منو
 کاربر Online
1085 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  جمعه 06 آبان 1384 [11:18 ]
  google
 

تقریبا هر روز از وب‌سایت Google به خاطر موتور جستجوی قویش استفاده می کنیم.
اخیرا گوگل امکانات جدیدی را به سایتش ارائه کرده.
Gmail با امکانات خوبش ،‌ Google reader , Google earth , Personalized Home از جمله امکانات گوگل هستند.
چون حدس می‌زنم گوگل امکانات بیشتری رو اضافه کنه توی این صفحه از این به بعد اونها رو معرفی می‌کنیم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  سه شنبه 10 آبان 1384 [09:17 ]
  > google
 

اگر بخواید از googleearth استفاده کنید ابتدا باید نرم افزاری رو download و setup کنید .
ولی یه راه دیگه هم هست: http://www.flashearth.com
توی این وب سایت شما نیازی به setup کردن هیچ نرم‌افزاری نخواهید داشت.
همه چیز رو شما می‌تونید به صورت flash مشاهده کنید.
mrgreenmrgreenmrgreenmrgreenmrgreenwink


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  چهارشنبه 11 آبان 1384 [09:50 ]
  > google
 

از جمله امکانات جدید گوگل ، Google Print است.
با رفتن به آدرس http://print.google.com شما می‌توانید از این امکانات بهره ببرید.
در صورتی که در این صفحه عبارتی را جستجو کنید . گوگل با جستجوی عبارت مورد نظر در کتاب‌های مختلف ،‌ کتاب‌هایی که عبارت
در آن یافت شده است را به شما نشان می‌دهد و همچنین کتاب‌فروشی‌ها ، کتاب‌خانه‌ها و سایت‌هایی که این کتاب‌ها را در اختیار دارند بر اساس محلی
که در آن زندگی می‌کنید را به شما نشان می‌دهد. همچنین می‌توانید چند صفحه از کتاب را که می‌خواهید ذخیره کنید.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  پنج شنبه 12 آبان 1384 [09:10 ]
  > شکایت ناشران از گوگل بخاطر نقض مالکیت معنوی
 


گروهی از ناشران از موتور جستجوگر اینترنتی گوگل بخاطر طرحش برای انتشار میلیونها عنوان کتاب در شبکه جهانی اطلاعات به دادگاه شکایت کرده اند.
انجمن ناشران آمریکا که شامل انتشاراتی های بزرگی همچون پنگوئن می شود، این شکایت را در دادگاه نیویورک مطرح کرده و مدعی است گوگل حقوق ناشران را نقض خواهد کرد.

این جستجوگر در راستای پروژه خود برای راه اندازی یک کتابخانه دیجیتالی قصد دارد میلیونها جلد کتاب از پنج کتابخانه بزرگ را اسکن کند و در اختیار کاربران قرار دهد.

گوگل پاسخ داده است که این شکایت "کوته بینانه" است و ادعا می کند این طرح، تقاضا برای کتاب را افزایش خواهد داد.

این شکایت بعد از آن اقامه شد که ماهها مذاکره برای دستیابی به توافق به شکست انجامید. پاتریشا شرودر، رییس و مدیر اجرایی انجمن ناشران آمریکا، اعلام کرد: "ما آنقدر وقت روی این مذاکرات گذاشتیم که فکر می کنیم نیمی از اعضای هیات مدیره ما به دلیل لغو سفرها دچار مشکلات خانوادگی شدند."

این تنها گروهی نیست که مخالفت خود را با بلندپروازیهای ادبی گوگل ابراز کرده است. ماه پیش یک تشکل صنفی نویسندگان آمریکا از گوگل شکایت و ادعا کرد که طرح مذکور حقوق مولفان را نقض می کند.

مدیران گوگل می گویند نگرانی های ناشران و نویسندگان را مدنظر دارد.

بنا به طرح این جستجوگر، وقتی این کتابها دیجیتالی بشوند، کاربران قادر نخواهند بود تمام کتاب را داون لود یا چاپ کنند، بلکه می توانند از هر کدام چند سطر را بخوانند.

دارندگان حق مولف تا اول نوامبر وقت دارند با گوگل تماس بگیرند و کتابهایشان را از فهرست کتابهایی که قرار است اسکن شود، خارج کنند.

اما ناشران می گویند این اقدام کافی نیست و می خواهند کل این روند متوقف شود و به دادگاه گفته اند که متحمل "زیانی مستمر، جبران ناپذیر و قریب الوقع" خواهند شد.

آنها خواستار هزینه های دادرسی شده اند ولی غرامت نمی خواهند.




  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  پنج شنبه 12 آبان 1384 [09:14 ]
  > آشنایی مقدماتی با گوگل
 

موتورهای جستجو ابزار اصلی بازیابی اطلاعات در اینترنت محسوب می‌شوند. آشنایی با موتورهای مختلف جستجو به منظور بازیابی سریع و صحیح اطلاعات و جستجوی رکوردهای مرتبط مطلوب و اجتناب از بازیابی رکوردهای نامرتبط، یکی از نیازهای اساسی استفاده‌کنندگان از اینترنت است. آنچه برای جستجوگران اینترنت اهمیت دارد، صرفه‌جویی در وقت آنان است. در این قسمت، موتور جستجوی «گوگل» که یکی از قوی‌ترین موتورهای جستجوی وب جهانی است، توضیح داده می‌شود. «گوگل» با پوشش بیش از 000/920/326/1 صفحهء وب و سرعت بازیابی قابل قبول (در کم‌تر از 5/0 ثانیه)، در وقت جستجوگر صرفه‌جویی می‌کند و مدعی است که امکان جستجو به 25 زبان مختلف دنیا را فراهم می‌کند. این موتور جستجو از طریق نشانی www.google.com قابل دسترسی است. در زیر راهبردهای جستجو در «گوگل» شرح داده می‌شوتد.

1. جستجو در عنوان صفحهء وب
عنوان صفحهء وب ممکن است عنوان مقاله، کتاب، نام شخص، سازمان، کالا، خدمات، شرکت، دارو, و غیره باشد. برای انجام جستجو در عنوان، در خانهء خالی مخصوص جستجو ابتدا کلمات “allintitle” به معنی «تماماً در عنوان» (بدون فاصله بین کلمات) و بعد ازآن, نشانهء دونقطه «:» را بدون فاصله تایپ کنید. آنگاه با یک فاصله، موضوع موردنظر را در قالب کلیدواژه تایپ کنید و روی گزینهء “Goolgle Search” کلیک یا اینتر کنید. به عنوان مثال، اگر جستجوگری دربارهء “abstracting” اطلاعات بخواهد، برای آن که این عبارت در عنوان صفحات وب باشد، باید به این صورت عمل کند:

allintitle: abstracting

امکان استفاده از عملگرهای منطق بولی
عملگر AND
«گوگل» امکان جستجو با استفاده از عملگرهای منطقی بولی را فراهم می‌کند. از آنجا که جستجو در «گوگل» مبتنی بر باهم‌بودن واژه‌ ها یعنی استفاده از عملگر AND می‌باشد، دیگر نیازی به تایپ این عملگر نیست. مثلا‍ً برای جستجوی عبارت “resource sharing” در عنوان صفحات وب باید به این صورت عمل شود: allintitle: resource sharing

جستجوی عبارت
برای جستجوی عبارتی و همجواری واژه‌ها از علامت نقل قول (") قبل و بعد از عبارت استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که بین این علامت و واژه‌های ابتدا و انتهای عبارت هیچ فاصله‌ای نباشد. برای جستجوی عبارت قبل با این شیوه، کافی است که قبل و بعد از آن فقط علامت نقل‌قول (") گذاشته شود:
allintitle: “resource sharing”
البته می‌توان قبل از واژه‌هایی که بعد از اولین واژه می‌آیند، علامت بعلاوه (+) به معنی And را بدون فاصله تایپ کرد تا آن‌ها را با هم جستجو کند، ولی نیازی به این علامت نیست.

