منو
 صفحه های تصادفی
رشته علوم انتظامی
کنترل شیمیایی علف های هرز
موقعیت استقرار شهرها
بررسی اوضاع و شرایط سیاسی – اجتماعی حاکم بر ایران همزمان با تشکیل حکومت صفوی
رشته زبان انگلیسی
ابوبکر طغانشاه
امام حسین علیه السلام در قرآن - مطففین : 25-26
انواع نثر از نظر محتوا یا درونمایهFond
گ.فرقه ها
امام حسن علیه السلام در بدرقه ابوذر به هنگام تبعید
 کاربر Online
466 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  سه شنبه 08 شهریور 1384 [07:32 ]
  علت خاصیت ضد عفونی کنندگی آب ژاول و...
 

آب ژاول به مخلوط نمکهای NaCl + NaOCl گفته می‌شود.که در اصل نمکهای سدیم یونهای -Cl و -ClO می‌باشد.آب ژاول خاصیت ضد عفونی کننده دارد و برای ضد عفونی کردن سبزیجات و... مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آب باراک به مخلوط KCl + KClO گفته می‌شود.آب باراک نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد. ولی چون کلا یونهای پتاسیم در جهان کمیاب هستند، بنابراین گرانتر از آب باراک هستند.

کلرور دوشو به مخلوط CaCl2 + Ca(ClO)2 گفته می‌شود.کلرور دوشو نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد و برای ضد عفونی کردن اماکن عمومی ، بیمارستانها ، ایستگاهها و... مورد استفاده قرار می‌گیرد.به این علت که ارزان‌قیمت‌تر است.

علت خاصیت ضد عفونی کنندگی این مواد

علت این امر، انجام این واکنش در محیط و محلول اسیدی و آزاد شدن گاز کلر است:

Cl- + ClO- -----> Cl2 + H2O


هرچه ارزش کلردهی ضد عفونی‌ کننده بالا باشد، یعنی هر واحد حجمی محلول حاوی این ترکیب، چند واحد حجمی گاز کلر آزاد کند ، خاصیت ضد عفونی کنندگی بالا خواهد بود.







  امتیاز: 0.00