برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
ناشناس
در : چهارشنبه 17 فروردین 1384 [14:34 ]
> قهوه و اثر آن بر دیابت
با سلام خدمت جنابعالی اگر ممکن است چند مقاله در مورد مواد غذایی برای e-mail من ارسال کنید قبلا از شما کمال تشکر را دارم shokh2003@yahoo.com اینجانب : مهدی پوررحیمی khodahafez
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
قهوه و اثر آن بر دیابت:
ایرانیان به آن قهوه و اعراب به آن "بن" می گویند . زادگاه اولیه ی آن یمن و شمال آفریقا است و اکنون بهترین نوع قهوه محصول برزیل است .
جوشانده ی قهوه تقویت کننده ی دستگاه اعصاب مرکزی بوده و نوشیدن آن سبب نشاط و سرعت انتقال و درک مسائل مختلف می شود و این خاصیت منحصرا" مربوط به کافئین آن است . تقویت کننده ی قلب- کلیه و مثانه است و در روی جریان خون اثر کرده ضربان نبض و نیروی انقباض ماهیچه های قلب راافزایش می دهد .
زیاده روی در خوردن قهوه باعث بی خوابی می شود .جوشانده ی قهوه ضعف قوا را از بین می برد و پزشکان توصیه می کنندکه بیماران امراض عفونی در دوران نقاهت از جوشانده ی قهوه استفاده کنند .
محمد بن زکریای رازی طبیب مشهور ایران قهوه را گرم و سوزاننده دانسته و خوردن آن راباعث عطش می داند . برای رفع عطش بایستی بعد از قهوه کمی سرکه بنوشند .
درباره اثر قهوه بر دیابت مطالب زیادی وجود ندارد ولی ممکن است اثر آن بر دیابت بدلیل افزایش عطش بعد از خوردن قهوه باشد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!