allintitle: resource +sharing

علامت (+) کاربردهای دیگری هم دارد که در زیر توضیح داده می‌شود:
«گوگل» واژه‌ها و حروف عام را به عنوان واژه‌های غیرمجاز می‌شناسد و بطور خودکار واژه‌هایی مانند about، how، where، what، اعداد یک رقمی و تک (9-1)، فعل‌های کمکی مانندwas، are، is، حروف A-Z به صورت تک و تنها، حروف اضافه و تعریف و ربط مانند in، on، an، a، at و غیره را نادیده می‌گیرد، زیرا این واژه‌ها بندرت به اخص‌شدن جستجو کمک می‌کنند و بطور چشمگیری باعث کاهش سرعت در بازیابی اطلاعات می‌شوند. بنابراین، برای گنجاندن واژه‌های غیرمجاز مثل واژه‌های بالا در فرآیند جستجو، از علامت بعلاوه (+) قبل از آن‌ها استفاده کنید. توجه داشته باشید که قبل از علامت بعلاوه (+) حتما فاصله باشد و بین آن و واژهء بعد فاصله نباشد. همچنین می‌توان درجستجوهای عبارتی از علامت بعلاوه استفاده کرد. به مثال‌های زیر توجه کنید:

allintitle: +what +is “intellectual property”
allintitle: “World War +I” german
allintitle: +where +is Iran
allintitle: “Episode +I”
allintitle: +about dazel

«گوگل» هایفن (علامت خط تیرهء بین کلمات)، ممیز، نقطه، علامت مساوی و آپوستروف (‘) را به عنوان متصل‌کننده‌های (رابط‌های) عبارتی می‌شناسد. مثلاً “mother-in-law” یک عبارت محسوب می‌شود، حتی اگر سه واژهء آن در نقل قول نیامده باشد. برای بازیابی آن می‌توان از علامت (") در ابتدا و انتهای عبارت نیز استفاده کرد. به نتایج جستجو در مثال‌‌های زیر توجه فرمایید؛ خواهید دید که رکوردهای بازیابی‌شده تقریباً مشابه هستند.

allintitle: mother-in-law
allintitle: “mother +in law”
allintitle: self-determination
allintitle: “self determination”

عملگر OR
برای جستجو با استفاده از عملگر OR به منظور بازیابی هر کدام از واژه ها، باید این عملگر را با حروف بزرگ تایپ کرد. اگر جستجوگری بدنبال صفحاتی باشد که واژهء ”library” یا “libraries”در عنوان آن‌ها باشد، باید به این صورت عمل کند:
allintitle: library OR libraries
به خاطر داشته باشید که برای جستجوی مفرد و جمع واژه‌ها از عملگر OR استفاده شود. به تعبیر دیگر، اگر به دنبال صفحاتی هستید که مفرد یا جمع واژه‌ای در عنوان آنها باشد باید از عملگر OR استفاده نمایید. «گوگل» دقیقاً واژه‌ای را که شما تایپ می‌نمایید جستجو می‌کند. بنابراین برای بازیابی مشتقات، مفرد یا جمع واژه‌ها یا مترادف‌های آن‌ها، از این عملگر استفاده کنید:

allintitle: iran OR iran’s OR Iranian OR Persian OR persian’s


عملگر NOT
برای جستجو با استفاده از عملگر NOT به منظور بازیابی نکردن یک یا چند واژه, باید قبل از واژه‌هایی که نمی‌خواهید بازیابی شوند، علامت منها (-) را بدون فاصله تایپ کنید. البته مطمئن شوید که قبل از علامت منها فاصله باشد. مثلاً برای جستجوی صفحاتی که واژهء “Persia” در عنوان آن‌‌ها باشد، ولی واژهء “Persian”یا “Iran” در آن‌ها نباشد، باید به این صورت عمل کنید:
allintitle: Persia –iran –persrsian
هدف از جستجو در عنوان صفحات وب کاهش ریزش کاذب اطلاعات و حذف رکوردهای نامربوط است. اگر در مورد موضوع مورد علاقه رکوردی پیدا نشد، کلماتی را که دربارهء اطلاعاتی ندارند، حذف کنید تا جستجو عام‌تر شود و جامعیت جستجو بالا برود. اگر باز هم چیزی پیدا نشد، عبارت “allintitle:” را حذف کنید تا هرجا که واژه یا واژه‌های موردنظر به کار رفته، بازیابی شود. بدیهی است که در جستجوی ساده و خارج از عنوان صفحات وب نیز تدوین راهبردهای جستجو، اعم از جستجوی عبارتی و همجواری واژه‌ها یا جستجو با استفاده از عملگرهای بولی به شیوه‌ای که برای عنوان به کار می‌رفت، ممکن خواهد بود. مثال:

1. And “Resource Sharing”
2. OR Library OR Libraries
3.NOT Persia –iran -persian

1. جستجو در نشانی سایت وب «یوآرال»
منظور از این قسمت آن است که اگر جستجوگری دنبال نشانی سایت وب‌هایی باشد که واژه، نام شخص یا سازمان، علامت یا نام اختصاری خاصی در آن‌ها به کار رفته از این راهبرد استفاده کند. برای انجام عمل جستجو در نشانی سایت وب (یوآراِل)، در خانهء خالی مخصوص جستجو ابتدا عبارت “allinurl” (به معنی «تماماً در نشانی سایت وب») را بدون فاصله، و بعد از آن نشانهء دونقطه (:) را بدون فاصله تایپ کنید. سپس با یک فاصله، واژه، نام، علامت یا نام اختصاری موردنظر را تایپ و روی گزینهء “Google Search” کلیک یا اینتر کنید. مثلاً اگر جستجوگری به دنبال نشانی سایت وب‌هایی است که واژهء “Irandoc” در آن‌ها به کار رفته، باید به این صورت عمل کند:

allinurl: irandoc

عملگر AND
«گوگل» امکان جستجو با استفاده از عملگرهای بولی را برای جستجو در نشانی سایت وب‌ها نیز فراهم می‌کند. جستجو در این قسمت نیز مبتنی بر بودن AND است. بنابراین، دیگر نیازی به تایپ این عملگر نیست. مثلاً اگر جستجوگری بدنبال نشانی سایت وب‌های دانشگاهی ایران است، باید به این صورت عمل کند:

allinurl: ac ir

جستجوی عبارت
برای جستجوی عبارتی و همجواری واژه‌ها یا علائم و نام‌های اختصاری باید از علامت نقل قول (") در قبل و بعد از آن‌ها استفاده شود. توجه کنید که بین علامت و واژه‌ها یا نام اختصاری، در ابتدا و انتها هیچ فاصله‌ای نباشد. برای جستجوی آدرس سایت‌های دانشگاهی ایران کافی است که قبل و بعد از آن علائم مانند مثال پیشین، علامت (") بگذارید:

allinurl: “ac ir”

عملگر OR
برای استفاده از عملگر OR به منظور بازیابی هر کدام از واژه‌ها یا علائم و نام‌های اختصاری، باید این عملگر را با حروف بزرگ تایپ کنید. اگر جستجوگری بدنبال سایت‌هایی است که واژهء Iran یا Iranian در آدرس آن‌ها باشد، باید به این صورت عمل کند:

allinurl: iran OR Iranian

عملگر NOT
برای جستجو با استفاده از عملگر NOT به منظور حذف یک واژه یا علامت اختصاری، باید قبل از واژه یا نام‌هایی که نمی‌خواهید بازیابی شوند، علامت منها (-) را بدون فاصله تایپ کنید. مثلاً برای جستجوی آدرس سایت‌هایی که علامت “ac.ir” در آن‌ها به کار رفته، ولی علامت “ut” در آن‌ها نباشد، به این صورت عمل کنید:

allinurl: “ac.ir” -ut

امکان جستجو در سایت بخصوص
«گوگل» امکان جستجوی موضوع در یک سایت وب خاص را فراهم می‌کند. مثلاً اگر جستجوگری به دنبال صفحاتی است که واژهء “Indexing” در عنوان آن‌ها و نشانی سایت وب آن‌ها هم www.ala.org باشد، ابتدا باید موضوع یا واژه‌های موردنظر را با هر رابطه‌ای که می‌خواهد اعم از روابط بولی با استفاده از عملگرها، جستجوی عبارتی، یا جستجو در عنوان مشخص کند، سپس بعد از یک یا چند فاصلهء خالی، نشانی سایت موردنظر را بعد از عبارت (site:) به شکلی که در زیر بیان می‌شود، تایپ نماید و موضوع موردنظر را در آن جستجو کند:

allintitle: indexing site: www.ala.org

همچنین «گوگل» امکان عدم جستجو در یک سایت خاص را فراهم می‌کند. در مثال قبل کافی است که قبل از عبارت “site”یک علامت منها (-) بدون فاصله بگذارید؛ یعنی بگویید که در مورد موضوع “Indexing” در سایت مذکور جستجو نکند:

allintitle: indexing –site: www.ala.org

گوگل همچنین امکان بازیابی سایت‌هایی را که نشانی سایت وب یک شخص، دانشگاه یا سازمان, و غیره را آورده‌اند و به آن پیوند شده‌اند فراهم می‌کند. برای پی‌بردن به این موضوع ابتدا واژهء link، و بعد از آن نشانهء دو نقطه (:) سپس نشانی سایت دلخواه را تایپ و اینتر کنید؛ خواهید دید که چه سایت‌هایی به آن سایت پیوند شده‌اند. مثلاً اگر بخواهیم بدانیم که چه سایت‌هایی نشانی سایت وب مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران ( www.irandoc.ac.ir ) را در صفحهء خانگی خود گنجانده‌اند و به آن پیوند شده‌اند، باید به این صورت عمل کنید:

link: www.irandoc.ac.ir

جستجوی سایت‌های مشابه
«گوگل» امکان بازیابی سایت‌های مشابه (مرتبط به( یک سایت را فراهم می‌کند. برای این کار ابتدا واژهء related، و بعد از آن نشانهء دونقطه (:) را بدون فاصله تایپ کنید. سپس نشانی سایت موردنظر را تایپ و اینتر کنید، یاروی عبارت Google Search کلیک بزنید. مثلاً اگر جستجوگری به دنبال نشانی سایت‌هایی باشد که مشابه (مرتبط به) آدرس www.oclc.org هستند، باید به این صورت عمل کند:
related: www.oclc.org

بازیابی معنای واژه از طریق «گوگل»
«گوگل» قابلیت مطابقت واژه با واژه‌نامه را دارد. هنگامی که واژه یا واژه‌هایی جستجو می‌شوند، پس از انجام جستجو و بازیابی اطلاعات، همان واژه یا واژه‌ها یا عبارت در و در حالتی که زیر آن خط کشیده شده و فرامتن است, در زیرمنوی جستجو می‌آید و اگر روی آن کلیک کنید، بطورخودکار به سایت وب www.dictionary.com وصل می‌شود و معنای واژه را ارئه می‌کند. اگر واژه‌ای غلط تایپ شو‌د، «گوگل» شکل درست واژه را می‌آورد و می‌پرسد که آیا شما منظورتان همین است؟ اگر بعد از آن واژه، علامت ستاره (×) بگذاریم، «گوگل» با همان صورت جستجو می‌کند که ممکن است رکوردی بازیابی شود. اما زیرمنوی جستجو صورت کامل واژه را می‌آورد و سوءال می‌کند که آیا منظور شما همین است؟ اگر چنین باشد می‌توان واژه را کامل کرد و یا روی آن قسمت کلیک کرد تا آن را جستجو کند. اگر واژه خیلی کلی باشد، نزدیک‌ترین حالت را می‌آورد و بعد جلوی آن می‌نویسد More؛ یعنی مشابه‌های دیگری هم وجود دارند که می‌توان آن‌ها را هم دید.

امکان استفاده از حروف کوچک و بزرگ
در «گوگل» بزرگ یا کوچک کردن حروف فرقی ندارد. تمام حروف بدون توجه به این که شما آن‌ها را چگونه تایپ می‌کنید به عنوان حروف کوچک در نظر گرفته می‌شوند. مثلاً جستجوی “george washington” ،” George Washington”، “gEoRge wAsHinNgToN” نتایج مشابهی دارند.

امکان جستجو در سایت‌های دانشگاه‌های آمریکا
«گوگل» امکان جستجوی موضوع در سایت وب دانشگاه‌های مختلف آمریکا را فراهم می‌کند. برای این کار ابتدا در صفحهء خانگی «گوگل» روی عبارت “Advanced Search” کلیک کنید و سپس در صفحهء بعد روی عبارت “Universities” که در انتهای آن صفحه آمده است کلیک کنید؛ در فهرست تمام دانشگاه های آمریکا که به صورت الفبایی نمایش داده می‌شود، می‌توان موضوع موردنظر را در هر دانشگاهی جستجو کرد. البته می‌توان از طریق نشانی
http://www.google.com/options/universities.html مستقیماً وارد این قسمت شد و به جستجو پرداخت. به خاطر داشته باشید که راهبردهای جستجو دراین قسمت نیز مانند قسمت‌های دیگر «گوگل» است، یعنی می‌توان در عنوان یا نشانی سایت وب، یک موضوع خاص را جستجو کرد.
امکان جستجو در سایت‌های سازمان‌ها و وزارتخانه‌های دولتی آمریکا
«گوگل» همچنین امکان جستجو در تمام سایت‌های سازمان‌ها و وزارتخانه‌های دولتی آمریکا را که پسوند “.gov” یا “.mil” دارند فراهم می‌کند. برای جستجو در این قسمت پس از ورود به صفحهء خانگی «گوگل» و کلیک کردن بر روی عبارت “Advanced Search” در صفحهء بعد، روی عبارت “U.S. Government” کلیک کنید تا این قسمت فراخوانده شود؛ سپس به جستجوی یک موضوع در این بخش بپردازید. البته می‌توانید از طریق نشانی
http://www.google.com/unclesam مستقیماً وارد این قسمت شوید و به جستجو در این بخش بپردازید. بدیهی است که راهبردهای جستجو در این بخش نیز مانند خود «گوگل» است و می‌توان در عنوان یا نشانی سایت وب سازمان یا وزارتخانهء خاصی به جستجو پرداخت.
برای جستجوی پیشرفته در «گوگل» اگر نخواستید از شیوه‌ای که توضیح داده شد استفاده کنید، در صفحهء خانگی «گوگل» روی عبارت “Advanced Search” کلیک کنید، سپس در صفحهء بعد که می‌آید راهبردهای جستجوی خود را اعم از استفاده از عملگرهای بولی (که نیازی به تایپ ندارند)، تعداد رکوردهای بازیابی‌شده در هر صفحه برای نمایش، جستجو در عنوان یا نشانی سایت وب، انتخاب زبان، جستجو یا عدم جستجو در یک سایت خاص را مشخص کنید.

راهنمای «گوگل»
«گوگل» یک راهنما دارد که سایت وب‌ها را بر اساس موضوع در 16 ردهء موضوعی کلی، طبقه‌بندی و سازماندهی کرده است. برای ورود به آن، با ورود به صفحهء خانگی «گوگل» روی عبارت “Google Web Directory” که در زیرمنوی جستجو آمده کلیک کنید، یا از طریق نشانی http://directory.google.com مستقیماً وارد آن شوید و به جستجو در یک حوزهء موضوعی خاص بپردازید. مثلاً اگر جستجوگری به دنبال اطلاعاتی دربارهء “Music Therapy” است، باید پس از ورود به راهنمای «گوگل» روی عبارت “Art” کلیک کند و در صفحهء بعد، روی “Art Therapy” که یکی از رده‌های فرعی “Art” است، کلیک کند؛ سپس در صفحهء بعد براحتی دربارهء موضوع دلخواه خود یعنی “Music Therapy” رکوردهای موجود را مطالعه کند.
اگر جستجوگری دقیقاً نداند که موضوع موردنظرش در کدام ردهء موضوعی قرار می‌گیرد، چنانچه رده کلی آن موضوع را بداند، می‌تواند وارد آن مقوله شود و در همان جا به جستجوی عناوین یا نشانی سایت وب‌های مربوط به موضوع خود بپردازید. در مثال قبل اگر جستجوگر دقیقاً نداند که “Music Therapy” زیر ردهء “Art Therapy” است، پس از کلیک بر روی ردهء “Art” از صفحهء راهنمای «گوگل», می‌تواند همان جا به جستجوی موضوع بپردازد و مشخص کند که هر جا عبارت فوق در عنوان آن است بازیابی شو‌د؛ مانند:

allintitle: music therapy

استفاده از راهنمای «گوگل» و جستجو در رده‌های موضوعی خاص موجب اخص‌گرایی و مانعیت (حذف رکوردهای نامربوط) در بازیابی اطلاعات، افزایش سرعت بازیابی و صرفه‌جویی در وقت جستجوگر می شود.
«گوگل» معمولاً بخشی از متن وب هر رکورد بازیابی شده را همراه با واژهء جستجو شده به صورت سیاه و پررنگ در زیر هر عنوان بازیابی شده می‌آورد که می‌توان آن را مطالعه کرد و متوجه شد که مربوط است یا نامربوط.
نکتهء جالب توجه دیگر این که اگر روی واژهء Cached که در زیر رکوردهای بازیابی شده می آید کلیک کنید، واژه یا واژه‌های بازیابی‌شده را در متن صفحه‌های وب با رنگ‌های مختلف نشان می‌دهد تا مشخص شود که آن واژه یا واژه‌ها در کجای آن مدرک به کار رفته‌اند.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  چهارشنبه 09 آذر 1384 [11:32 ]
  > google
 

