منو
 صفحه های تصادفی
نیرو
اقدامات امام حسن مجتبی علیه السلام پس از آغاز خلافت
عملیات انتساب
کرم خاکی
امام زمان علیه السلام در قرآن
فاطمه معتمد آریا
addison's disease
روابط نظامی ایران و فرانسه در دوره فتحعلیشاه
پرتوی کاتدی
حدیثی در باب فضیلت ولاء امامت
 کاربر Online
236 کاربر online
 : پرسش و پاسخ
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 21 بهمن 1383 [11:12 ]
  اسامی گلها (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی

بیلبرجیا/8
بیلبرگیا/8
بیلبرگیا ساندرانا/8
پاپبتال آرگونته/9
پاپیتال/9
پاپیتال ایرانی/9
پاپیتال بالتیک/9
پاپیتال برگ طلایی/9
پاپیتال نقره/9
پاپیتال هایبرنیک/9
پاپیتال هلیکس قلب طلایی/9
پالایشگاه/109
پامچال/10/102
پامچال باغی/10
پامچال چینی/10
پامچال زرد/10
پامچال سرمادوست/10
پامچال گل درشت/10
پامچال گوشی/10
پامچال هفت رنگ /10
پای شیر/11
پای شیر زمخت/11
پلنگ کش/37
پیچ کانگورو/12
پیچک ایرانی/9
پیر مکزیکو/4
پیش پیشی/3
تاج الملوک جنگلی/13
تاج الملوک صورتی/13
تاج الملوک قفقازی/13
تاج الملوک ناپل/13
تاج الملوک/13/45
تاج خروس تابستانه/25
تاج خروس/14
تاج خروسی/14
تاکسیر/70
تکمه/15
تگمه/15
تله مگس ونوس/98
توتون کوهی/26
توری ملکه/16
توری/16
ثعلب آناتولی/17
ثعلب معطر/17
ثعلب میمونی/17
ثعلب/8/17
ثعله باقلی/18
جاروی زینتی/19
جاوید/20
جعده/93
جعفری/21
جعفری ایرانی/21
جعفری پرپر/21
جعفری فرانسوی/21
جعفری قرنفل/21
جعفری گل سرخ/21
جعفری لژیون افتخار/21
جل/71
جنتیاتا/22
جنتیانای چتری/22
جنتیانای رومی/22
جور/32


  امتیاز: 10.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 20 بهمن 1383 [10:27 ]
  آبشار طلا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی





آبشار طلا به واسطه گل های زرد رنگی که درون آنها شهد بسیار شیرینی قرار دارد ، به این اسم معـروف شده است . شهـد این گل مورد علاقه پرنـدگان شهد خوار می باشد . خواستگاه این گیاه مناطق استرالیا و جنوب ولز می باشد و گونه های متعـددی دارد . از جمله B . coccineaکه درختچه ای سه و نیم متری است و دارای برگ هایی سفت و خارداراست . فصل گل دهی آن در بهار می باشد . در گونه B . ashbyi رنگ گل ها نارنجی روشن است و برگ گیاه آن از زمستان تا بهار ، سبز متمایل به خاکستری می شود . به زمین مرطوب با مقدار آفتاب زیاد احتیاج دارد . حداقل درجه حرارت بیست درجه فارنهایت را تحمل می کند و از طریق قلمه تکثیر می شود .
گونه B . ericifolia تا ارتـفـاع شـش متر قـد می کشد و برگ های آن سبز و در قسمت زیرین برگ ها سبز نقره ای می باشند . گل های آن زرد ، طلایی ، صورتی و بسیار با دوام هستند .
گونه دیگری که مورد توجه گلکاران می باشد ، درختچه B . attenuata با گل های زرد تابستانه می باشد و در انواع مختلف خاک با شرایط متعددی قابل رشد و تکثیر است . نام عمومی آن آبشار طلای لاغر می باشد . گونهB . baxteri رشد سریع تری دارد و تا ارتفاع دو و نیم متر رشد می کند و گل های زرد متمایل به سبز آن تولید دانه می کنند و در خاک با رطوبت بالا اعم از سبک و سنگین می تواند با کشت دانه تکثیر شود . نام عمومی آن لانه پرنده است زیرا شباهت زیادی به آنها دارد .
از گونه های دیگر آبشار طلا می توان به دو گونه B . benthamiana و B . baueri اشاره نمود .
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 4.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 20 بهمن 1383 [10:27 ]
  آبوتیلون (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی




آبوتیلون که در ایران به آن برگ نمدی و گاو پنبه هم می گویند ، از تیره مالواسه Malvaceae می باشد و با نام هایی در انگلیسی مانند maple , mallow ذکر شده است . صورت هایی از گیاهان علفی یک ساله و چند ساله دارند که غالبا درختچه ای هستند و اقسام گوناگونی دارد که هفت گونه آن شناخته شده تر هستند .
همه آنها توسط بذر و قلمه تکثیر می شوند ، آفتاب دوستند و احتیاج به منطقه مرطوب دارند . از طریق اصلاح نژاد نیز گونه های جدیدی به صورت تزئینی بوجود آورده اند .
از پوست آنها نیز برای تهیه الیاف استفاده می شود . ارتفاعشان از بیست سانتی متر تا دو متر متفاوت است و معمولا در فصل تابستان به گل می نشینند . برای استفاده از قلمه بهتر است آنها را در فصل زمستان در گلخانه گرم و مرطوب در خاک و شن بکارید و در فصل بهار به فضای بیرون و محیط باز انتقال دهید .
برای قلمه از شاخه های جوان به طول پانزده تا بیست سانتی متر استفاده کنید . دمای محیط برای اکثریت این گیاهان از پانزده درجه سانتی گراد تا هشتاد درجه سانتی گراد قابل تغییراست .
بهترین خاک برای رشد آنها ترکیبی از دو قسمت تفاله تروب ، دو قسمت خاک مزرعه و یک قسمت شن می باشد . با هرس شاخه های قدیمی و مرتب کردن آنها در بهار ، جوانه های جدید شروع به رشد خواهند کرد و جلوه زیباتری به آن خواهد داد . تنوع رنگ در گل های آبوتیلون بسیار بالا است و از هر رنگی وجود دارد . زرد ، قرمز و سایر رنگ ها در گونه های مختلفی از آن به چشم می خورد .
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی


  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 20 بهمن 1383 [10:37 ]
  آکالیفا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی



آکالیفا یا دم گربه ای یا پیش پیشی از تیره Euphorbiaceae بوده و با نام های انگلیسی Copper leaf و Cattail شناخته می شود . در حدود چهارصد و پنجاه گونه گیاه علفی و درختچه ای با این نام شناخته شده اند که تعدادی از آنها جنبه زینتی و پرورشی دارند و از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود : A.hispida که بومی گینه نو و برمه می باشد و گل های خوشه ا ی و سنبله بلند قرمز رنگی دارد . به آن دم گربه ای سرخ سوخـته می گویند . قدش به چهار و نیم متر هم می رسد .
آکالیفا برگ مسی A.wilkesiana شبه درختچه است و در مناطق گرم و حاره می روید و برگ های آن در انواع مختلف به رنگ قرمز ، زرد ، قهوه ای ، نارنجی و ... دیده می شود . قد آن تا یک و نیم متر می رسد . به آفتاب علاقه دارد و فصل گل دهی آن تابستان است . جلوه برگ ها در مقابل سنبله ها آنقدر زیاد است که بیشتر به خاطــر برگ هـــایش آن را پرورش می دهند .
در فیجی ، برخی از مردم بر این عقیده اند که جویدن برگ های این گیاه ، خاصیت جادویی دارد و انسان را از بلایا و خطرات حفظ می کند. برای آنکه از رنگ های متفاوت و مـتـنـــوع ایــن گـیــاه بهره مند گردید ، می توانید از گونه های مختلف آن پرورش دهید . به طور مثال A.marginata دارای برگ هایی به رنگ زیتونی با حاشیه صورتی است و گونه ای به نام A.musaica دارای خال های قرمز و قهوه ای بر روی برگ ها می باشد.
درحقـیـقــت این درختچه ها تنوع رنگ زیادی دارند . برای تکثیر آنها در شش ماهه دوم سال ، قلمه های آنها را در خاک مرطوب و هوای شرجی و گرم گلخانه می کارند و ماهی دو بار به آنها کود می دهند .
نویسنده : علیرضا اشماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی دنیا

  امتیاز: 5.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 20 بهمن 1383 [10:38 ]
  آهار (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علی رضا اسماعیل بیگی




آهار ، گل بسیار زیبایی از خانواده گل های یک ساله تیره مرکبه ها Composite است . در حدود پانزده گونه گیاه علفی یک ساله و یا درختچه چند ساله دارد که بومی سرزمین های شمالی و جنوبی آمریکا یند . گل های آن کوچک و انفرادی هستند که در باغچه به صورت گـــروهــــی کاشـتـه می شوند . رشد آن کم ، گل های آن دارای گلبرگ فراوان و پر پشت است و بین دوازده تا پانزده سانتی متر قد دارند . در آزمایشات انجام شده ، این گیاه هرگز توسط قارچ های پودر مانند ، بیمار نشده است ولی در آهار های پایه بلند نتیجه ای متفاوت حاصل شده است .
برخی از گونه های این گیاه چند ساله هستند و تقریبا از حالت علفی به شکل درختچه نمود بیشتری دارند که در اصل موطن آنـهـا آمریکای جنوبی به ویژه مکزیک می باشد و همگی آنها جنبه زینتی و پرورشــی دارند . در ایران نیز از قدیم الایام به کشت و پرورش آن اقدام می شده است . رنگ های صورتی ، قرمز و بنفش بیشتر مورد توجه می باشند و سایر رنگ ها از جمله زرد ، نارنجی و ارغوانی نیز در آنها وجود دارد .
این گل را معمولا در حاشیه باغچه می کارند و زمان کشت آن اوایل بهار است که می توان به صورت نهال در آورده و سپس آنها را به جای مناسب انتقال داد . عمر گل های آن بین پنج تا هفت روز است و به محیط آفتابی علاقه دارد .
از انواع آن می توان به گونه های زیر اشاره کرد : فرش ایران ، ظریف کوتوله ، لوتر ، کریستال سفید ، پیر مکزیکو ،آهار کالیفرنیایی ، آهار مکزیکی ، آهار عنکبوت قرمز ، ملکه بنفش .
آهارZinna 4
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 4.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 21 بهمن 1383 [11:12 ]
  بداغ (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی








بداغ یا بوداغ از تیره کاپری فولپاسه یا آقطی ها می باشد . گل های آن فواید فراوانی دارد . گل آن از عجایب خلقت محسوب می شود زیرا نازا است بدین مفهوم که نه مادگی دارد و نه پرچم . اما از طریق خواباندن ریشه ، جداکردن پاجوش ها و نیز قلمه زدن می توان آن را تکثیر نمود .
بداغ با آنکه درخت می باشد ، اما به خاطر استفاده از سر شاخه های آن همواره کوتاه نگهداری می شود . برگ های آن ساده می باشند و گل هایش ریز و به شکل خوشه های گرد و یا چتری دیده می شوند . پوست تنه درخت نیز استفاده درمانی دارد و از آن جوشانده مخصوصی تهیه می کنند که برای درمان ناراحتی های عصبی و تسکین آنها استفاده می شود .
اکثر گونه های بداغ گل هایی به رنگ سفیــد دارند و آنها را می توان در هر نوع خاکی کاشت . هوای گرم گلخانه ای را دوست دارند . آفتاب را بیش از سایه می پسندند اما قلمه های آن را باید تا مدتها در سایه روشن نگاهداری کرد . احتیاج به آب و کود زیاد دارند .
از گونه های آن می توان به بداغ مانسین ، بداغ گلوله برفی ، بداغ جنگلی ، بداغ ژاپنی ، بداغ کله بزرگ ، بداغ برگ ریز و ... اشاره نمود . در ایران بداغ را هفت کول نیز می نامند .




بداغ Viburnum 6
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی


  امتیاز: 5.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 21 بهمن 1383 [11:12 ]
  بگونیا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی




بگونیا جنسی از گیاهان است که بیش از نهصد گونه گیاه چند ساله همیشه سبز و نیز تعدادی از گیاهان خزان کننده را شامل می شود . همچنین از گشنگیری بین گونه های مختلف ، گونه ها و اقسام هیبرید و دورگه جدیدی با تنوع شکل و رنگ زیبا به دست آمده است . اندازه گونه ها نیز متفاوت است و از گل های بسیار کوچک چند سانتی متری تا درختچه های چند متری که غالبا رونده هستند ، تنوع دارند . برخی از آنها دارای ریزوم و برخی دیگر ریشه های فیبری و یا غده دارند .
تمام انواع بگونیاها را می توان در زمستان به گلخانه انتقال داد . برخی از گونه ها به واسطه زیبایی برگ هایشـان مورد توجه می باشند و تعداد بیشتری به واسطه زیبایی گل هایشان قابل توجهند . اکـثـر آنها رطوبت و مکان سایه روشن را ترجیحا دوست دارند . در تمام فصول می توان از آنها گل به دست آورد .
موطن و زیستگاه اصلی آنها جنگل های مناطق گرمسیر آفریقا و آسیا و آمریکا می باشد . لذا آب و هوای گرم و مرطوب را بیشتر دوست دارند . برای کاشتن بذر آنها معمولا در چند هفته مانده به پایان زمستان ، آنها را در گلدان هایی حاوی خاک مخصوص به نسبت یک پیمانه ماسه ، یک پیمانه خاکبرگ به گونه ای می کارند که روی بذر ها در حدود ده سانتی متر خاک ریخته شود . پس ازآن که به آنهــا آب داده شد ، روی گلدان را با شیشه پوشانده تا هوای مرطوب و شرجی حاصل شود . بعد از یک هفته دیگر احتیاجی به شیشه نیست و آن را باید برداشت . گل ها پس از سه هفته قابل انتقال به محل اصلی و دائمی خود هستند . از طریق غده و جا به جایی ریشه نیز تکثیر انجام می شود.
بگونیا 7 Begonia
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی
آدرس : کرمان - خیابان مهدیه - کوچه 19 - پلاک 2
تلفن : 2724228

