منو
 کاربر Online
738 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  دوشنبه 02 خرداد 1384 [11:23 ]
  یک سوال جالب: آشپز بد شانس!!
 

بانویی هنگام آشپزی در آبگوشت به جای نمک, جوش شیرین ریخته است! زمان صرف غذا نزدیک است و فرصتی برای پختن غذای دیگری وجود ندارد. به نظر شما این آشپز بیچاره باید چه کند؟!!!




  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  پنج شنبه 05 خرداد 1384 [06:25 ]
  >راه حل مشکل آشپز
 

راه حل بسیار ساده است.کافی است به مقدار اکی والان گرم جوش شیرین که فرمول آن, NaHCO3 یا همان بی کربنات پتاسیم است, ( به مقدار اکی والان گرمی که در آبگوشت ریخته شده است ), اسید کلریدریک بریزیم !!! واکنش زیر انجام می گیرد:
NaHCO3 + HCl = NaCl + H2O + CO2
دی اکسید کربن یا CO2 که گاز است, از محیط خارج می شود و آب و نمک بر جای می ماند و به این ترتیب, نمک غذای ما هم تامین می شود!!!
اما شما دقت کنید کاری نکنید که مجبور شوید در غذایتان اسید بریزید! چون ممکن است فاتحه تان خوانده شود!!!






  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  پنج شنبه 09 تیر 1384 [08:59 ]
  > یک سوال جالب: آشپز بد شانس!!
 

نمک بزند

  امتیاز: 0.00