منو
 صفحه های تصادفی
نجات امت مسلمان از گرایش به مسیحیت
عکاسی
فیزیک لیزر
با دیگران
ام حبیبه (رمله دختر ابوسفیان)
محمد حسین فهمیده
صدقه
خواص داروئی:
آثار به جا مانده از تمدن اشکانی
نظریه های تغییر اجتماعی
 کاربر Online
673 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 20 مرداد 1384 [05:23 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ : معرفی کاربردی سه نوع شیشه هوشمند (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علی میزعلیجانی

پیرامون شیشه WWW.ARUNA.IR
:: علی میرعلیجانی
اخیرا شمیدانان کالج لندن، موادی از جنس فلزی (دی اکسید وانادیوم) را طی یک شرایط کاتدی و در محیطی پلاسمایی به صورت لایه‌ای نازک روی شیشه قرار داده اند که خواص ضریب هدایت حرارتی و همچنین ضریب جذب حرارت انرژی خورشیدی را تا 40% کاهش می دهد و این دو عامل باعث شده است که شیشه هوشمند در مقابل نورخورشید به شکلی هوشمندانه عمل کرده و از نفوذ گرمای شدید آفتاب جلو گیری کند. مهمترین فاکتور شیشه هوشمند کاریرد آن درخودرو ها می باشد که می تواند دمای درون خودرو راتا زیر 29 درجه سانتی گراد حفظ کند.
البته تاکنون شیشه‌های LOW-E توانسته بود که باپوشش انتخاب طیفی لایه های اکسید فلز یا لایه های فلزی که بسیار نازک و نامرئی بوده و به صورت پوششی رو ی صفحات شیشه قرار داده می شود، ضریب هدایت حرارتی شیشه را با کم کردن جریان گرمای تابشی پایین بیاورد. بعضی از این پوشش‌ها طیف‌های خورشیدی (نور مرئی و تشعشعات با طول موج پایین مادون قرمز)راعبورمی‌دهند
و اشعه‌های مادون قرمز با طول موج بالا را انعکاس می‌دهند.
همچنین در شیشه L-C ،Liquid crystal glazing لایه‌ای شفاف و روشن باویژگی های نوری قرار دارد که این خصوصیات بوسیله جریانی الکتریکی کنترلشده می‌تواند (بسته به وجود نور زیاد یا کم ) روشن یا تیره شود.
در کشور ما به سبب وجود منابع فراوان انرژی (نفت وگاز) هزینه سوخت در زمستان اندک است امادر تابستان هزینه برق مصرفی برای وسایل خنک کننده بسیار زیاد بوده ازاین رو تازمان بکارگیری شیشه‌های مدرن در صنعت ساختمان داخل کشور، بهترین روش برای بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان شیشه های دو جداره استاندارد با قاب PVC است.
علیرغم وجود منابع فراوان کانی ها در معادن کشور، توجه درخور پیرامون روند تولید شیشه های مدرن نشده‌است؛ اکثر تولیدات شیشه جام یه صورت شیت (کششی) است که قدیمی‌ترین روش تولید شیشه درجهان است! البته ناگفته نماند که شیشه فلوت( شناور)نیز تولید می شود ولی به علت کم توجهی مهندسین ناظرساختمان و کاهش هزینه ساخت وساز توسط مالکین در اکثر ساختمان‌ها از شیشه شیت با کیفیت بسیار پایئن (ضخامت 3 میلیمتر) که بسیار خطرناک بوده، با سرعت باد بسیار پایین ممکن است در ساختمان بشکند استفاده می‌شود.
باتوجه به اینکه کشور ما کشوری زلزله خیز است باید حتما از شیشه‌های سکوریت در ابنیه استفاده شود، چراکه شیشه بزرگ ترین عامل خطرساز در جراحت افراد هنگام زلزله است. متاسفانه در برخی موارد ازجمله نماهای سقفی بسیار دیده شده است که شیشه های جام به صورتی خطرناک روی زوار فلزی توسط بتونه قرار گرفته‌اند که باکوچکترین ضربه‌ای شکسته شده و با قطعاتی برنده به طرف زمین سقوط می کنند. استفاده از شیشه های لامینیت نیز تنها تا حدودی می تواند خطرات تلفات جانی زلزله را کاهش دهد، لذا در نماهای سقفی یکی از راه حل ها استفاده از ور ق‌های پلی کربنات است که از کاربرد‌های شهری آن می توان سقف پل‌های عابر پیاده را نام برد.


  امتیاز: 1.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  پنج شنبه 20 مرداد 1384 [16:11 ]
  > انتقال یافته از پرسش و پاسخ : معرفی کاربردی سه نوع شیشه هوشمند (از طریق تماس با ما)
 

دوست عزیز از مطالب جالب و مفیدتان ممنونیم.

اگه ممکنه مرجع مطلب خود را نیز قید کنید.

عکس هم برای نامه خود بگذارید دیگه عالی میشه!!

برای اینکه مطالب به اسم خودتان ثبت شود در سایت ثبت نام کنید.

منتظر همکاری و مشارکتهای بیشتر شما هستیم.

بازم ممنون

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  شنبه 19 خرداد 1386 [05:56 ]
  شیشه‌ای که نور را منعکس نمی‌کند.
 

پژوهشگران وابسته به پژوهشگاه علوم صنعتی ژاپن موفق به ساخت نوعی شیشه شدند که نور را منعکس نمی‌کند. پژوهشگران با ایجاد ناهمواری های بسیار ریز روی صفحه شیشه توانستند قابلیت شیشه برای منعکس نکردن نور را افزایش دهند.

پژوهشگران ابراز امیدواری کردند که از این شیشه نوین بتوانند برای بالا بردن سطح شفافیت تصویر در ساخت لنز دوربین استفاده نمایند. به گفته آنان در وضع عادی هنگامی که نور به شیشه تابیده می‌شود، به دلیل وجود خمیدگی میان هوا و شیشه، نور تابیده شده به میزان پنج درصد منعکس می‌شود. این پژوهشگران افزودند که این انعکاس نور سبب می‌شود تا سطح شفافیت پایین آمده و تصویر تار شود.

هم اکنون در لنز دوربین برای از میان بردن مشکل انعکاس نور، لایه‌ای به لنز چسبانده می‌شود که افزایش هزینه ساخت لنز را به دنبال دارد. پژوهشگران می‌گویند که با استفاده از این شیشه نوین، دیگر نیاز به چسباندن لایه از میان می‌رود.

  امتیاز: 0.00