مراسم روز های بعد از روز عید متضمن بازگشت به شادی های یک بهشت گمشده است.بهشت دنیایی عاری از اختلافات طبقاتی که وزش نفخه ی الهی آن ها را مثل روز های خلقت با هم در نوعی برادری روحانی متحد و هم سطح می سازد. به اعتقاد عامه ، دوازده روز اول سال نمونه تمام دوازده ماه سال است و چون این روز ها به عید تعلق دارند ، رمز روز های آغاز خلقت به شمار می آیند که نفخه ی الهی در آن ها می وزد.روز سیزدهم متضمن فالی است که با آن و با خوش گذراندن آن مردم می کوشند در طی سالی که تازه به آن وارد شده اند ، تمام دوازده ماه را به سلامت و آسایش به سر برند و به ماوراء آن ( سال بعدش) که روز سیزده نماینده آن به شمار می آید برسند.این که این روز را با حد اکثر شادی به سر می برندمتضمن بیان این آرزوست که نحوست سیزده در سال جاری دامان آن ها را نگیرد و از آن برکنار باشند.
آیا عدد سیزده واقعاً نحس است؟ پیشینیان ما در این باره چه عقیده ای داشتند؟ چرا در سیزده فروردین سبزه گره میزنند؟ اگر پیوند زیر را دنبال کنید ، پاسخ این سئوالات را خواهید دانست.
سیزده به در
امتیاز: 0.00
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از
صفحه قبلی
اقدام کنید.
عدد سيزده واقعاَ عدد نحسي نيست اگر عدد نحسي بود روز ولادت اميرالمومنين روز 13 رجب نمي شد و چيز ديگري كه هست اين بازتاب اعمال بد آنهاست كه پاگير آنها مي شود.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!