد جماهیر شوروی یک فضانورد زن به نام والنتینا ترشکووا را به فضا می فرستد. وی نخستین زن کیهان نورد جهان است که با سفینه واستوک_6 در مدت سه شبانه روز (70 ساعت و 50 دقیقه) بیش از 48 بار به دور کره زمین چرخید و مسافتی در حدود 3 میلیون کیلومتر را طی کرد و جهان را غرق در حیرت نمود.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  پنج شنبه 12 مرداد 1385 [09:03 ]
  اولین زن گردشگر فضایی جهان
 

روزنامه `ال‌پاییس` چاپ اسپانیا در گزارشی به شرح فعالیتها و آمادگیهای اولین زن گردشگر فضایی جهان پرداخت که یک خانم ایرانی به نام `انوشه انصاری` است. این روزنامه چاپ مادرید نوشت:انصاری که پاییز امسال به همراه `دایسوکه انوموتو` ژاپنی به فضا سفر می‌کند، یک خانم ‪ ۳۹‬ساله ایرانی است که اولین زن گردشگر فضایی جهان و چهارمین فردی خواهد بود که تحت عنوان گردشگر به خارج از کره زمین می‌رود.

بر اساس این گزارش، سفینه‌ای که انصاری با آن سفر می‌کند `سویوز ‪`TMA-9‬ نام دارد که قرار است سپتامبر آینده پرتاب شود. ال‌پاییس نوشت: انصاری تاکنون آزمایشهای پزشکی لازم را پشت سرگذاشته است. او هفته‌ها در `شهر ستارگان` مرکز آموزشی و تمرین روسیه واقع در مسکو بسر برد و آموزشهای لازم از جمله تیراندازی برای امکان مقابله با حیوانات وحشی در صورت فرود سفینه در جنگل را فراگرفته است.

روزنامه اسپانیایی به نقل از انصاری نوشت که او همیشه رویای پرواز در فضا را در سر داشته و پس از خروج از ایران در سال ‪ ۱۹۷۹‬میلادی و به پایان رساندن تحصیلات خود در دانشگاه `جورج میسون` آمریکا، این هدف را دنبال کرده است. ال‌پاییس از انصاری به عنوان یک مولتی میلیونر ایرانی نام برده است که به همراه همسرش `حمید انصاری` شرکت `تله کام تکنولوژیز` را با سرمایه گذاری نزدیک به ‪ ۴۰‬میلیون یورو در سال ‪ ۱۹۹۳‬تاسیس کردند.

بر اساس این گزارش، حدود شش سال پیش، آنان این شرکت را به مبلغ ‪۴۷۱‬ میلیون یورو به فروش رساندند و چهارسال پس از آن،`انوشه انصاری` توسط مجله `فورچون` به عنوان یکی از دو زن در لیست موفق‌ترین زنان زیر ‪ ۴۰‬سال جهان معرفی شد.

به نوشته ال‌پاییس، سابقه انصاری در صنعت فضانوردی امر تازه‌ای نیست. نام او به عنوان موسس جایزه `ایکس` که هدف آن گسترش صنعت فضانوردی در جهان است نیز به چشم می‌خورد.او همچنین موسس `پروتی` یک شرکت طرف قرارداد شرکت آمریکایی `اسپیس ادونچر` است که با آژانس فدرال فضایی روسیه کار می‌کند.

  • منبع: ایرنا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 01 شهریور 1385 [05:44 ]
  نخستین زن گردشگر فضایی
 

تاجر ثروتمند ژاپنی به دلیل رد شدن در آزمایشات پزشکی از سفر به ایستگاه فضایی بین‌المللی باز ماند و اکنون شانس جدی برای خانم انوشه انصاری وجود دارد تا به عنوان چهارمین گردشگر فضایی به جای این ژاپنی راهی فضا شود.