  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  چهارشنبه 21 بهمن 1383 [11:12 ]
  اسامی گلها (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی

آبشار طلا/1/60
آبشار طلای آتناتا/1
آبشار طلای آشبی/1
آبشار طلای اریسی فولیا/1
آبشار طلای باری/1
آبشار طلای باکستری/1
آبشار طلای بنتامیانا/1
آبشار طلای کوکسینه/1
آبوتیلون/2
آتش وحشی/99
آذربو/102
آرمانتوس گرد/15
آرنیکای کوهی/26
آشفته هلندی/81
آفتابگردان فرنگی پاکوتاه/44
آقونیطون/13/45
آکالیفا برگ مسی/3
آکالیفا/3
آکانیتوم/13
آگاو/33
آلاله/45
آلبالو زمینی/68
آلبالوی زمستانی/68
آلموندین/48
آهار عنکبوت قرمز/4
آهار کالیفرنیایی/4
آهار مکزیکی/4
آهار/4
ابرون/55
ابریشم هندی/82
ابریشم/82
آستخوان سگ/13
استخوان گرگ/13
اشک خونین/92
اشک فرشته/8
افتخار چین/5
افتخار هند/5
اقاقیا/82
انگور اورگون/95
انگور چسبناک/24
انگور کوهی/95
انگور مقدس چینی/95
اوباطریوس/73
اورسینوم/45
اورکیده/74
باران طلا/5
بال فرشته/89
بامبو/95
بداغ/6
بداغ برگ ریز/6
بداغ جنگلی/6
بداغ ژاپنی/6
بداغ کله بزرگ/6
بداغ گلوله برفی/6
بداغ مانسین/6
بدبو/73
برگ بوی معمولی/72
برگ نمدی/2
بگونیا/7/64
بمبایی/67
بوداغ/6
بودینه


  امتیاز: 4.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:09 ]
  اسامی گلها 3 (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی

چای زینتی/84
چپقک/46
چتر درختی/23
چسب آپارتمان/24
چشم خروس/45/25
چشم قرقاول/25
چشم گاو/26
چلیپا/57
حسرت/27
حسن یوسف/28
حشیشه الجرب/66
حشیشه الجزایر/70
حنا/29
حنای سلطانی/29
حنظل/30
حنظل آلبا/30
ختمی درختی/31
ختمی درختی الوان/31
ختمی درختی چتری/31
ختمی درختی چینی/31
ختمی زینتی/47
خرزهره/32
خرفه/99
خشخاش/59
خنجری/33
خنجری آبی/33
خنجری آمریکایی/33
خنجری پری/33
خورشیدی/34
دانه برفی/97
داوودی/35
داوودی الکساندرا/35
داوودی درختی/35
داوودی سه رنگ باریج/35
داوودی کونتس/35
دراسنا/36
دراسینا/36
درخت اژدها/36
درخت اژدهای ماداگاسکار/36
درخت چتر/23
درخت دوک/96
درخت ستاره شیلی/49
درخشنده/66
دکمه/15
دم اسب/40
دم اسب دشتی/40
دم روباهی/14
دم زهره/25
دم گربه ای/3
دم گربه ای سرخ سوخته/3
دوای جگر/73
دورنج/37
دورونج/37
دورونج ابری/37
دورونج الوند/37
دورونج پاردالین/37
دورونج خانم میسون/37
دیسنترا/81
دیفن باخیا/38
دیونی/98
ذرت آبی/18
ذرت سنجاب/81
ذلیل/39/45
ذنب الخیل/40
ذنب الخیل معمولی/40
راز هندی/41
راز هندی آلمانی/41
راز هندی چسبناک/41
راز هندی کوتوله/41
راژنی/45
راسن/41
ربوتیا/42
ربوتیا ناروائز/42
رز پنبه ای/27
رز تابستانی/47
رز خزه ای/99
رز زرد/47
رز کره ای/47
رزک/24
رعنای پر پر/43
رعنای پر قرمز/43
رعنای زیبا/43
رعنای گل درشت/43
رعنای کوتوله/43
رودبکی/44
رودبکی تابستان هندی/44
روضه آتشین/103
ریش قوش/86
زبان پس قفا/45
زبان در قفا پشمالو/45
زبان در قفا زاگرس/45
زبان در قفا/45
زبان در قفای آسیایی/39
زراوند درشت/46
زراوند ظریف/46
زراوند/46
زرد ژاپنی آلیسا/47
زرد ژاپنی/47
زرشک/95
زعفران پائیزی/27
زنبق رشتی برلینی/48
زنبق رشتی برونی/48
زنبق رشتی/48
زنبق/107/74/76
زنجبیل شامی/41
زنگوله آبی/75
ژاکوبسی/45
ژوبا/49
ژوبای ظریف/49
ژیپسوفیلا/50
ژیپسوفیلای ایرانی/50
ژیپسوفیلای بازرگانی/50
ژیپسوفیلای پرشیا/50
ژیپسوفیلای ژاپنی/50
ژیپسوفیلی/50
ژیمنوکالیسیوم/51
ژینورا/52
ساعت/53
ساق عروس/54
سبزی یوحنا/70
ستاره در ستاره/106
سدوم/55
سدوم اسپانیایی/55
سدوم خوشرنگ/55
سدوم رونده/55
سدوم ظریف/55
سدوم کاذب/55
سدوم کوتوله/55
سرخس/56/57/81
سرخس انگوری/56
سرخس بانو/56
سرخس بوستون/56
سرخس پیچ/56
سرخس درختی آمریکایی/56
سرخس ساقه بلند/56
سرخس سلطنتی/56
سرخس کریسمس/56
سرخس مقدس/56
سرخس نیویورک/56
سرعصایی/45
سرور پائیزی/55
سوسن چشم مشکی/44
سوسن سفید/48
سوسن سفید/72
سوسن شیپوری/107
سوسی/104
سیسوس/12
سیکلامن/102
سیکلمن/102
سیکلمن ایرانی/102
سیکلمن پرسیکوم/102
شاهزاده کریمسون/106
شاهی هندی/91
شب بو/57
شبه تاک/24
شراب/58
شرابی/58
شفق شمال/43
شقایق/45/59
شقایق نعمانی/59
شمشاد/96
شمعی/106
شنل بانو/11
شیشه شور/60
صابونی/61
صبار/62
صدتومانی/63
صدتومانی الماسی/63
صدتومانی درختی/63
صدتومانی ویتمانیانا/63
صلیب آهنی/64
طاووسی/65
طناب هندی/106
طوسک/66
طوسک کاکاسیسا/66
ظریف کوتوله/4
عاطفه/82
عبایی/67
عبایی راه شیری/67
عرقیه الراهب/96
عروسک پشت پرده/68
عسلی/69
عسلی آبی/69
عشقه آسیایی/9
عشقه انگلیسی/9
علف آهو/109
علف چای/70
علف چای جذاب/70
علف چای دوقلو/70
علف چای صورتی/70
علف عطسه/103
علف عقرب/75
غار انگلیسی/71
غار گیلاسی/71
غار معمولی/72
غاز کانادایی/48
غاسول/61
غافث/73
غافث فارسی/73
غافث نو ظهور/73
غاوت/73
غده انگشتی/74
غده انگشتی سایه پسند/74
فراموشم مکن/75
فرزی/76
فرزیا/76
فرش ایران/4
فرش منجوقی/93
فلوکس/77
فنجانی/78
فنجانی خزنده/78
فنجانی سلیمان/78
فنجانی کوتوله/78
فوچسیا/90
فوماریا/81
قرنفل/79
قره دون/72
قطره گوش طلایی/81
قلب ارغوانی/80
قلب خونین/81