خدمات اینترنتى براى مسافران هوایى

گوگل با همکارى شرکت پژوهشى Tickbox.net تحقیقاتى درباره زمان تلف شده مسافران در فرودگاه ها انجام داده است. این تحقیق که بر روى ۱۸۲۶ تن از مسافران فرودگاه هاى انگلستان انجام گرفته است، نتایج جالبى در بر دارد.به طور متوسط در طول یک سال حدود ۹ ساعت از وقت هر مسافر در انتظار پرواز فرودگاه ها تلف مى شود. این مدت زمان معادل یک روز مرخصى در هر سال مالى است که در ازاى هر سه هفته کارى به کارمندان اختصاص داده مى شود. نزدیک به نیمى از مسافران انگلیسى مورد مطالعه گفته اند که در مدت زمان انتظار پرواز کارى بهتر از خوردن، آشامیدن یا خرید از فروشگاه هاى فرودگاه انجام نمى دهند. با این حال ۷۱ درصد از این افراد گفته اند که ترجیح مى دهند این زمان را صرف به دست آوردن اطلاعاتى درباره مقصد سفر خود کنند. از جمله اطلاعاتى که مسافران مایل اند از مقصد سفر خود بدانند عبارت اند از: نقشه ، وضعیت آب و هوایى، آگاهى از تهدیدهاى احتمالى، راهنماى مکان هاى مشهور و تاریخى و اطلاعاتى درباره نحوه رفت و آمد در شهر. یک چهارم افراد مورد پژوهش گفته اند که دوست دارند به الکترونامه هاى خود دسترسى داشته باشند و حدود ۲۰ درصد نیز ابراز کرده اند که مایل اند در این زمان اجاره خانه هاى خود را به صورت آن لاین پرداخت کنند.گوگل بر پایه این تحقیقات خدمات جدید خود را با نامGoogle » «Space در فرودگاه هیثرو لندن آغاز کرده است.«Google Space» آزمایشگاهى است که مسافران مى توانند در آن به صورت رایگان به اینترنت وصل شوند، میل باکس شخصى خود را چک کنند و اطلاعات مورد نیاز خود درباره مقصد را با استفاده از امکانات گوگل جست وجو کنند.

منبع : روزنامه شرق

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  سه شنبه 15 آذر 1384 [08:23 ]
  > google
 

شرکت گوگل به منظور افزایش ضریب امینتی سرویس Gmail خود، این سرویس را به ویروس‌یاب مجهز کرد.

به گزارش ایسنا، از این پس Gmail به طور خودکار تمامی‌ فایل‌ها‌ی ضمیمه‌ ارسال شده و دریافت شده‌ کاربران را از نظر امنیتی چک می‌کند.

Gmail قادر خواهد بود ویروس‌ها را از فایل‌های ضمیمه ‌آلوده پاک کرده یا آنها را بردارد تا کاربران به اطلاعات فایل ضمیمه دسترسی پیدا کنند، در غیر این صورت کاربران نمی‌توانند فایل ضمیمه را دانلود کنند.

Gmail همچنین اجازه نخواهد داد تا کاربران پیام‌هایی با فایل‌های ضمیمه‌ آلوده ارسال کنند.

تاکنون گوگل با ممنوعیت پیام‌هایی که در بردارنده‌ فایل‌های ضمیمه با حمله ویروس‌ها بودند، از کاربران Gmail خود حمایت می‌کرد.

گفتنی است که گوگل سرویس Gmail خود را در ماه آوریل 2004 راه‌اندازی کرد در حالی که هنوز نسخه آزمایشی آن مورد استفاده قرار دارد.


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  پنج شنبه 15 دی 1384 [11:53 ]
  > google
 

با جی‌میل گروههای تماس بسازید

این روزها گوگل هر روز یک امکان جالب به سرویس میلش اضافه می‌کند. ساخت گروههای تماس هم یکی از این امکانات جالب است.

حتما پیش آمده که می‌خواسته‌اید ، میلی را به گروهی از دوستانتان بفرستید. اگر عادت به این کار دارید ، مشکلی که حتما برایتان پیش آنده بود ، این بود که هر بار باید آدرس میلها را به صورت دستی به دنبال هم می‌نوشتید. تازه موضوع وقتی دشوارتر می‌شد که گروه‌های گیرنده میل متفاوت داشتید. مثلا بعضی میلها را به دوستان فیزیکیتان و بعضی میلها را به دوستان اینترنتیتان باید می‌فرستادید.

حالا گوگل این امکان را به شما داده که گروههای تماس یا contact group درست کنید. برای این کار:

1- وارد اکانت جی‌میل خودتان بشوید.

2- در ستون سمت چپ روی contact کلیک کنید.

3- روی زبانه Groups کلیک کنید و بعد روی Create Group کلیک کنید.

4- اسمی برای گروه تماستان انتخاب کنید.

5- آدرس میلهای مورد نظر را وارد کنید. اینجا ویژگی auto complete جی‌میل هم به شما کمک می‌کند ، فقط مواظب باشید ، اشتباه نکنید که گاهی این ویژگی خوب جی‌میل کار دست آدم می‌دهد!

6- سر آخر روی Create Group کلیک کنید.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 17 دی 1384 [08:58 ]
  > google
 

برای نصب googleearth چه نرم افزاری لازم؟

  امتیاز: 4.77     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  شنبه 17 دی 1384 [13:24 ]
  > google
 

نرم افزار استفاده از googleeaarth در وب‌سایت http://earth.google.com به صورت رایگان موجود است.
به سایت فوق بروید و روی Get Google Earth کلیک کنید.
برای استفاده از این نرم افزار سیستم شما باید حداقل دارای امکانات زیر باشد:

Operating system: Windows 2000, Windows XP
CPU speed: Intel® Pentium® PIII 500 MHz
System memory (RAM): 128MB
200MB hard-disk space
3D graphics card: 3D-capable video card with 16MB VRAM
1024x768, 32-bit true color screen
Network speed: 128 kbps ("Broadband/Cable Internet")

البته امکانات فوق حداقل اند. برای اینکه از googleearth بتوانید راحت استفاده کنید خوب است سیستمی با مشخصات زیر داشته باشید:

Operating system: Windows XP
CPU speed: Intel® Pentium® P4 2.4GHz+ or AMD 2400xp+
System memory (RAM): 512MB
2GB hard-disk space
3D graphics card: 3D-capable video card with 32MB VRAM or greater
1280x1024, 32-bit true color screen
Network speed: 128 kbps ("Broadband/Cable Internet")


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  شنبه 17 دی 1384 [13:30 ]
  > google
 

مدتی است که گوگل این امکان را فراهم آورده که فایلهای pdf و کلیه فایلهای آفیس را که ضمیمه میلهای دریافتی هستند ، بصورت html در مرورگر خود ببینید. این هم ویژگی جالبی است. به این ترتیب می‌توانید بدون دانلود یک فایل ضمیمه شده ، آن را مستقیما مشاهده کنید.



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  شنبه 17 دی 1384 [13:33 ]
  > google
 

