منو
 صفحه های تصادفی
انواع پیوندی σ (سیگما) و п (پای)
ماه رمضان
مصارف گاز طبیعی
اخبار علمی
درس قران و تعلیمات دینی 3
گرافیت
Mercury «element»
امنیت اطلاعات
مگنزیت
الگوریتم (المپیاد)
 کاربر Online
587 کاربر online
 : ادبی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline لیلا مهرمحمدی 3 ستاره ها ارسال ها: 411   در :  سه شنبه 24 آبان 1384 [09:10 ]
  معرفی یک کتاب
 





نقد ادبیات فرانسه
بررسی و نقد آثار بزرگ ادبی از جمله موضوعاتی است که توسط منتقدان بسیاری به انجام رسیده است. نشر اختران در این چارچوب اخیراً کتابی را روانه بازار کرده است که در آن هشت اثر ادبی مطرح فرانسه که شهرتی عالم گیر دارند به نقد کشیده شده است. این کتاب در ۹ فصل به نگارش درآمده که فصل اول آن به بررسی تحولات ادبی فرانسه در نیمه نخست قرن بیستم می پردازد و هشت فصل بعدی هریک به نقد یک اثر اختصاص دارد. در هر فصل نیز ضمن بیان شرح حال نویسنده، چکیده ای از رمان مورد نظر آمده و پس از آن اثر مذکور تحلیل شده است. رمان های بیگانه از آلبر کامو، سفر به انتهای شب نوشته لوئی فردینان دتوش (سلین)، ترز دسکیرو از فرانسوا موریاک، مائده های زمینی از آندره ژید، شازده کوچولو از آنتوان دوسنت اگزوپری، کرگدن ها از اوژن یونسکو، در انتظار گودو از ساموئل بکت و طاعون از آلبر کامو.این کتاب را محمدرضا محسنی که خود دانشجوی دوره دکترا در ادبیات فرانسه است نگاشته.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 25 آبان 1384 [17:58 ]
  > معرفی یک کتاب
 

سلام

در اینجا جا دارد کتابی را به شما معرفی کنم

این کتاب اندرز هایی برای ترقی بشر است.

16 نوامبر سال 1793 در همان روز که شیلر تاریخ جنگهای سی ساله را منتشر کرد، «یوهان گوتفرت هردر» فیلسوف، نویسنده و شاعر آلمانی نیز اثر دیگر خود «اندرزهایی برای ترقی بشر» را به توزیع داد. هردر (متولد 1744 و متوفا در 1803) آثار مهم دیگری ازجمله «نگاهی به فلسفه انسان»، «تحولات تاریخساز»، تطبیق افسانه ها»، ّ تطبیق ادیان»، «ریشه واژه ها»، «عشق به یادگیری» و «مجموعه سرود ها و ترانه های فولکلوریک ملل» دارد. افکار فلسفی «هردر» عمدتا در دو اثر او «نگاهی به فلسفه انسان» و «تحولات تاریخساز» منعکس است. برخی مترجمان انگلیسی این دو کتاب در ترجمه، عناوین این دو اثر را به «رئوس مطالب فلسفه انسانی» و «رویدادهایی که تاریخ می سازند» تغییر داده اند. عقاید فلسفی«هردر» با «کانت» تفاوت زیاد ندارد. وی نادانی، بی دانشی و نا آگاهی را عامل عمده خروج بشر از را ه درست دانسته و به زعم او بشر با دانش و آگاه کمتر گرد گناه و خطا می گردد، مگر این که دنیا پرست و آزمند شده باشد. کتاب اندرزهای او فایده آموزش و پرورش دارد. به عقیده او آموزش کودک از پنجسالگی باید شروع شود و به ا و رعایت محدودیت ها و احترام به حقوق دیگران و عدم تجاوز از حقوق خود باید آموخته شود.




  امتیاز: 0.00