منو
 کاربر Online
1295 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 19 شهریور 1384 [07:33 ]
  کف چای شیرین
 

چرا وقتی چند قند در چایی بریزیم و به هم بزنیم مقداری کف در بالای آن جمع میشود.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline بابک خسروشاهی 3 ستاره ها ارسال ها: 473   در :  شنبه 19 شهریور 1384 [07:55 ]
  > کف چای شیرین
 

سلام

جوابشو نمیدونم، ولی حدس میزنم هوای محبوس درون قند باعث ایجاد این کف میشه.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 19 شهریور 1384 [16:32 ]
  > کف چای شیرین
 

دارا
احتمالا به خاطر مواد سفید کننده در قند و مواد موجود در آب شهر است هوای موجود در قند اگر عاملش باشد به نظر میرسد نباید بتواند زیاد در روی آب باقی بماند - قند های دیگر در پاکت های کوچک رستوران ها مواد اضافه دیگری دارد که یکی از آنها دی اکسید سلیکان است که برای جلوگیری از چسبیدن شکر به هم از آن استفاده میکنند که در حقیقت همان شن است ولی خیلی ریز.

  امتیاز: 0.00