قلب مریم/81
قنطوریون/88
قهرکن/82
کاغذی/83
کاکتوس/42/51/85
کاکنج/68
کالاتیا/65
کالادیوم/89
کالیستمون/60
کاملیا/84
کاملیای هندی/84
کتاب جیبی/86
کرمانسیس/61
کروتون/85
کروتون مادر/85
کروتون مالزیایی/85
کریا/47
کریای ژاپنی/47
کریستال سفید/4
کفشک/86
کفشک مکزیکی/86
کلارکیا/78
کلماتیس/45
کوریدالیس/81
کوکب کوهی/44
کیش/32
گالاردیا/43
گاو پنبه/2
گچ دوست/50
گرتی/87
گردی/87
گردی زبره/87
گردی نرمه/87
گل آویز/90
گلایول/107
گل بی صبر/29
گل پاسیون/53
گل پتو/43
گل پرطاووسی/65
گل پلیکان/46
گل جاسوزنی/66
گل چنگ/81
گل خدیجه/65
گل خروسک/25
گل سپاس/22
گل شب تاب/52
گل شگفتی/27
گل قیصر/92
گل کبوتر/66
گل گندم/88
گل گندم اورینتال/88
گل گندم ایرانی/88
گل گندم سلطنتی/88
گل گندم سیانوس/88
گل گندم صخره ای/88
گل گندم کروی/88
گل گوینه/47
گل مرموز/27
گل مغربی/90
گل موم/69
گل میترا/102
گل میمون/82
گل نفس/75
گل نوروز/10
گل هزار تاج/14
گل واکس/69
گودتیا/78
گوش فیلی/89
گوش فیلی دو رنگ/89
گوشواره/90
گوشواره آتشین/90
گوشوارک/96
گیاه بی رقیب/85
گیاه حساس/82
گیاه قرن/33
گیاه گچی/50
گیاه مخملی/52
گیاه مخملی/54
لادن/91
لادن آلاسکایی/91
لادن جواهر/91
لادن درخشان/91
لاله/92
لاله خونین/92
لاله سرنگون/92
لاله سرنگون آریانا/92
لاله سرنگون دلقک/92
لاله سرنگون کله ماری/92
لاله گریان/92
لاله واژگون/92
لبدیسی/93
لبدیسی بوته ای/93
لبدیسی پرسپولیس/93
لبدیسی جنوبی/93
لبدیسی رونده/93
لبدیسی شیرازی/93
لبدیسی گسترده/93
لبدیسی منگوله ای/93
لوتر/4
لیویستونا/94
لیویستونای چینی/94
مارچوبه/87
مامیسا/66
ماهونی/95
ماهونی برگ راجی/95
ماهونی تاکه دا/95
ماهونی رونده/95
ماهونی ژاپنی/95
ماهونی گوشواره ای/95
ماهونی یوماری/95
مجله/96
مجله اروپایی/96
مجله زگیل/96
مجله ژاپنی/96
مجله طلایی/96
مجله گندمک/96
مجله مخملی/96
مجله نعنا/96
مروارید/97
مروارید خوشه ای/97
مروارید سرخ/97
مشکانیه/73
مروارید سفید/97
مصفا/41
مگس خوار/98
مگنولیا/58
ملامپودا/50
ملکه بنفش/4
مومی/106
موی چسب/24
میخک/50/79
میموسا/82
مینا/103/37
نارگیل/49
ناز/54
ناز درشت/99
ناز درشت دوقلو/99
ناز ساعت آفتابی/99
ناز قیصر/70
نازک سرخ/54
نازنین/55
نخل/49
نخل زینتی/94
نخل شیلی/49
نخل عسلی/49
نخل فانتزی چینی/94
نخل کلم پیچ استرالیایی/94
نخل مرداب/100
نرگس/101
نرگس شهلا/101
نرگس شیرازی/101
نرگس شیرازی/101
نرگس مسکین/101
نگونسار/102
نگونسار پاپیلو/102
نگونسار پلین/102
نگونسار گیگانستوم/102
نیلوفر آبی/18
نیلوفر آبی بزرگ/18
نیلوفر آبی پایگما/18
نیلوفر آبی سفید/18
نیلوفر آبی سوئدی/18
نیلوفر آبی معطر/18
نیلوفر آبی زرد/18
هدرا/9
هفت کول/6
هلنی باغی/103
هلنی بولاندر/103
هلنی پائیزه/103
هلنی حلقه روشن/103
هلنی روزیلا/103
هلنی سپتامبر/103
هلنی سلطنتی/103
هلنی مریم/103
هلنی کارنئو/103
هلیون/87
همیشه بهار/104
هندبای جبلی/26
هوفاریقون/70
هویا/106
هویا کارنوزا/106
هویای بلا/106
هیدرانژه/105
هیدرانژه رونده/105
هیدرانژه ماکروفیلا/105
هیدرانژه هفت پوست/105
واتسون/107
واتسون حاشیه دار/107
وریزا/108
وریزا جواهر/108
وریزا زامورنسیس/108
وریزا شمشیر آتشین/108
ونک/109
ویژلیا/110
ویژلیا فلوریدا/110
ویژلیای قرمز/110
ویژلیای قرمز جاوه/110
یاس/65
یاس بنفش/111
یاس خوشه ای/111
یاس خوشه ای برگ کوچک/111
یاس خوشه ای جسیکا/111
یاس خوشه ای معمولی/111
یاس رازقی/112
یاسمن/112
یاسمن پر گل/112
یاسمن چمپا/112
یاسمن زرد/112
یاسمن زمستانی/112
یاسمن صورتی/112
یاسمن عربی/112
یاسمین/112
یامابوکی/47
یخ/113
یونجه باغی/114
یونجه تاجی/114
یک میلیون ستاره/50