دایسوکه اینوموتو قرار بود که به عنوان چهارمین گردشگر فضایی راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود ، اما بر اساس اعلام آژانس فضانوردی روسیه (روسکاسموس) وی نتوانسته است در آزمایشات پزشکی موفق بیرون آید.

یک سخنگوی آژانس فضانوردی روسیه ضمن تایید این خبر گفت:‌خانم انصاری احتمالا به همراه یک خدمه دیگر روسی راهی این سفر 10 روزه خواهد شد.

وی ادامه داد: خانم انصاری اکنون با پرداخت 20 میلیون دلار برای این سفر آماده شده و لقب نخستین زن گردشگر فضایی را خواهد گرفت.

وی قرار است که در 14 سپتامبر و از بایکونور قزاقستان راهی فضا شود.

‌انوشه انصاری، نخستین فضانورد ایرانی که از وی به عنوان نخستین زن گردشگر فضایی جهان یاد می‌شود اینک تمرینات آماده سازی خود را در مرکز تمرینات فضایی روسیه پشت سر می‌گذارد.

وی پس از آنکه علاقه جدی خود به ماموریت‌های فضایی خصوصی را با مشارکت در جایزه ایکس - پرایز ثابت کرد، از جایزه دیگری برای طراحی و ساخت فضاپیماهای سفر به ماه حمایت کرد و بعد از آن با انتشار خبری هیجان‌انگیز طرح ساخت نخستین بندرگاه‌های فضایی در رأس‌الخیمه را اعلام کرد.

انوشه انصاری که 38 سال دارد از حدود 20 سال پیش پیش در آمریکا اقامت داشته و مدیریت یک شرکت بزرگ فعال در زمینه فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات را برعهده دارد.

انصاری سرانجام در گامی بزرگ قرار دادی با سازمان فضایی روسیه منعقد کرد تا به عنوان نخستین زن توریست فضایی جهان و نخستین ایرانی عازم فضا شود؛ بدین ترتیب وی در پروازی که تا پیش از تابستان سال آینده انجام خواهد شد به فضا خواهد رفت و ایستگاه بین المللی فضایی، ‌یک هفته میزبان وی خواهد بود.

وی هم اکنون مشغول سپری کردن دوره آموزشی خود در روسیه است.

گفتنی است پیش از این که انوشه انصاری برای پرواز بعدی در فهرست اصلی قرار گیرد ، با توجه به اینکه ذخیره یک گردشگر فضایی ژاپنی بوده ، خود را آماده می‌کرد تا در صورت لغو پرواز توریست ژاپنی در شهریور ماه امسال به ایستگاه سفر کند و اکنون این امکان برای وی پیش‌آمده است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  چهارشنبه 01 شهریور 1385 [14:28 ]
  نخستین زن گردشگر فضایی
 

گردشگر فضایی ایرانی برای سفر به فضا آماده می‌شود. یک شبکه تلویزیونی روسیه روز چهارشنبه اعلام کرد: `انوشه انصاری` گردشگر فضایی ایرانی که برای سفر به فضا بجای گردشگر ژاپنی انتخاب شده، به مدت دو روز بر روی نمونه مشابه کشتی فضایی `سایوز` روسی تمرین می‌کند.

شبکه تلویزیونی `ان.تی.وی` روسیه با پخش گزارشی مصور از مرکز فضایی `گاگارین` در حومه مسکو گفت: این خانم ایرانی به همراه دو فضانورد روس و آمریکایی ‪ ۱۴‬سپتامبر با کشتی فضایی سایوز روسی از پایگاه فضایی`بایکانور` روسیه در قزاقستان به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر خواهد کرد.

انصاری ‪ ۳۹‬ساله که ساکن آمریکا است با خبرنگاران روس نیز گفت و گویی کرده است. وی قرار بود که بهار ‪ ۲۰۰۷‬به فضا سفر کند و در عین حال نفر ذخیره برای گردشگر ژاپنی تعیین شده بود. هزینه این سفر گردشگری فضایی همچون سفرهای مشابه در گذشته ‪ ۲۰‬میلیون دلار خواهد بود.

