منو
 صفحه های تصادفی
نفت و قیر در ایران قدیم
رصد با چشم غیر مسلح
ادم ریه
امیرالمؤمنین و اوصیاء در اعراف
ویژگیهای خاص دانشگاه تهران
تهامه
زمان غیبت - ذی طوی
نامگذاری آلکانها به روش آیوپاک
نارضایتی ایرانیان از دستگاه حاکم
ISDN
 کاربر Online
445 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  یکشنبه 30 مرداد 1384 [05:22 ]
  چگونه عسل خالص را از ناخالص تشخیص دهیم؟
 

گاهی به عسل ، شکر اضافه می‌کنند و به نام عسل خالص می‌فروشند.

با یک آزمایش ساده شما می‌توانید تشخیص دهید که آیا به عسل، شکر اضافه شده است یا نه.

یک گرم یدین و سه گرم یدور پتاسیم را در 50 سانتی‌متر مکعب آب حل کنید و چند قطره از آن‌را روی مقدار کمی عسل اضافه کنید.
اگر عسل ناخالص باشد رنگش قرمز یا ارغوانی می‌شود و اگر خالص باشد، رنگ آن تغییر نخواهد کرد.

(مواد فوق با شکر واکنش می‌دهند.)
img/daneshnameh_up/d/d7/asal_01.jpg





  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline بابک خسروشاهی 3 ستاره ها ارسال ها: 473   در :  یکشنبه 30 مرداد 1384 [05:33 ]
  Re: چگونه عسل خالص را از ناخالص تشخیص دهیم؟
 

سلام

واکنش تغییر رنگ فوری صورت می گیرد؟
این مواد را از کجا می شود تهیه کرد؟

با تشکر


  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست