منو
 کاربر Online
897 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  سه شنبه 11 مرداد 1384 [16:52 ]
  قوانین نیوتن
 

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به مقالات
قوانین حرکت نیوتن ، قانون اول نیوتن ، قانون دوم نیوتن ،
قانون سوم نیوتن ، قوانین نیرو و ... مراجعه نمایید.

عکس زیر بیانگر قانون اینرسی یا اول نیوتن می‌باشد.


عکس پیدا نشد


  امتیاز: 0.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 23 شهریور 1385 [06:21 ]
  دروغگویی
 

درباره قوانین نیوتون حرفی زده نشده استmadmadconfused

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  دوشنبه 27 شهریور 1385 [09:08 ]
  این هم قوانین نیوتون
 

با سلام

این هم قوانین نیوتون ببینید:


  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 15 مهر 1385 [05:09 ]
  همه چیز از نو
 

یه چیز باحال بگم:
قوانین ایزاک نیوتن فقط از دید ناظرهایی درست هستند که در چهارچوب مرجع لخت قرار دارند.
این یک محدودیت برای قوانین نیوتن است.البته اگر بخواهیم قوانین نیوتن را از دید ناظرهای نالخت نیز بررسی کنیم باید نوعی نیرو را تعریف کنیم که به ان شبه نیرو می گویند.البته شبه نیروها وجود ندارند بلکه یک ناظر که در چهارچوب مرجع شتابدار قرار دارد وجودی برای انها در نظر می گیرد.
شبه نیروها و چهارچوب های نا لخت
هنگامی که در یک ماشین نشسته اید و ماشین ناگهان ترمز می گیرد شما در لحظات اولیه حس می کنید به سمت جلو شتاب گرفته اید.اما یک نفر که روی زمین ایستاده شما را با همان سرعت قبل از ترمز گرفتن می بیند.
شما شتاب خود را نسبت به ماشین می سنجید.اما کسی که روی زمین است شتاب شما را نسبت به زمین
می سنجد.ماشین شتاب منفی به سمت عقب دارد وشما با سرعت قبلی تمایل به حرکت دارید.بنایراین شما حس می کنید که نسبت به ماشین شتاب رو به جلو دارید.پس در ذهن خود نیرویی نیز در نظر می گیرید که این شتاب را به شما داده است.در واقع نه شتابی در کار است و نه نیرویی بلکه این ماشین است که شتاب دارد و نیرویی رو به عقب در خلاف سرعت اولیه به شما وارد می کند.


سانتریوفیوژ:
در این دستگاه اجسامی با اجرام متفاوت قرار داده می شوند.دستگاه برای اینکه جهت سرعت انها را در طول مسیر تغییر بدهد(شکل1) باید بر انها نیرویی(نیروی مرکز گرا) وارد کند.که طبق معادله این چنین به دست می اید:
F=mv2:r
پس اگر نیروی وارد بر همه ی اجسام یکسان باشد و سرعت همه ی انها نیز یکسان باشد پس برای اجسام پر جرم تر باید r بیشتری داشته باشند تا نیروی وارد بر انها با نیروی وارد بر اجسام کم جرم تر یکسان باشد.بنابر این نیرویی به نام نیروی مرکز گریز وجود ندارد.

  امتیاز: 0.00