`انوموتو دایسکه` ژاپنی که برای سفر گردشگری به ایستگاه فضایی بین‌المللی در روسیه دوره‌های ویژه گذرانده بود روز گذشته با تصمیم کمیسیون پزشکی از سفر به فضا منع شد. روزنامه `ماسکووسکی کامسامولتس` علت این تصمیم کمیسیون پزشکی را سنگ کلیه دایسکه عنوان کرد و نوشت: این میلیونر ژاپنی که دو سال وقت صرف امور مربوط به سفر فضایی خود کرده بود، دچار افسردگی شده است.

روسیه با توجه به امکانات گسترده فضایی خود هر از چند گاهی علاقمندان به سفرهای فضایی را به عنوان گردشگر به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام می‌کنند و آنها پس از یک هفته به زمین بازمی‌گردند. نخستین بار پنج سال پیش `دنیس تیتو` سرمایه دار آمریکایی از این فرصت استفاده کرد و پس از آن دو نفر دیگر با کمک روسیه به فضا سفر کردند.

  • ایرنا

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 04 شهریور 1385 [15:08 ]
  پرواز نخستین توریست فضایی زن جهان
 

با عدم تأیید تست پزشکی توریست فضایی ژاپنی به نام `دایسوکه انوموتو`، `انوشه انصاری` توریست فضایی زن ایرانی‌الاصل جایگزین وی شده و در تاریخ پنجشنبه ‪ ۲۳‬شهریور ماه به سوی ایستگاه فضایی بین‌المللی پرواز خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، `انوشه انصاری` به عنوان نخستین توریست فضایی جهان با پرداخت ‪ ۲۰‬میلیون دلار در آن تاریخ و به همراه دو خدمه جدید `ایستگاه فضایی بین‌المللی` توسط یک سفینه روسی `سویوز` و از پایگاه فضایی `بایکونور` در قزاقستان به فضا خواهد رفت. پیش از این قرار بود `انوموتو` در همین روز و با همین سفینه به فضا برود اما با عدم تایید آخرین تستهای پزشکی برای این مرد ‪ ۳۵‬ساله ژاپنی، برنامه پرواز `انوشه انصاری` به جلو افتاد و او به زودی راهی خارج از جو زمین خواهد شد.

`انصاری` متولد تهران بوده و هم‌اکنون ‪ ۳۹‬ساله است و با فعالیت در زمینه نرم‌افزارهای مخابراتی در کشور آمریکا به ثروت زیادی دست یافته‌است. وی پس از ثبت نام برای سفر توریستی به فضا در اوایل سال میلادی جاری آزمایشهای پزشکی دشوار لازم برای سفر به خارج از جو را با موفقیت پشت سر گذارده و چند ماه در پایگاه فضایی `استار سیتی` در خارج از شهر مسکو تحت آموزشهای فضایی بوده ‌است.

`انوشه انصاری` پیش از این و در سال ‪ ،۲۰۰۵‬خود یک مسابقه بزرگ با جایزه‌ای ‪ ۱۰‬میلیون دلاری به نام `انصاری اکس پرایز` راه‌اندازی کرده بود که در آن شرکتهای خصوصی باید یک سفینه سه نفره با قابلیت پرواز تا ارتفاع ‪ ۱۰۰‬کیلومتری و خروج از جو زمین ارائه می‌کردند که در نهایت سازنده یک سفینه به نام `اسپیس‌شیپ‌وان` موفق به اخذ این جایزه شد.