شرکت مخابراتی موتورولا اعلام کرده قصد دارد به کاربران تلفنهای همراه خود اجازه دهد با فشردن یک دکمه موبایل به جستجوگر اینترنتی گوگل دسترسی پیدا کنند.
این شرکت آمریکایی سازنده موبایل می گوید فناوری نرم افزار گوگل را در بسیاری از گوشی های جدیدش عرضه خواهد کرد. هر دو شرکت می گویند می خواهند کاربران موبایل با گوشی خود بیشتر به اینترنت دسترسی داشته باشند. از سوی دیگر گوگل اعلام کرده است که با تراشه ساز اینتل یک سرویس ویدئویی اینترنتی براه می اندازد. گوگل می گوید به کاربران پلت فورم سرگرمی دیجیتالی "وایو" Viiv امکان می دهد از فناوری جستجوی این شرکت برای یافتن و تماشای ویدوئوها در اینترنت استفاده کنند. پلت فورم وایو تازه ترین فناوری پردازنده های دو مغزی برای یارانه های شخصی است که اینتل می گوید رایانه های مجهز به آن ضمن داشتن وضوح بالای صوتی و تصویری، می توانند به آسانی به اینترنت متصل شوند و فایلهای سرگرمی مانند فیلم، موسیقی و عکس را در اختیار کاربر متقاضی بگذارنند. به نظر می رسد همکاری گوگل با اینتل بیشتر برای دستگاه های غیر رایانه شخصی مانند موبایل است تا کاربران حتی بدون داشتن نرم افزارهای مرورگر مانند اینترنت اکسپلورر بتوانند به فایلهای تصویری دسترسی داشته باشند. توافق دو شرکت در جریان نمایشگاه لوازم الکترونیکی در لاس وگاس اعلام شد. قرار است لری پیج، بنیانگذار مشترک گوگل جمعه ششم ژانویه در این همایش سخنرانی کند. در یکی دو سال اخیر شرکتهای ارایه دهنده خدمات موبایل نتوانسته اند درآمد خود را از محل ارایه خدماتی افزایش دهند که به کاربران امکان می دهد به اینترنت دسترسی داشته باشند. اما اریک اشمیت، رییس گوگل، اعلام کرد که عقیده دارد بیشتر مردم در آینده از طریق گوشی های تلفن همراه به اینترنت متصل خواهند شد. وی گفت: "مردم در نهایت تمام وقت خود را روی آن صرف خواهند کرد." موتورولا می گوید که می خواهد امسال گوشی های جدیدی مجهز به فناوری گوگل عرضه کند که با فشردن یک دکمه می توان به بزرگترین جستجوگر اینترنت متصل شد. این شرکت آمریکایی قصد دارد در نهایت گوگل را در تمام گوشی های آینده خود تعبیه کند. اسکات درشلاگ، معاون موتورولا، می گوید: "ما معتقدیم تجربه ای خوب با گوشی ها نه تنها به ما کمک می کند گوشی بیشتری بفروشیم بلکه ما را قادر می سازد برای گوشی میانگین قیمت بیشتری مطالبه کنیم."


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  یکشنبه 18 دی 1384 [09:54 ]
  > google
 

راه اندازی فروشگاه 'آن لاین' ویدیو توسط گوگل

گوگل، شرکت بزرگ اینترنتی که با جستجوگر پیشرفته خود مشهور شده است بزودی می خواهد با افزودن جستجوگر محصولات ویدیویی به وبسایتش، امکان خرید برنامه های تلویزیونی و ویدیویی را برای کاربران بصورت 'آن لاین' فراهم کند.
این خبر را لری پگ، یکی از بنیانگذاران گوگل در نمایشگاه بین المللی لوازم الکترونیکی (CES) در لاس وگاس آمریکا علام کرده است.

مجموعه های تلویزیونی شبکه تلویزیونی CBS آمریکا نظیر سریال پلیسی-جنایی CSI و مجموعه علمی تخیلی مشهور پیشتازان فضا برای فروش 'آن لاین' در نظر گرفته شده اند.

گوگل بعد از اپل، دومین شرکتی است که ایده فروش 'آن لاین' محصولات ویدیویی را به اجرا می گذارد. سال گذشته اپل موفق شده بود سه میلیون عنوان، برنامه ویدیویی را از طریق نرم افزار iTunes به فروش رساند.

با ورود گوگل به عرصه فروش ویدیو، رقابت ها در این زمینه جدی تر می شود. یاهو و مایکروسافت نیز پش از این از حضور در این بازار خبر داده بودند.

بسیاری از بحث ها در حاشیه نمایشگاه بین المللی لوازم الکترونیکی لاس وگاس حول محور چگونگی پیاده کردن ویدیو از اینترنت و پخش آن توسط تجهیزات مختلف دور می زند.

یک سال است که گوگل دسترسی به برنامه های ویدیویی را بصورت مجانی در سایتش فراهم کرده است. اما این نخستین بار است که امکان خرید برنامه های تلویزیونی را به کاربرانش می دهد.

حدود ۳۰۰۰ محصول ویدیویی برای اجاره یا پیاده کردن و تماشا در پخش کننده ویدیویی تازه گوگل در دسترس قرار خواهند گرفت.




  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 22 دی 1384 [13:29 ]
  > google
 

من هر چی میرم تو سایت که برنامهgoogleeart رو دانلود کنم تا 15%که دانلود میکنه قطع میشه مشکل از چیه؟

  امتیاز: 4.77     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline پژمان-رحیمی-صادق 3 ستاره ها ارسال ها: 607   در :  یکشنبه 16 بهمن 1384 [09:38 ]
  گوگل بر فراز تهران‌
 

گوگل بر فراز تهران‌
نشریه عصر شبکه - اول مهر ۱۳۸۴ شماره 14


اشاره :
دیدن ابر‌شهر تهران با Google Earth تا اندازه وضوح 300 متر از سطح زمین، کوه‌های اطراف تهران با تمام ریزه‌کاری‌ها، خیابان‌ها، پارک‌ها و خلاصه تمام آنچه که در تهران یافت می‌شود، آدم را بهت زده می‌کند.


تصویر


روزی روزگاری نه چندان دور، برای سفر به جایی که تا آن زمان نرفته بودیم، باید زمانی را اختصاص می‌دادیم تا نقشه‌ای تهیه می‌کردیم، و بعد هنگام رسیدن به مقصد، آن کاغذ بسیار بزرگ و تا شده را باز و به جستجو بر روی آن می‌پرداختیم. تازه روی نقشه، سال انتشار آن نوشته می‌شد ولی چندان هم معلوم نبود که درست بوده باشد.
نکته دیگر این‌که همه اطلاعات مورد نیاز ما درباره آن مسیر، الزاما در نقشه ثبت نشده بود. مردم که جای خود داشتند، کارشناسان نهادهایی چون محیط زیست، راه و ترابری، پلیس و بسیاری از ارگان‌هایی که با امنیت و ایمنی مردم سروکار داشتند، کارهایی به مراتب سخت‌تر انجام می‌دادند. یافتن مسیرهای صعب‌العبور کوهستانی و یا مسیرهای گمشده بیابانی، گاه مدت‌ها وقت کارشناسان و دست‌اندرکاران را می‌گرفت.

همه شنیده بودیم که هیچ‌چیز از دید ماهواره‌ها پنهان نمی‌ماند. در فیلم‌ها می‌دیدیم که به‌وسیله ماهواره چه جاهای عجیب و غریبی را شناسایی می‌کردند و می‌گفتیم "فیلمه آقا! مگه می‌شه!" تکنولوژی هم که به‌سرعت پیشرفت می‌کرد. پیش‌بینی‌هایی می‌شد که بالاخره روزی فرا خواهد رسید که آن‌چه که در فیلم‌ها می‌دیدیم به واقعیت بپیوندد. ولی شاید کسی تصورش را نمی‌کرد که تا این اندازه سریع، چنین اطلاعاتی بر روی کامپیوترهای شخصی قابل دسترس باشد.

گوگل که چندان عادت ندارد فعالیت‌های خود را با بوق و کرنا انجام دهد. ناگهان اعلام می‌کند که نرم‌افزار ‌Google Earth برای استفاده عموم مردم جهان به‌طور رایگان قابل دریافت، نصب و استفاده است. با داونلود و نصب آن واقعا شوکه شدم. دیدن ابر‌شهر تهران تا اندازه وضوح 300 متر (سرعت اینترنتم بیشتر از این اجازه نمی‌داد) از سطح زمین، کوه‌های اطراف تهران با تمام ریزه‌کاری‌ها، خیابان‌ها، پارک‌ها و خلاصه تمام آنچه که در تهران یافت می‌شود، آدم را بهت زده می‌کرد.

وقتی همین چند سال قبل کانال‌های ماهواره‌ای از آن‌سوی اقیانوس‌ها پخش زنده برنامه‌های تلویزیونی چون مسابقات فوتبال را نشان می‌داد، کمتر از این تعجب داشت. ولی الان ‌Google Earth سوال سنگین‌تری را در ذهن بوجود می‌آورد. آیا اکنون حریم زندگی خصوصی افراد، در امان مانده است؟ یا درون اتاق‌ها را هم می‌توانند ببینند، اما صدای آن را در نمی‌آورند؟ به‌چشم دیده‌ام که ماهواره‌های زمین‌شناسی تا چند صد‌متری درون زمین را برای شناسایی آلودگی‌های آب‌های زیرزمینی و حتی درجه حرارت آن‌ها عکسبرداری می‌کنند. شاید حرکت انسان‌ها درون خانه‌هایشان و عکسبرداری از آن‌ها هم چندان دور از ذهن نباشد.

