بیشتر ما ، ذرت بودادهدوست داریم. ولی آیا تابحال به این فکر کردهایم که چرا ذرت هنگام بودادن میترکد؟
دلیل آن ، بسیار ساده است و آن ، این است که دانههای ذرت در درون خود ، مقداری آب دارند که به هنگام گرم شدن ، آب درون ذرت ، بخار میشود و چون بخار در مقایسه با آب ، احتیاج به فضای بیشتری دارد، به این دلیل ، دانه ذرت میترکد.
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
دانهی ذرت در ابتدا خیلی سخت بنظر می رسد ولی بعد از بودادن نرم می شود.
من فکر می کنم علاوه بر بخار آب یک تغییرات شیمیایی هم اتفاق می افتد و هم باعث نرم شدنش می شوند و هم آن را حجیم می کنند چون اگر این چنین نبود بدلیل فشار بخار آب ، دانه متلاشی می شد و چیزی برای خوردن نمی ماند تنها ذرات سخت خرد شده ی ترکش مانند باقی می ماند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!