منو
 کاربر Online
1348 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  سه شنبه 22 شهریور 1384 [07:34 ]
  انرژی و فقر
 


6/1 میلیارد نفر از جمعیت جهان ( حدود یک چهارم جمعیت کنونی ) به نیروی برق دسترسی ندارند. حدود 80 درصد افرادی که به برق دسترسی ندارند، در مناطق روستایی کشورهای در حال توسعه ، جنوب آسیا و حاشیه جنوبی صحرای آفریقا به سر می‌برند. اگر سیاستها و تدابیر متفاوتی از سوی دولتها اتخاذ نشود، در سال 2030 هم نزدیک به 4/1 میلیارد نفر به برق دسترسی نخواهند داشت.

حدود 4/2 میلیارد نفر از سکنه زمین برای گرمایش و مصارف پخت و پز ، به بیوماس Biomass سنتی ( چوب ، ضایعات محصولات زراعی و فضولات حیوانی ) متکی هستند. این تعداد تا سال 2030 به 6/2 میلیارد نفر افزایش خواهد یافت. عدم دسترسی به برق و اتگا به بیوماس سنتی ، از شاخص های مهم فقر در کشورهای در حال توسعه است. عدم دسترسی به برق ، فقر را تشدید کرده و تداوم می‌بخشد و از توسعه فعالیتهای صنعتی که میتواند اشتغال زا باشد ، ممانعت به عمل می آورد.

منبع: http://sadrizadeh.persianblog.com/1382_7_sadrizadeh_archive.html

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline پویا نجفی زنجانی 3 ستاره ها ارسال ها: 194   در :  چهارشنبه 23 شهریور 1384 [15:51 ]
  > انرژی و فقر
 

منابع انرژی و معدنی یک کشور با فقر آن رابطه ی عکس دارد هرچه منابع بیشتر ، کشور فقیر تر . مثل ایران ، مثل آفریقا و ...
ایران از نظر آماری که خودش ارائه می دهد فقیر نیست بلکه با درآمدی که از نفت بیت المال دارد باید هم خیلی ثروت مند می بود و سطح رفاهی مردم خیلی بالا می بود .
اما چه طور است که 85 درصد مردم درآمدشان زیر خط فقر است و ثروت به طور خیلی خیلی ناعادلانه بین عده ای پخش شده . درآمد های نفت هم مشخص نیست کجا می رود . چون حساب ذخیره ی ارزی همیشه خالی است و یا مبلغ ناچیزی در آن است . با این وجود ایران کلی وام از بانک بین المللی دریافت کرده و می کند و بازهم درخواست دارد آخر چرا ؟؟؟؟
اگر درسته که هیچ اگر صحبت من صحیح نیست مشخص کنید کجایش غلطه .

  امتیاز: 0.00