سفر `انصاری` به فضا ‪ ۱۰‬روز به طول خواهد انجامید و وی در این مدت مهمان ایستگاه فضایی بین‌المللی در ‪ ۳۵۰‬کیلومتری سطح زمین خواهد بود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  سه شنبه 21 شهریور 1385 [13:45 ]
  پرواز تاریخی نخستین فضانورد ایرانی
 

رییس آژانس فضانوردی فدرال روسیه در آستانه پرتاب کپسول «سایوز» به فضا و عبور نخستین فضانورد ایرانی از مرزهای فضا، اعلام کرد که مرکز کنترل و فرماندهی این ماموریت در آفریقای جنوبی مستقر خواهد شد. بر اساس توافق‌نامه‌ای که اخیرا در کیپ‌تاون آفریقای جنوبی به امضا رسیده است، چارچوب رسمی و قانونی نیز برای ادامه همکاری‌ها در زمینه اکتشافات فضایی شکل گرفت.

یک مقام بلندپایه آژانس فضانوردی فدرال روسیه در این خصوص گفت: ما در حال کار بر روی طراحی و تولید ماهواره‌های ارتباطاتی هستیم که از روی زمین قابل کنترل باشند. وی افزود: از دیگر برنامه‌های ما طراحی سیستم‌های حسگر برای آفریقای جنوبی و آموزش پرسنل این کشور درخصوص برنامه‌های فضایی است.

پرمینوف افزود که در اواخر سال 2006 میلادی فضاپیمایی را برای آفریقاتی جنوبی به فضا خواهد فرستاد. در جریان مذاکرات وی در آفریقای جنوبی در خصوص ماموریت فضانورد آتی این کشور در ایستگاه فضایی بین‌المللی که 12 روز به طول خواهد انجامید بحث و تبادل نظر شد. وی ادامه داد که تمامی سفرهای گردشگری فضایی تا اواخر سال 2008 میلادی رزرو شده است.

قرار است که انوشه انصاری به عنوان «نخستین فضانورد ایرانی» و «نخستین زن گردشگر فضایی» اوایل هفته آینده همراه با دو فضانورد دیگر به وسیاه فضاپیمای «سایوز» از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان راهی ایستگاه فضایی بین‌المللی شود.

انوشه انصاری که با پرواز هفته آینده سایوز عنوان «چهارمین گردشگر فضایی جهان» را نیز به نام خود ثبت می‌کند، در سال 1346 در تهران به دنیا آمده و تا 16 سالگی در ایران بوده است. وی پس از مهاجرت به آمریکا و اتمام تحصیلات دبیرستانی برای طی تحصیلات کارشناسی در رشته مهندس الکترونیک و علوم کامپیوتر وارد دانشگاه جرج میسون شد. انصاری سپس تحصیلات فوق‌لیسانس خود را در دانشگاه جرج واشنگتن در این رشته ادامه داد و پس از آن برای کار به سراغ شرکتهایی چون MCI و COMSAT رفت و پروژه‌های موفقیت‌آمیزی را در آن شرکتها به سرانجام رساند.

وی چندین مقاله و دو اختراع در زمینه عملگرهای خودکار و گره‌های شبکه‌ بی‌سیم دارد. انصاری در حال حاضر مشغول طی کردن دوره‌ای در دانشگاه سوئین‌بورن می‌باشد تا بتواند دومین مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته اخترشناسی دریافت کند.

در سال 1994 خانواده انصاری شرکتی به نام تله‌کام تکنولوژی (TTI) را در تگزاس پایه‌گذاری کردند. این شرکت تأمین‌کننده تجهیزات مورد نیاز شبکه‌های کامپیوتری بود. انوشه انصاری در سال 2000 جایزه نخست کارآفرینی ملی آمریکا را به دست آورد و در سال 2001 مجله «فورچیون» نام وی را در فهرست تاجران موفق ثبت کرد.

انصاری و همسرش بعد از فروش شرکت TTI شرکت دیگری به نام پرودی(Prodea) را پایه‌گذاری کردند. این شرکت که ریاست آن را انصاری بر عهده دارد، با مشارکت شرکت ماجراجویی‌های فضایی و آژانس فضایی فدراسیون روسیه، طرحی را جهت ایجاد ناوگانی از فضاپیماهای تجاری برای اعزام گردشگران به ارتفاعات زیرمداری در دست اجرا دارد.

