منو
 صفحه های تصادفی
دندانه دار
پیتزا
Boron
مدل اقتصاد اسلامی
قرمطیان
پایان فرمانروایی اسپهبدان طبرستان
مخروط ها
گالیله در تنگنای علم
آمریکا در سال 500 میلادی
ژرمژوئیت
 کاربر Online
710 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  چهارشنبه 18 آبان 1384 [08:21 ]
  پاسخهای خشم در دوران نوجوانی
 


نوجوان در خلال مرحله نوجوانی از واکنشهای دوران کودکی می کاهد بطوری که هنگام رشد و کمال جز پا به زمین کوبیدن یا اشیا را به زمین پرتاب کردن - به ویژه در پسران - آشکار نمی شود و دختران موقع خشم گریه می کنند .

پاسخهای خشم در نوجوان دگرگون می شوند و اشکال حرکتی و لفظی به خود می گیرند و گاهی در چهره او یا سرزنش خود در پنهانی و آشکارا ظاهر می شوند .

برخی از این علایم ؛

1- علایم حرکتی : گاهی مشاهده می شود که نوجوان می خواهد با فعالیت متضاد ، خشم خود را ابراز کند مثلا" با حالت پریشانی و ناراحتی به اتاق رفت آمد می کند یا وقتی از خانه خارج می شود وضع یک فرد سرگردان را دارد یا خود را با عمل شاقی مشغول می کند که قسمتی از انرژی هیجانی خشمی او را از بین می برد .

2- علایم کلامی : در اثر رشد هیجانی ، رفتار عدوانی حرکتی نوجوان کاهش پیدا می کند و عکس العملهای خشمی او به رمز های لفظی عوض می شوند و به تهدید و دشنام دادن به اشیا و اشخاص آغاز می کند .

3- تعبیر چهره ای :گاهی نوجوان خشم خود را فرو می برد و از زدن و دشنام دادن خودداری می کند و علایم خشم فقط در چهره اش ظاهر می شود .

4- سرزنش : گاهی نوجوان خود را ستمکار گمان می کند و به سرزنش خود می پردازد یعنی خشم خود را متوجه خودش می کند بطوری که بعضا" از فرط درد و ناراحتی ، اشکش جاری می شود .

5- قصد و عمل : نوجوان هنگام عصبانیت به گفتگوی درونی و ساکت می پردازد لکن اگر خشم خود را ظاهر سازد از این گفتگو کاسته می شود ،و هنگام گفتگوی درونی ناراحت کننده است که او را به گریه و فریاد و اهانت تحریک می کند .

چرا نمی توان ترس و خشم و محبت را بکلی از بین برد ؟

  امتیاز: 1.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  چهارشنبه 18 آبان 1384 [09:17 ]
  > پاسخهای خشم در دوران نوجوانی
 

با سلام و خسته نباشید

موضوع جالبی رو عنوان کردید. ولی به فرض که تونستیم متدهایی رو برای از بین بردن کامل ترس و خشم و محبت پیدا کنیم.
ولی آیا زندگی بدون احساس امکان پذیره ؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline کیانی 3 ستاره ها ارسال ها: 244   در :  شنبه 21 آبان 1384 [11:04 ]
  > پاسخهای خشم در دوران نوجوانی
 

با سلام


احساس داشتن در زندگی بسیار خوب است و می توان گفت که پله های ترقی احساس است .که زندگی بدون احساس معنی ندارد . امّا برخی از انسانها هستند که در مقابل محیط اطراف خود هیچ احساسی ندارند و همان چند روز اول می توان گفت که احساسی از خود نشان می دهند .

آیا به نظر شما می توان گفت که احساس لازمه زندگی است و کسی بون احساس نمی تواند زندگی کند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline نیر فارابی اصل 3 ستاره ها ارسال ها: 630   در :  چهارشنبه 25 آبان 1384 [02:58 ]
  > پاسخهای خشم در دوران نوجوانی
 

با سلام

آیا به نظر شما می توان گفت که احساس لازمه زندگی است و کسی بدون احساس نمی تواند زندگی کند .

بستگی داره به اینکه زندگی رو چه جوری تفسر کنید . زاویه دیدتون به زندگی یا مفهوم زندگی برای شما چی باشه.

اگر مفهوم زندگی فقط زنده بودن باشه ، نیازی به وجود احساس در زندگی نیست.
ولی اگر منظور از آن واقعا زندگی کردنه ، پس بدون احساس نمی‌شه زندگی کرد.


  امتیاز: 0.00