این روزها هربار که منابع خبری را می‌خوانید، همیشه خبرهایی از گوگل به چشم می‌خورد. خبرهایی که در اکثر مواقع آن‌قدر مهم هستند که تیترهای اصلی صفحات خبر را به خود اختصاص می‌دهند و مهمترین رویدادهای روز، ماه و یا سال محسوب می‌شوند.

گوگل بسیار بزرگتر از آن شده است که صرفا یک موتور جستجوی اینترنتی به حساب آید. گوگل با یک موتور جستجو شروع شد و در مدتی بسیار کوتاه پله‌های ترقی زیادی را طی کرد. فروشگاه اینترنتی، سرویس پست الکترونیکی، عکاسی دیجیتال، جستجوی فایل و امروز، هدفی بزرگ‌تر را نشانه گرفته است. ... کره زمین!

ولی این ‌‌Google Earth چیست و چگونه کار می‌کند؟ سرویس رایگان جدید گوگل، تصاویر دقیق نقطه به نقطه کره زمین را تبدیل به تصاویر چند بعدی کرده است و بر روی یک مدل سه بعدی در معرض دید همگان قرار می‌دهد.
این سرویس که از طریق یک نرم‌افزار قابل داون‌لود می‌توان استفاده است، تصاویر همه کوه‌ها، دره‌ها و سایر جزئیات کره زمین را با امکاناتی نظیر تغییر زاویه نمایش، بزرگ‌نمایی و عکسبرداری را در اختیار مشتاقان علوم مختلف مربوط به سیاره سابقا آبی رنگ و تمیزمان قرار می‌دهد.

این نرم‌افزار که بر اساس یک برنامه جانبی به‌نام ‌Keyhole که گوگل در ماه اکتبر سال گذشته خریده، نوشته شده است، با حجم 3/10‌مگابایت، به رایگان از آدرس http://earth.google.com قابل دریافت است. کار با آن راحت است و هیچ نکته پیچیده و گیج‌کننده‌ای ندارد.‌

پس از نصب برنامه با یک تصویر بزرگ از کره زمین رو برو می‌شوید که در دل سیاهی کشهکشان پر از ستاره، در حال گردشی بسیار نرم است. اگر اهل کنجکاوی در یافتن کلید و منوهای نرم‌افزارهای مختلف باشید، یقین داشته باشید اولین چیزی که توجه شما را جلب خواهد کرد، موتور جستجوی زیبای این نرم‌افزار است که اصلی‌ترین وجه تمایز این برنامه با اطلس‌های جهان‌نما به‌حساب می‌آید.

کافی است نام محلی را که می‌خواهید مشاهده کنید، در آن وارد کنید تا کره زمین بچرخد و دقیقا بر روی آن متمرکز شود. در این هنگام باید منتظر بمانید تا تصویر واضح شده را ببینید. سپس با کلیدی که مخصوص زوم کردن است، تصویر را بزرگ کرده تا به اندازه مورد نظر دست یابید. اما توجه داشته باشید که نیاز به یک خط پرقدرت و پرسرعت اینترنت دارید. بنابراین کاربرانی که از خطوط تلفنی معمولی ‌(Dialup) استفاده می‌کنند، دل محترم را صابون نزنند! چون تصاویر، به این زودی‌ها برایشان واضح نخواهد شد.

منظره قابل رویت در هر لحظه‌ای که تغییر داده شود، مجددا بارگذاری می‌شود که این نکته نیز دلیل دیگری برای غیر قابل استفاده بودن خطوط کم سرعتی نظیر‌ Dialup به حساب می‌آید.‌

یکی از امکانات بسیار عالی Google Earth، امکان مقیاس‌بندی فواصل بین نقاط با استفاده از ترکیب منابع اطلاعات ارائه شده در نوار ابزار لایه‌های آن است. به‌عنوان مثال با یک کلیک ساده می‌توانید یک نقشه بسازید که در آن با استفاده از شبیه‌سازی خطوط مترو و ایستگاه‌های آن در سطح شهر، بهترین مسیر بین دو نقطه شهر را بیابید. با استفاده از این لایه‌ها می‌توانید جزئیات را ذره ذره به این نقشه اضافه کنید. نزدیک‌ترین کافی شاپ، پمپ ‌بنزین یا مسجد را از طریق افزودن لایه‌های آن‌ها تخمین بزنید و نهایتا بهترین راه را برای رسیدن به هریک از آنها از طریق خطوط مترو انتخاب کنید.

جالب‌تر اینکه برخی از شهرها امکانات اضافه‌تری را نیز در بر می‌گیرند. مثلا می‌توانید به نقشه ایالت کالیفرنیا لایه دیگری اضافه کنید که مراکز زلزله‌خیز و خطوط مرتبط آن‌ها را نیز نمایش می‌دهند. ‌

خدمات ‌Google Earth شامل مدل‌های سه‌بعدی ساختمان‌ها در 38 شهر بزرگ آمریکا نیز می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به بالتیمور اشاره کرد. البته بافت و یا سایر جزئیات این ساختمان‌ها در این مدل‌های سه بعدی گنجانده نشده است.


تصویر


جستجوی محلی، یک جستجوی تجاری است و محدود به بخش در حال نمایش از نقشه موجود در نرم‌افزار می‌شود. اما از آنجا که می‌توان این محدوده را به‌وسیله بزرگ‌نمایی گسترش داد، چندان دچار محدودیت نخواهید شد. این محدوده می‌تواند تا عرض 20 مایل گسترش یابد.‌

قابلیت دیگر Google Earth، امکان افزودن نشانه‌ها یا ‌Place Marks به مکان‌هایی است که علاقمند هستید بازهم آنجا را ببینید. جالب‌تر این‌که این نشانه‌ها را می‌توانید از طریق یک بولتن آن‌لاین، بین سایر کاربران استفاده‌کننده از ‌GE به اشتراک بگذارید. برای دیدن آدرس‌های دیگر نیز می‌توانید از این آدرس http://bbs.keyhole.com استفاده کنید.

هرچند که شاید بهتر بود اطلاعات مندرج در این آدرس نیز به نرم‌افزار اضافه می‌شد تا نیاز به مراجعه به سایت برای کاربر نباشد.

در این سایت، کتابخانه عظیمی از مکان‌های طبقه‌بندی شده نیز وجود دارد که چه برای کاربران ‌Google Earth و چه نرم‌افزار قبلی ‌Keyhole قابل استفاده است. به‌عنوان مثال مکان موزه‌های معروف شهرهای جهان و یا دوربین‌های مدار بسته شهری از طریق این کتابخانه قابل جستجو هستند.‌

تصویر

سیستم مورد نیاز
اجرای برنامه نیازمند سخت‌افزارها و نرم‌افزارهایی است که به‌شرح زیر است:
windows 2000, or Xp
Pentium 3, 500Mhz
Ram: 128 MB
Disk space 400 MB
Network speed: 128Kbits/sec
3D-capable video card whit 16Mbytes of VRAM
Screen: 16 bit High Color, 1024*786

‌اما گوگل توصیه می‌کند برای کیفیت مطلوب از سیستمی با مشخصات زیر استفاده شود:‌
Windows XP
+Pentium4 2.4GHz+ or AMD2400 xp Ram: 512MB
free disk space: 2GB
Speed: 768 Kbits/sec or better (DSL/Cable) Network
Video Card with 32MB of VRAM or greater 3D capable
Screen: 23 bit true Color, 1280*1024

این برنامه با سرویس‌پک دو ویندوز ‌‌XP کاملا سازگار بوده و از دو تکنولوژی ‌DirectX نسخه 9cو‌ OpenGL پشتیبانی می‌کند. به‌عبارتی اگر ویندوز شما ‌DirectX 9c را نداشته باشد، برنامه به شما توصیه می‌کند که ‌OpenGL را فعال کرده و یک‌بار برنامه را قطع و مجددا اجرا کنید.‌

کار با برنامه بسیار ساده است. در قسمت جستجو باید نام شهر را وارد کرده (به‌طور مثال بنویسید تهران) و کلید‌Enter را می‌زنیم. پنجره وسط که تصویری از فضا را نشان می‌دهد، از میان ستارگان گردش سریعی کرده و به کره زمین می‌رسد و در یک گردش زیبا به آسمان تهران رسیده و با مربعی آن را نشان می‌دهد. از این‌جا به بعد، این شما هستید که باید با زوم‌کردن و حرکت به جهات مختلف، هدف خود را واضح‌تر نمائید. همانطور که قبلا هم گفتم اگر سرعت اینترنت شما زیاد نباشد بهیچ‌وجه نتیجه خوبی از این برنامه نخواهید گرفت. سرعت ‌Refresh شدن برنامه به اندازه‌ای است که باید بوسیله خطوط ‌ADSL یا ماهواره به وضوح تصاویر برسید.‌