این فضاپیما قرار است با یک هواپیمای مخصوص تا ارتفاعی بالا برده شده و سپس برای دستیابی به ارتفاعات بیشتر از هواپیما جدا شده و موتورهای قدرتمند خود را روشن کند. این هواپیما قرار است از فرودگاهی که به احتمال زیاد در رأس‌الخیمه در امارات متحده عربی ساخته می‌شود، پرواز کند.


  • ایسنا

  امتیاز: 1.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 27 شهریور 1385 [06:39 ]
  عکس فضانورد ایرانی
 

تصویر

تصویر


  امتیاز: 1.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  دوشنبه 27 شهریور 1385 [11:22 ]
  اولین زن فضانورد ایرانی
 

فضاپیمای `سایوز.تی.ام.آی-‪ `۹‬حامل خانم `انوشه انصاری` نخستین زن کیهان - گرد و دو فضانورد روس و آمریکایی با موفقیت در مدار زمین قرار گرفت. خبر سفر فضایی این خانم ایرانی در اکثر رسانه‌های خبری روز دوشنبه روسیه بازتاب گسترده داشت و مهمترین خبر این رسانه‌ها بود. شبکه‌اول تلویزیون روسیه در بخش‌های خبری خود درباره سفر فضاپیمای سایوز اعلام کرد: قهرمان اصلی این سفر خانم انوشه انصاری است.

`فخری شهیدی` مادر `انوشه انصاری` که در پایگاه فضایی بایکانور روسیه در قزاقستان بسر می‌برد، به این شبکه گفت: انوشه از بچگی به فضا و سفر به آن علاقه فراوان داشت و این سفر برای وی به یک آرزوی بزرگ تبدیل شده بود. یک نماینده سازمان `انرگیا` روسیه نیز در مورد سفر فضایی انصاری گفت:
امیدواریم با توجه به خلاقیت بالای این زن ایرانی تمام اهدافی که در مدنطر وی قرار دارد، تحقق یابد.

به گزارش خبرگزاری ریانووستی، این کشتی فضایی روز ‪ ۲۰‬سپتامبر (پس‌فردا) به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد پیوست. این منبع افزود: خانم انصاری برخلاف کیهان‌گردهای قبلی بجای ‪ ۱۰‬روز، ‪۱۱‬ روز در ایستگاه فضایی بین‌المللی بسرخواهد برد و در آنجا به دو زبان روسی و انگلیسی تکلم خواهد کرد. خبرگزاری ایتارتاس نیز امروز (دوشنبه) به نقل از اطلاعات دریافتی از فضا اعلام کرد که حال خانم انصاری و `میخاییل تیورین` فضانورد روس و `مایکل لوپز آلرگیا` آمریکایی خوب است و کشتی فضایی سایوز به سوی ایستگاه حرکت می‌کند.

انصاری روز ‪ ۲۹‬سپتامبر (‪ ۷‬مهر) پس از انجام سه آزمایش به همراه `پاول ویناگرادف` روس و `جفری ویلیامز` آمریکایی به زمین باز خواهد گشت. روسیه با داشتن امکانات گسترده فضایی هر از چندگاهی علاقمندان به سفرهای فضایی را در ازای ‪ ۲۰‬میلیون دلار به ایستگاه فضایی بین‌المللی واقع در مدار زمین اعزام می‌کند. نخستین بار پنج سال پیش `دنیس تیتو` سرمایه‌دار آمریکایی از این فرصت استفاده کرد و پس از آن دو نفر دیگر با کمک روسیه به فضا سفر کردند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  یکشنبه 02 مهر 1385 [04:41 ]
  انوشه انصاری کارهای دفترش را از فضا انجام می‌دهد
 

کارهای اداری را حتی در فضا از فاصله 350 کیلومتری زمین می‌توان انجام داد، اگر از تکنولوژی `کار از راه دور` (tekecommuting) استفاده شود.

