منو
 کاربر Online
1194 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  شنبه 02 مهر 1384 [12:58 ]
  نحوه نگهداری عسل
 

PH عسل برابر با 4 و بشدت اسیدی است.بنابرین باید از نگهداری عسل در ظروف فلزی خودداری کنید.چون بعد از مدتی ، فلز را خورده و خودش هم خراب می‌شود و ذرات فلز که بهمراه عسل وارد بدن می‌شود، برای انسان مضر است.

برای نگهداری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه‌ای ، لعابی و سفالی توصیه می‌شود.

ظروف عسل را نباید در باز ، در اتاق یا در یخچال نگهداری کرد، زیرا عسل ، آب موجود در هوا را بشدت جذب می‌کند و بعد از مدتی رقیق و آبکی می‌شود.
عسل بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌کند. بنابرای نباید آن را نزدیک موادی چون پارافین ، قیر ، بنزین و ماهی‌های دودی و... نگه داشت.





  امتیاز: 0.00