منو
 کاربر Online
1401 کاربر online
 : عمومی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 17 خرداد 1384 [08:12 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ : خازن
 

اطلاعات درباره خازن

  امتیاز: 0.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline خدیجه جفاکش 3 ستاره ها ارسال ها: 204   در :  چهارشنبه 25 خرداد 1384 [06:48 ]
  > خازن
 

کاربر محترم

لطفا جهت گرفتن پاسخ کامل، اسم ،مشخصات و سوال خود را واضح بیان نمائید تا پاسخ واضح دریافت دارید .

منتظر ایمیل مجدد شما هستیم .
با تقدیم احترام .

  امتیاز: 0.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline حسین خادم 4 ستاره ها ارسال ها: 1813   در :  چهارشنبه 01 تیر 1384 [05:40 ]
  > انتقال یافته از پرسش و پاسخ : خازن
 

به این سوال در بخش انجمن فیزیک پرداخته شده و مقالات متعددی معرفی شده است. دوست عزیز از شما تقاضا می‌شود مباحث علمی را در انجمنهای مربوطه مطرح کنید تا سریع به جواب مورد نظر خود برسید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  جمعه 13 آبان 1384 [05:54 ]
  > انتقال یافته از پرسش و پاسخ : خازن
 

سلام
لطفا نقش برق گیرها (در دکل و در ساختمان و...)و چگونگی عملشان
نقش و چگونگی عمل باتری در بار دار کردن خازنها را توضیح دهید
متشکرم

  امتیاز: 0.00    نمایش یاسخ های این پست  
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline جواد حمزه 3 ستاره ها ارسال ها: 275   در :  دوشنبه 16 آبان 1384 [11:45 ]
  > انتقال یافته از پرسش و پاسخ : خازن
 

> جواد حمزه:
> سلام
>
> از دوستان تقاضا دارم که سوالاتشان را کلی بیان نکنند.و به جزئیات سوالاتشان اشاره کنند.وقتی شما می گویید راجب خازن مطلب می خواهید.می شود راجب آن ده صفحه و بیشتر بحث کرد.که شاید از حوصله شما نیز خارج باشد.در ضمن هر مطلبی را در قسمت مربوط به آن مطرح کنید .،بهتر است.
> اما اگر میخواهید بدانید خازن چیست. پس توضیح مختصری راجب آن می دهم.در ابتدا بگویم این المان در داخل سایت رشد تا حدودی معرفی شده است.
>
> خازن ها در انواع مختلفی هستند ولی همه آن ها کار مشترکی انجام می دهند.کار همه آنها ذخیره الکترون است.قابلیت ذخیره الکترون را Capacitance می گویند.capacitance یا قابلیت ذخیره الکترون بر اساس فاراد مشخص است.به طور مثال یک خازن با ظرفیت یک فاراد که به منبع تغذیه 1 ولت وصل می شود.6.280000000000000000 ، الکترون در مدت یک ثانیه در آن ذخیره می شود.این مقدار را می توان برای خازن های با ظرفیت های دیگر نیز تعریف کرد.
>
> اکثر خازن ها دارای ظرفیت های کوچکی هستند.حتی در حد پیکوفاراد
> 1FARAD=1F
> 1MICROFARAD=1UF میکرو بیانگر 10 به توان منفی 6 است.
> 1PICOFARAD=1PF پیکو بیانگر 10 به توان منفی 12 است.
>
> هر خازنی دارای یک ولتاژ قابل تحمل است که اگر از آن ولتاژ بیشتر به آن داده شود خواهد سوخت.در انواع مختلف سرامیکی، مولتی لایر،عدسی،تریمر،الکترولیت و غیره یافت می شوند.
خازن ها با یکدیگر در دو حالت سری و موازی بسته می شوند.
>> تذکر:خازن ها در واقع ذخیره کننده بار الکتریکی هستند.بنابراین حتی در حالتی که تغذیه به آنه وصل نباشد ممکن است باردار باشند.به طور مثال از دست زدن به یک خازن 600 ولت 250 میکروفاراد حتی در حالت قطع بودن تغذیه خودداری کنید.چرا که خازن این بار الکترون موجود را در بدن شما خالی می کند.البته این خازنی که گفتم ولتاژ بالایی دارد. و شما درمورد خازن های با ولتاژ‌پایین این مسئله را نخواهید داشت.
> خازن ها با عناصر دیگر مانند مقاومت و سلف نیز ترکیب می شوند. و برای شما مداراتی به طور مثال فیلتر پایین گذر یا بالا گذر مخابراتی را می سازند.
>

  امتیاز: 0.00