منو
 صفحه های تصادفی
یبوست در کودکان
انواع نیرو
اختلال شخصیت دروری گزین
اوپال آتشی
فرضیه آمپر درباره جریان های جزئی
انتخاب میکروفن در تلویزیون
اختلال دوقطبی
پایتخت های صفویان
هر بار یک بشکه جلو بروید
اثرات تخریبی موج انفجاری
 کاربر Online
917 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  شنبه 02 مهر 1384 [12:58 ]
  نحوه نگهداری عسل
 

PH عسل برابر با 4 و بشدت اسیدی است.بنابرین باید از نگهداری عسل در ظروف فلزی خودداری کنید.چون بعد از مدتی ، فلز را خورده و خودش هم خراب می‌شود و ذرات فلز که بهمراه عسل وارد بدن می‌شود، برای انسان مضر است.

برای نگهداری عسل در حجم زیاد ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشه‌ای ، لعابی و سفالی توصیه می‌شود.

ظروف عسل را نباید در باز ، در اتاق یا در یخچال نگهداری کرد، زیرا عسل ، آب موجود در هوا را بشدت جذب می‌کند و بعد از مدتی رقیق و آبکی می‌شود.
عسل بوهای خارجی را خیلی زود به خود جذب می‌کند. بنابرای نباید آن را نزدیک موادی چون پارافین ، قیر ، بنزین و ماهی‌های دودی و... نگه داشت.





  امتیاز: 0.00