با این اوصاف، احتمالا بسیاری از کامپیوترهای قدیمی قادر به نصب و اجرای این نرم‌افزار نخواهند بود. این نکته را هم بگوییم که حتی کامپیوترهای جدید اپل نیز سازگار با آن نیستند. ‌

Google Earth در مقایسه با سایر نرم‌افزارهای تولیدی گوگل همچون پیکاسا ‌Hello و یا‌ Google Talk محدودیت‌های زیادتری دارد و بسیاری از قابلیت‌های آن برای کاربران عادی قابل استفاده نیست و یا حداقل برای کار با آن مشکلاتی وجود دارد. اما این را هم بگوئیم که نمی‌توان با این اطمینان از چنین نرم‌افزار بزرگی انتقاد کرد. زیرا هرآنچه که ما در این مقاله به آن اشاره کردیم، بر اساس یک نرم‌افزار رایگان بوده و هیچ اشاره‌ای به قابلیت‌ها و امکانات نسخه قابل خرید آن نشده است. ‌

گوگل چند نسخه قابل خریداری نیز تولید کرده که عبارتند از ‌Google Earth EC ،‌Google Earth Pro و ‌Google Earth Plus که مصارف حرفه‌ای و تجاری داشته و هریک امکانات مختلفی را در اختیار کاربر قرار می‌دهند از جمله مشاهده بسیار نزدیک موضوع بر روی زمین و یا تصویر زنده سوژه در حال حرکت.

گوگل در حال بزرگ شدن است و به‌وضوح دیگر به حد و اندازه یک شرکت نمی‌اندیشد. نگاه این شرکت، اکنون به کره زمین معطوف شده است. باید منتظر ماند و دید در آینده به کجا خواهد نگریست.‌




  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline پژمان-رحیمی-صادق 3 ستاره ها ارسال ها: 607   در :  یکشنبه 16 بهمن 1384 [09:41 ]
  گوگل سرویس RSS Reader‌ عرضه کرد
 

گوگل سرویس RSS Reader‌ عرضه کرد
سرویس خبر شبکه آنلاین
شنبه 16 مهر 1384


شرکت گوگل همزمان با برگزاری کنفرانس وب 2 سرویس جدید Google Reader‌ را معرفی کرد.
شرکت گوگل در طول برگزاری کنفرانس Web 2.0 2005 یک سرویس جدید خبرخوان با نام Google Reader‌ معرفی کرد که از فرمت RSS‌ و دیگر فرمت‌های خبرخوانی مشابه پشتیبانی می‌کند.

سرویس Google Reader از طریق آدرس http://reader.google.com در دسترس قراردارد.

کاربران وب برای استفاده از Google Reader نیازمند داشتن یک اکانت در سایت گوگل هستند اما این اکانت وابسته به سیستم پست الکترونیک Gmail نیست و کاربران می‌توانند یک اکانت جدید برای این منظور در سایت گوگل بسازند.

تصویر

علاقه‌مندان می‌توانند با استفاده از سرویس Google Reader و بدون نیاز به نصب هیچ نرم‌افزار خاصی و تنها با به‌کارگرفتن مرورگر وب، خروجی RSS ، Atom ، OPML و دیگر فرمت‌های مشابه از سایت‌های مختلف خبری و وبلاگ‌ها را وارد فهرست سایت‌های مورد علاقه خود کنند و به مطالعه آخرین اخبار و مطالب این سایت‌ها بپردازند.

یکی از ویژگی‌های مهم سرویس Google Reader قابلیت جستجوی آن است. با استفاده از این قابلیت می‌توان موتور جستجوی گوگل را برای کاوش در بانک اطلاعاتی عظیم این سایت به‌کارگرفت و خروجی RSS تمام سایت‌هایی که درباره یک کلمه یا عبارت مطلب یا خبری منتشر کرده‌اند را پیدا کرد.
در صورت تمایل می‌توان با یک کلیک خروجی RSS سایت‌هایی که در نتیجه جستجو ظاهر شده‌اند را به فهرست منابع اطلاعاتی دلخواه خود اضافه کرد.

سرویس Google Reader‌ فعلا در مرحله بتا (آزمایشی) قراردارد و هیچ‌ نوع آگهی یا محتوای تجاری دیگری در صفحات این سیستم انلاین مشاهده نمی‌شود.

سرویس جدید گوگل از فناوری AJAX برای پیاده‌سازی مکانیزم تعامل با کاربر (Interaction) در صفحات وب استفاده کرده است.




  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline جعفر صالحی 3 ستاره ها ارسال ها: 129   در :  پنج شنبه 04 اسفند 1384 [12:44 ]
  تکنیک های پشت پرده Google Earth
 

تکنیکی که Google Earth برای زوم کردن از بالای کره زمین بر نقاط مختلف استفاده می کند بسیار ساده است. استفاده از چند Short cut بدون هنگ کردن کامپیوتر شما... تنها مشکل واقعی در ایجاد تصویر سه بعدی اما، انتقال داده ها (data transfer) است.

اگر قرار بود که شما، با مودمی با سرعت 10 مگابایت در ثانیه، تصویری یک متری از کل کره زمین می گرفتید 69 سال طول می کشید، و با مودمی با سرعت 56K حدود 12,400 سال. بنابراین، برای کاهش حجم data transfer که برای نمایش و زوم کردن بر هر نقطه لازم است Google Earth ابتدا کل سطح زمین را به شکل یک چندضلعی که هر گوشه اش یک سطح صاف (flat tiles) است در آورده. هرچه که فاصله شما با آن آدرس/محل دورتر باشد تعداد و وضوح (resolution) آن سطح ها نیز کمتر است.

همانطور که شما بتدریج به آن نقطه بیشتر زوم می کنید Google Earth نیز آن سطوح را به زیر سطح (sub-tiles ) های جدید با شفافیت بیشتر ( Higher resolution ) تبدیل می کند و آن چند ضلعی کم کم به یک توپ گرد تبدیل می شوند. هرچه شما بیشتر زوم کنید این پروسه هم بیشتر تکرار می شود. بنابراین Google Earth تنها نیاز به مقدار بسیار کمی شفافیت دارد تا تصویر دلخواهتان را به شما بدهد.

صرفه جویی در دیتا ترانسفر هم با یک کلک / حقه ساده انجام می شود یعنی disk cache. جاهایی که شما قبلا با Google Earth بر آنها زوم کرده اید در حافظه هارد دیسک کامپیوترتان باقی می ماند و Google Earth در دفعات بعدی از همین ( کش ) استفاده می کند و تصاویر را سریعتر به شما نشان می دهد و نیازی به re-download کردن شان نیست. چنین تکنیکی چیز جدیدی نیست مدل سازان/شبیه سازان هواشناسی سالهاست که از این تکنیک استفاده کرده اند.

گوگل این نرم افزار را در سال 2004 با خریدن کل کمپانی معروف Keyhole صاحب شد و با استفاده از پلاتفرم عظیم سوپر کامپیوترش کیفیت عالی تصویری را مجانا ارائه می دهد.

منبع خبر: اکبر شیخ زاده @ فارس تک

  امتیاز: 4.74     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline مهدی توحیدی 1 ستاره ها ارسال ها: 4   در :  جمعه 05 اسفند 1384 [13:42 ]
  سرمایه google
 

سلام

کسی میدونه که سرمایه شرکت گوگل (سایت گوگل) چقدر است و اون رو از چه راه هایی بدست می آورد ؟

مهدی

  امتیاز: 4.79    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 08 اسفند 1384 [15:53 ]
  ثبت سایت در google
 

سلام

برای ثبت کردن آدرس سایت در موتور جستجوی گوگل چه کار باید کرد ؟

آیا این کار رایگان است یا نه ؟

متشکرم

  امتیاز: 4.76     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  سه شنبه 09 اسفند 1384 [08:16 ]
  ابزار سايت سازی مجانی گوگل عرضه شد
 

در حالی که انتشار صفحات در اينترنت می تواند پيچيده و گران باشد و مشتريان را چندان راضی نکند، ابزار سايت ساز گوگل برای کاربرد آسان در اين زمينه طراحی شده است.

بيانيه گوگل گوگل نسخه اوليه ابزار تازه ای را بنام سايت ساز (Page Creator) به بسته خدمات آن لاين خود افزوده تا کاربران بتوانند بسادگی و مجانی صفحات اينترنتی شخصی خود را طراحی و منتشر کنند.