انوشه انصاری فضاگرد ایرانی‌تبار جمعه گفت در حالیکه در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) به دور کره زمین می‌چرخد، انجام کارهای دفترش را در راس همه چیز قرار داده است.

او در یک ارتباط زنده با گزارشگران گفت:` من آخرین اخبار کارها را از دفترم دریافت می‌کنم و پیشرفت امور را زیر نظر دارم و کارکنانم برایم گزارش وضعیت می‌فرستند.

این بانوی 40 ساله فعال در حوزه مخابرات در مورد تجربه فضایی خود گفت: ` فوق‌العاده است، تکنولوژی که اینجاست مانند هیچکدام از مشابه‌هایش در کره زمین نیست، با آن این احساس به من دست می‌دهد که انگار واقعا در دفترم نشسته‌‌ام.`

انصاری که چهارشنبه 29 شهریور یا سفینه سایوز وارد ISS شد اولین توریست فضایی زن و نیز اولین ایرانی لست که به فضا می‌رود.

او گفت که در ایستگاه آشپزی هم می‌کند. او در مورد وضع غذا در ایستگاه فضایی گفت: `این بالا هم غذای روسی و هم غذای آمریکایی را امتحان کرده‌ام و هر دو بر خلاف انتظار من واقعا خوشمزه بودند.`

انصاری رئیس و یکی از بنیان‌گذاران شرکت Prodea Systems است که تجهیزات لازم برای اداره شبکه‌‌های ارتباط خانگی را می‌سازد.

او و خانواده‌اش جایزه ` انصاری- ایکس` را به مبلغ 10 میلیون دلار در سال 2004 برای تشویق شرکت‌های خصوصی به ساختن فضاپیماهای سرنشین‌دار اهدا کردند.

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  چهارشنبه 05 مهر 1385 [13:00 ]
  فضاپیمای حامل انوشه انصاری
 

این عکس توسط دوربین Canon EOS 20D و Wide Lens 18-55mm و سوار بر سه پایه عکاسی از آسمان تهران به همراه پردازش تصویر و هنگامی گرفته شده است که ایستگاه بین المللی فضایی ISS با سایوز TMA-9 روسیه الحاق شده و این ایستگاه حامل بانوی ایرانی٬ خانم انوشه انصاری٬ اولین گردشگر فضایی زن در دنیا و اولین کسی به با وجودی ایرانی گام بر فضا نهاده٬ می باشد. همچنین در این تصویر صورت فلکی ثور و خوشه پروین نیز به خوبی نمایان است.

تصویر


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  شنبه 08 مهر 1385 [09:27 ]
  انوشه انصاری وارد مسکو شد.
 

`انوشه انصاری` نخستین زن کیهان گرد جهان و دو فضانورد روس و آمریکایی روز جمعه 7/7/85 پس از فرود در قزاقستان با یک هواپیمای آنتونف وارد فرودگاه `چکالوف` واقع در حومه مسکو شدند. `انوشه انصاری` کیهان گرد ایرانی و `پاول وینوگرادوف` فضانورد روس و `جفری ویلیامس` آمریکایی مورد معاینات اولیه پزشکی قرار گرفته و حالشان خوب است. قرار است آنها در روزهای اخیر در مسکو مورد آزمایشات پزشکی قرار گیرند.

انصاری و دو فضانورد دیگر ساعت ‪ ۵‬و ‪ ۱۳‬دقیقه بامداد امروز بوقت مسکو با یک محفظه ویژه `سایوز- ‪ `TMA-8‬در ‪ ۹۰‬کیلومتری شهر `آرکالیک` قزاقستان فرود آمدند. ‪ ۱۲‬بالگرد `ام.آی-‪ `۸‬روسی و ‪ ۳‬هواپیمای آنتونف در عملیات جستجوی محفظه حامل فضانوردان شرکت داشتند. در هنگام فرود `حمید انصاری` همسر انوشه انصاری با دسته‌گل سرخ و سیب از وی استقبال کرد و با توجه به سردی هوا بلافاصله به آنها پتوی گرم دادند.

نخستین بانوی کیهان گرد جهان ‪ ۱۱‬روز در ایستگاه فضایی بسر برد و در این مدت دو آزمایش برای آژانس فضایی اروپا و یک آزمایش برای سازمان فضایی `انرگیا` روسیه انجام داد. وی در این مدت چندین گزارش برای سایت شخصی خود ارسال کرد و در آن مشاهدات خود را در این سفر و جزییات کامل زندگی در ایستگاه فضایی بین‌المللی و مشاهداتش از فضا را تشریح کرد که در تاریخ فضایی بی‌سابقه بود. به گزارش ایتارتاس، `آناتولی گریگوریف` رییس انستیتو مسایل بیولوژی و پزشکی آکادمی علوم روسیه گفت: انوشه انصاری همه آزمایشات را در ایستگاه با موفقیت انجام داد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline معصومه قاسمی 3 ستاره ها ارسال ها: 372   در :  چهارشنبه 12 مهر 1385 [05:12 ]
  دوباره به فضا می روم
 

انوشه انصاری نخستین زن توریست فضایی گفت : تلاش خواهد کرد به ایستگاه فضایی بین المللی یا جای دیگری در فضا سفر کند .

انوشه انصاری با بیان اینکه به هیچ وجه از سختی و هزینه های زیادی که برای رفتن به فضا متحمل شده است پشیمان نیست‌, افزود: این سفر فضایی از آرزوهایم بود و با رفتن به فضامی خواستم به دختران و زنان روحیه بدهم و به آنها بگویم که می توانند به آرزوهای خود برسند.

وی گفت : من از فضا وطنم ایران , جایی را که در آنجا به دنیا آمدم دیدم و میان کشورها هنگامی که از فضا به آنها نگاه میکردم , تفاوتی ندیدم بنابر این ما همه ساکنان زمین هستیم و نمی خواهیم جهانی که متعلق به همه ماست با جنگ از بین برود.

نخستین زن توریست فضایی از عادت کردن به شرایط بی وزنی به عنوان سخت ترین و درعین حال جالب ترین مرحله از سفر خود به فضا یاد کرد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  جمعه 28 مهر 1385 [17:10 ]
  تجلیل از انوشه انصاری
 

فرمانده نیروی هوایی روسیه `انوشه انصاری` کیهان‌گرد ایرانی که بتازگی از سفر ‪ ۱۱‬روزه فضایی به زمین بازگشت را زنی شجاع خواند که در ایستگاه فضایی بین‌المللی از خود رشادت نشان داد. به گزارش روز پنجشنبه شبکه اول تلویزیون روسیه، ژنرال `ولادیمیر میخاییلف` در یک کنفرانس مطبوعاتی در شهرک فضایی `زویوزدا` در حومه مسکو گفت: خانم انصاری با توجه به تواناییهایش ، می‌تواند یک فضانورد شود.

وی گفت: حتی می‌توان پولی که انوشه انصاری بابت این سفر پرداخته را به او بازگرداند. انوشه انصاری نیز که پس از گذراندن دوره سه‌هفته‌ای پزشکی ویژه پس از پرواز فضایی به اتفاق دو فضانورد روس و آمریکایی در این کنفرانس مطبوعاتی حضور داشت به زبان روسی گفت: این سفر فضایی باعث شد که من با روسیه آشنا شوم و این کشور وطن سوم من شد.

وی در حالیکه متاثر شده و اشک در چشمانش حلقه زد با اشاره به مشترکات زبان فارسی و روسی گفت: در دو زبان کلمات مشترک زیادی نظیر چمدان، شیشلیک، سماور و کشمش می‌توان یافت. در پایان این مراسم به خانم انصاری مدال ویژه اعطا شد که با تشویق ممتد حاضران همراه شد.

انوشه انصاری اواخر شهریور ماه گذشته با یک فضاپیمای سایوز به ایستگاه فضایی بین‌المللی سفر کرد و در طول ‪ ۱۱‬روز اقامت در ایستگاه سه آزمایش برای سازمان `انرگیای` روسیه و آژانس فضایی اروپا انجام داد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مجید آقاپور 4 ستاره ها ارسال ها: 1637   در :  پنج شنبه 17 اسفند 1385 [06:22 ]
  نخستین زن فضانورد جهان
 

والنتینا تیرشکوا، نخستین زن فضانورد جهان در جشن تولد 70 سالگی‌ خود اعلام کرد که آرزوی پرواز به سیاره مریخ را حتی با یک بلیت یک طرفه دارد! تیرشکوا در ماه ژوئن سال 1963 در سن 25 سالگی 71 ساعت در داخل یک فضاپیمای متعلق به شوروی سابق با عنوان «ووستوک» به مدار زمین سفر کرد.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه که تیرشکوا را به مناسبت جشن تولد وی را به منزل خود در نزدیکی مسکو دعوت کرد، گفت که پرواز تیرشکوا منبع الهامی برای روسیه احیا شده امروزی باقی گذاشت. پوتین در ادامه خطاب به این زن فضانورد گفت: پرواز شما باعث افتخار مردم شوروی بود و باعث افتخار مردم روسیه باقی خواهد ماند.


تیرشکوا در حال حاضر ریاست یک انجمن همکاری بین المللی گمنام را تحت توجه و حمایت وزارت خارجه این کشور بر عهده دارد و در پروژه‌های خصوصی مربوط به کمک به ایتام شرکت می‌کند. وی همچنین در مصاحبه‌ای با روزنامه پراودا اظهار داشت: اگر پول داشتم از پرواز به سیاره مریخ بهره‌مند می‌شدم. این رویای نخستین فضانوردان است من آماده پروازی بدون بازگشت هستم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سمیه فرشباف 3 ستاره ها ارسال ها: 213   در :  شنبه 26 خرداد 1386 [13:40 ]
  رکورد بیشترین حضور زنان در فضا
 

`سونیتا ویلیامز` فضانورد هندی‌تبار آمریکایی، رکورد طولانی‌ترین مدت زمان حضور در فضا را در میان فضانوردان زن جهان از آن خود ساخت. به گزارش روز شنبه شبکه خبری بی‌بی‌سی، یکی از کارشناسان سازمان فضایی آمریکا `ناسا` که از ذکر نامش خودداری کرد،صبح روز شنبه اعلام کرد ویلیامز مهندس ایستگاه فضایی بین‌المللی رکورد اقامت ‪ ۱۸۸‬روز و ‪ ۴‬ساعت در فضا را که در سال ‪ ۱۹۹۶‬توسط `شانون لوسید` دیگر فضانورد زن آمریکایی ثبت شده بود، شکست.

پدر سونیتا ویلیامز یک هندی از ایالت گجرات هند است. ویلیامز از ده دسامبر به فضا سفر کرد و در ایستگاه فضایی بین‌المللی مستقر شد و قرار است فضاپیمای آتلانتیس که ‪ ۸‬ژوئن به فضا پرتاب شد وی را به زمین بازگرداند. ویلیامز پیش از این رکورد بیشترین پیاده روی خارج از ایستگاه فضایی بین‌المللی را درمیان زنان فضانورد با ‪ ۲۹‬ساعت و ‪ ۱۷‬دقیقه و بیشترین راهپیمایی ماراتن به مدت ‪ ۴‬ساعت و ‪ ۱۷‬دقیقه در فضا را به نام خود ثبت کرده است.

  امتیاز: 0.00