منو
 صفحه های تصادفی
پاسخ کوبنده امام صادق علیه السلام به منصور دوانیقی
امام حسن علیه السلام و سوره انسان
پرتوهای آلفا ، بتا ، گاما
مثنوی
مقداد
زولوها
ترکیب با تکرار
گرگ خاکستری
دانشگاه آزاد اسلامی
تعیین جنسیت
 کاربر Online
589 کاربر online
 : شیمی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 10 اردیبهشت 1384 [08:25 ]
  انتقال یافته از پرسش و پاسخ : متیل استر در اسیدهای چرب (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:بهار بهاری



  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline فیروزه نجفی 3 ستاره ها ارسال ها: 775   در :  چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384 [17:14 ]
  >اسیدهای چرب و استر آنها
 

اسیدهای چرب و استر آنها:

اسید های چرب از کوپل شدن چند تایی یا جفت شدن مکرر اسیدهای کربوکسیلیک حاصل می شوند. به عبارت دیگر اسیدهای چرب, اسیدهای مشتمل بر زنجیر های با تعداد کربن زیاد و اغلب زوج می باشند.
این ترکیبات, نام خود را از منبعشان یعنی چربی های طبیعی گرفته اند.چربی ها استرهای اسیدهای کربوکسیلیک با زنجیرهای طولانی می باشند.هیدرولیز یا صابونی شدن آنها, اسیدهای کربوکسیلیسک مربوطه را ایجاد می کند( چون نمک های مربوطه تشکیل صابون می دهند ). مهمترین این اسیدها بین 12 تا 22 کربن دارند و ممکن است غیر اشباع یعنی دارای پیوند دو گانه باشند.
چربی ها و روغن ها و موم هایی که در طبیعت یافت می شوند, حاوی استرهایی با جرم مولکولی بالا می باشند که به لیپید معروفند. موم ها مخلوط پیچیده ای از استرها, الکلها و آلکانهای با زنجیر طویل می باشند ولی جزء اصلی تشکیل دهنده آنها استرهایی می باشند که از واکنش اسیدهای چرب و الکلهای با زنجیر طویل به وجود می آیند.از جدا سازی و مطالعه موم زنبور عسل معلوم شده است که میریسیل پالمیتات بیشترین مقدار آن را تشکیل می دهد: CH3_(CH2)14_COO_(CH2)29_CH3
جربیهای جامد و روغن های مایع استرهایی هستند که از واکنش اسد چرب سنگین و گلیسیرین به وجود می آیند و گلیسیرید نامیده می شوند.تعداد کربن اسیدها بین 8 تا 22 می باشد.
مطالعه نشان داده است که اسیدهای موجود در استرها ممکن است از یک نوع نباشند و به طور اتفاقی روی گلیسیرین قرار گرفته باشند.به عنوان مثال یک مولکول گلیسیرین ممکن است به سه گروه استئارات یا یک مولکول پالمیتات و دو مولکول استئارات و ... متصل شده باشد.
مهمترین اسیدهای چرب اشباع که از هیدرولیز چربیها و روغن ها به دست آمده اند عبارتند از : اسید لوریک, اسید پالمتیک, اسید استئاریک.
روغن های مایع به مقدار زیاد گلیسیرید های اسیدهای چرب اشباع نشده هستند.مهمترین اسیدهای اشباع نشده C18 می باشند که همگی آرایش سیس دارند.اسیدهای موجود در روغن های بادام و گرچک C8_C12 می باشند که عبارتند از: اسید اولئیک, اسد لینولئیک, اسید لینولنیک.
روغن های مایع به علت داشتن پیوندهای دو گانه آسیب پذیرند و لذا با هیدروژن دار کردن کاتالیزوری, پیوندهای دو گانه را از بین می برند تا نگهداری آنها آسانتر گردد.
لازم به یادآوری است که آسپیرین جزو اسیدهای چرب دارای حلقه آروماتیک و دارای خاصیت ضد التهاب است.





  امتیاز: 0.40