گوگل در سال های اخير خدمات مجانی خود را مرتبا گسترش داده و اينک پس از امکان راه اندازی وبلاگ، اين مهمترين اقدام در حوزه ميزبانی سايت های اينترنتی محسوب می شود.

در بيانيه گوگل در اين مورد آمده است: "در حالی که انتشار صفحات در اينترنت می تواند پيچيده و گران باشد و مشتريان را چندان راضی نکند، ابزار سايت ساز گوگل برای کاربرد آسان در اين زمينه طراحی شده است".

اين ابزار به کاربران فعلی جی ميل امکان طراحی و ويرايش صفحات اينترنتی را "دقيقا همانطور که در اينترنت ديده می شوند" فراهم می کند. برای استفاده از اين ابزار کاربران نيازی به دانستن کدهای "اچ تی ام ال" يا هيچ نوع زبان رايانه ای ديگر ندارند.

هر فرد می تواند تا ۱۰۰ مگابايت اطلاعات و تصوير را در فضايی که گوگل در اختار می گذار ضبط نمايد.

اين ابزار به کاربران امکان می دهد تا از ميان ۴۱ قالب آماده و ۴ نوع صفحه آرايی، يکی را برگزينند و در محل های از پيش تعيين شده، عنوان، متن يا پانوشت صفحه را بنويسند. امکانات اين ابزار برای برقراری ارتباط ميان صفحات داخلی يا سايت های بيرونی نيز پيش بينی شده است.

اندازه حروف قابل تغييرند، ارسال تصوير و قرار دادن آن در صفحه نيز در نظر گرفته شده است.

نرم افزار آن لاين
هر زمان کار نگارش محتوا در صفحات به پايان برسد، انتشار آن در اينترنت در آن واحد امکانپذير است. گوگل همچنين امکان مطلع کردن دوستان و آشنايان را از به روز رسانی سايت تنها با فشردن يک کليک مهيا کرده است.

اوايل ماه فوريه گوگل امکانات بيشتری را به خدمات ای ميل خود، جی ميل افزوده بود که بوسيله آن کاربران می توانند بدون نياز به نصب برنامه ای جداگانه به چت کردن با يکديگر بپردازند.

راه اندازی اين امکان آن لاين از سوی کارشناسان پاسخی به برنامه رقبای گوگل همچون مايکروسافت تلقی شده است که قصد دارد نرم افزارهايش را برای شرکت های تجاری بصورت آن لاين عرضه کند.

به گفته گوگل، کاربران چنان برای استفاده از نسخه اوليه اين سايت ساز هجوم آورده اند که اين شرکت مجبور شده در حال حاضر از پذيرش مشتريان تازه پرهيز کند، هرچند قرار است بزودی کار ثبت نام را از سر گيرد.

به رغم آسانی طرز کار، اين ابزار هنوز از انعطاف کافی برای طراحی سايت های پيچيده تر برخوردار نيست، هرچند امکان ويرايش کدهای "اچ تی ام ال" برای کاربران حرفه ای تر در نظر گرفته شده است. گوگل می گويد به مرور امکانات اين ابزار را تکميل خواهد کرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline سعید صدری 3 ستاره ها ارسال ها: 270   در :  پنج شنبه 25 اسفند 1384 [10:54 ]
  نحوه تنظیم نرم افزار Outlook Express برای مدیریت Gmail
 

ابتدا برنامه Outlook Express را اجرا نمایید .
ما نیاز به ساخت یک حساب کاربری جدید در برنامه Outlook Express برای Gmail داریم. به همین منظور از منوی اصلی برنامه روی Tools کلیک نمایید و سپس گزینه Account را انتخاب نمایید ( اگر برای اولین بار باشد که این برنامه را اجرا میکنید به صورت خودکار صفحه Internet Connection Wizard برای ایجاد حساب کاربری جدید ظاهر خواهد شد ) .
صفحه Internet Account زیر ظاهر میشود. وارد شاخه Mail شوید همان طور که مشاهده میکنید حساب کاربری در لیست این قسمت وجود ندارد. بر روی دکمه Add کلیک کرده و سپس گزینه Mail را انتخاب نمایید .
صفحه Internet Connection Wizard نمایان میشود. در این صفحه نامی دلخواه برای حساب کاربری خود تعیین نمایید .
بر روی دکمه Next کلیک نمایید تا وارد قسمت بعدی شوید .
در این قسمت شما باید آدرس ایمیل Gmail خود را به صورت کامل وارد نمایید ( برای مثال . YourEmail@gmail.com ) سپس بر روی Next کلیک نمایید .



در این قسمت شما باید اطلاعات مربوط به سرور Gmail را وارد نمایید. قسمت My incoming mail server را که به صورت پیش فرض گزینه POP3 میباشد، تغییر ندهید.
در قسمت Incoming Mail عبارت pop.gmail.com و در قسمت Outgoing Mail عبارت smtp.gmail.com را وارد نمایید.
سپس بر روی Next کلیک نمایید تا وارد قسمت بعدی گردید .

در این قسمت شما باید Account Name و در صورت تمایل برای اینکه هر بار از شما رمز عبور درخواست نشود ، موارد را وارد نمایید. اگر میخواهید تدابیر امنیتی خاصی برای ورود به آی دی شما توسط برنامه در نظر گرفته شود میتوانید تیک کنار عبارت ... Log On Using Secure را فعال نمایید.
پس از تعیین موارد مورد نظر و پر کردن گزینه ها بر روی Next کلیک نمایید .

با کلیک روی دکمه Finish عملیات ایجاد حساب کاربری جدید برای برنامه به اتمام میرسد و پس از آن نوبت به تنظیمات داخلی برنامه میرسد.
حساب pop.gmail.com به لیست برنامه اضافه شده است .

بر روی این عبارت دوبار کلیک نمایید تا پنجره تنظیمات آن به صورت زیر ظاهر گردد .

در این پنجره وارد شاخه Advanced شوید .

در این قسمت شما باید تنظیمات خود را در قسمت Server Port دقیقا مانند شکل اعمال نمایید. یعنی در قسمت Outgoing Mail شماره پورت 465 و در قسمت Incoming Mail شماره 995 را وارد نمایید و تیک هر دو عبارت موجود در این قسمت را فعال نمایید.
پس از انجام مراحل وارد شاخه Servers شوید .

در این قسمت تنها کاری که باید انجام دهید این است که تیک کنار عبارت My server requires authentication را در قسمت Outgoing Mail Server در حالت فعال قرار دهید
پس از اعمال این تغییرات بر روی دکمه Apply و سپس OK کلیک نمایید تا از این قسمت خارج شوید.
در اینجا کار تنظیم برنامه Outlook Express برای حساب Gmail شما به اتمام میرسد و شما میتوانید از این پس ایمیلهای Gmail خود را با این برنامه مدیریت نمایید ( در صورتی که کلیه مراحل را با دقت انجام داده باشید ، در غیر این صورت توصیه میکنم از برنامه معرفی شده در قسمت پایانی مقاله استفاده نمایید ) .
اما همان گونه که ذکر کردم من این آموزش را تنها برای این در نظر گرفتم که شما بتوانید روند کار را در مورد این قبیل برنامه ها متوجه شوید.
در مورد برنامه Outlook Express و همچنین MS Outlook یک برنامه جانبی بسیار کم حجم و ساده وجود دارد که تمام این مراحل را تنها با چند کلیک ساده انجام میدهد و اصلا نیازی نیست شما به صورت دستی مراحل فوق را انجام دهید. برای این منظور ابتدا این برنامه را که حجمی در حدود 55 کیلوبایت دارد و نام آن GmailConfig میباشد را از این آدرس دریافت نمایید.
در این جا تنها کافی است شما در قسمت اول برنامه مدیریت ایمیل مورد نظر را انتخاب نمایید ( که برای مثال ما Outlook Express را در نظر میگیریم ) ، و سپس در قسمت E-mail Address تنها نام حساب کاربری Gmail خود ( برای مثال Mohammad.R بدون ذکر سایر قسمتها ) و درقسمت Display Name یک نام دلخواه را وارد نمایید و بر روی دکمه Configure کلیک نمایید.
پس از این کار با گشودن برنامه Outlook Express مشاهده خواهید کرد که حساب کاربری جدید شما با اعمال تمامی تنظیمات ذکر شده ایجاد شده است و میتوانید از آن استفاده نمایید.

  امتیاز: 0.00