  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:09 ]
  پای شیر (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی






پای شیر گیاهی است از تیره گل های سرخ Rosaceae و دائم گل که فصل گل دهی آن بهار است . در انگلیسی به آن علاوه بر نام پای شیر ، شنل بانو نیز می گویند . تقریبا در همه نواحی و مناطق قابل کشت است ولی سرزمین اصلی آن کوه های شرق آفریقا است که توسط توفان های اقیانوسی هند و اطلس به سایر نقاط دنیا سفــر کـرده است .
نوعی از این گیاه به نام پای شیر زمخت دارای برگ هایی بزرگ تر بوده و در مناطق معتدل رشد می کند . از آنجایی که برگ های نرم دارد ، در مناطق بارانی طرفداران زیادی پیدا کرده است زیرا برگ های آن ساعت ها پس از باران مانند جواهر درخشش دارند . تقریبا از اوایل تابستان تا اوایل پائیز دسته هایی از شاخه های گل زرد رنگ می آورد .
گونه های مختلف پای شیر ، اغلب سالی دو بار گل می دهند . به طور شگفت انگیــزی در زمین و خاک رس رشد کرده و زمین را پوشش می دهد . در فصل پائیز شاخه ها و سر گل ها با رنگ بسـیـــار جالبی که ترکیبی از رنگ های نارنجی و قرمز است ، جلوه گری می کنند . تکثیر آن به وسیله قلمه انجام می شود .از پای شیر بیشتر در حاشیـــه باغچـــه و نیز پوشش زمین استفاده می شود . محل سایه آفتاب را بیشتر دوست دارد و قد آن تا حدود سی و پنج سانتی متر می رسد .
از لحاظ دارویی خواص فراوانی دارد به ویژه برای بیماران تصلب شراین و التیام انواع زخم ها مانند زخم های مربوط به اندام های حساس بدن ، زخم های چرکیـــن ، قانقاریا ، واریس ، حساسیت ها و بیماری های عفونی دهان بسیار موثر است و به شکل انواع غرغره یا جوشانده و شربت مورد استفاده قرار می گیرد .
پای شیر 11Alchemilla
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:09 ]
  پامچال (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی





پامچال که با نام گل نوروز هم در ایران شناخته می شود .از گیاهان علفی و ماندنی تیره پامچـالیـــان Primulaceae است که بیشتر گونه های آن توسط بشر با انجام عمل لقاح به وجود آمده اند . دمای معمولی اتاق را یعنی دمای متوسط در حد بیست درجه سانتی گراد را دوست دارد. ارتفاع گیاه بین بیست و پنج تا شصت سانتی متر متفاوت است و باید در فواصلی بین سی تا پنجاه سانتی متر کاشته شوند . محل آفتابی و سایه آفتاب را دوست دارد و خاک آن باید غنی و زه کشی شده باشد .
زمان گل دهی پامچال تقریبا در تمام مدت سال می باشد . اگر چه تمامی گونه های پامچال از طریق تقسیم پاجوش ها و انتقال آنها به محل جدید می توان تکثیر نمود با این حال گلکاران علاقه دارند آنها را توسط بذر تکثیر نماینـــد . شاید علت آن به دست آوردن گونه های جدیدی از گیاه باشد . به هر حال برای تکثیر گیاه از طریق بذر باید از اواخر فروردین اقدام نمود و پس از بزرگ شدن بوته ها ، آنها را به صورت نهال در محل مناسب نشا کرد . برای گل دهی آن در فصل زمستان ، باید درفصل پائیز بوته های آن را با ارتفاعی در حدود بیست و پنج سانتی متر به گلدان منتقل نمود و در گلخانه نگهداری نمود . خاک نرم حاوی خاکبرگ و شن برای آن کفایت می کند ولی کود باید دو هفته ای یک بار داده شود . از انواع گونه های آن به موارد زیر می توان اشاره کرد:
پامچال چینی P.sinensis / پامچال گوشی P.nuricula / پامچال گل درشت P.grandflora / پامچال باغی P.gardenia / پامچال زرد P.macrocalyx / پامچال سرمادوست P.algida و پامچال هفت رنگ P.heterochroma .
پامچــالPrimula 10
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:09 ]
  تاج الملوک (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی




گیاه تاج الملوک جنسی از تیره آلاله ها Ranumculaceae است . در عربی به آن آقنطیون و در انگلیسی آکانیتوم ، استخوان سگ ، استخوان گرگ و .... نام دارد . با توجه به خواص دارویی آن در بیماری هایی نظیر سرفه ، روماتیسم ، نقرس و سیاتیک شناخته شده بوده است ولی به لحاظ سمی بودن گیاه و شکل برگ های آن به برگ کرفس ، از کاشتن این گیاه در منزل اجتناب می شود . اندازه بوته آن در حدود سی تا صد سانتی متر است و زمین با خاک معمولی و مرطوب و آفتابگیر را دوست دارد . در برابر سرما مقاوم است و به لحاظ کوتاه بودن گـیــاه ، در حاشیه پارک ها کاشته می شــــود . زمــان گل دهی آن اواخر بهــار و اوایل پائیز است و عمر گل ها در حدود سه هفته می باشد . ازدیاد آن از طریق بذر و جا به جایی و تقسیم ریشه صورت می گیرد . رنگ گل ها در گونه های مختلف ، متفاوت است برخی گونه ها ، گل هایی به رنگ بنفش دارند . مانند گونه A.napellus که به تاج الملوک ناپل هم مشهور است .
برخی نیز گل هایی به رنگ آبی روشن دارند مانند گونه A. variegates که واریته هایی از آن دو رنگ بوده و رنگ سفید در آن وارد شده است .
گونه زینتی تاج الملوک به نام aquilegia chrysantha بیشتر مـورد توجه واقع شده است . برای کاشت و تکثیر آن از بذر استفاده می شود که در اواسط بهار در خزانه می کارند و در اوایل پائـیـــز بـه محـل اصلی انتقال می دهند . همچنین می توان با تقسیم ریشه ها در بهار یا پائیزنسبت به تکثیر آن اقدام کرد .
از سـایــر گـونـه هـای تـاج الملـوک می تـوان تاج الملوک صورتی ، تاج الملوک جنگلی و تاج الملوک قفقازی را نام برد .
تاج الملوک 13Acontium
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی
استفاده از مطالب این نویسنده با ذکر منبع بلامانع است .

  امتیاز: 2.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:09 ]
  پیچ کانگورو (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی




یکی از پیچ های همیشه سبز و رونده ، پیچ کانگورو یا سیسوس می باشد که در حدود سیصــد و پنجـاه گـونه و زیر گـونه دارد . شاخه های آن ها چوبی از نوع چوب انگور به نام ویتاسه آئه Vitaceae می باشد . برگ ها اغلب گوشتی و گاهی آبدار هستند . گونه C.incisa از شناخته شده ترین گونه های آن می باشد . گونه C.Antarctica که به آن پیچ کانگـــــورو می گویند ، از رایج ترین گونه ها است . موطن و سرزمین اصلی این گیاه مناطق حاره و معتدل تا گرم و مناطق حول خط استوا مانند استرالیا ، آمریکای مرکزی و آفریقای شمالی و مرکزی می باشد . همه گونه های این خانواده رونده نیستند ولی همگی با روش قلمه زدن تکثیر می شوند . درازای برخی از آنها تا بیست متر هم می رسد . اما درازای پیچ کانگورو سه یا چهار متر می باشد . سرعت رشد آن بسیار خوب است و توسط پیچک های خود به جلو میرود و خود را به بدنه سایر گیاهان و اشیا می چسباند . رشد خوب گیاه و نیز بی توقع بودن گیاه موجب شده در نزد مردم محبوبیت خاصی به دست آورده و همه جا خود را دوست داشتنی جای دهد .
این گیاه با آنکه بومی مناطق گرمسیر است ، آب و هوای خنک را بیشتر دوست دارد و رشد خوبی را در آن نشان می دهد . هم در آفتاب و هم در سایه رشد دارد . اما سایه روشن را بیشتر دوست دارد و به جز در زمان قلمه زدن ، به آب زیادی احتیاج ندارد . زمان قلمه زدن در اوایل فصل بهار و ترجیحا اواخر فصل زمستان است . در برخی از آپارتمان ها از آن به صورت آویز استفــاده می کنند که شکل زیبایی به آپارتمان می دهد .

پیچ کانگوروCissus 12
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی
استفاده از مطالب این نویسنده با ذکر منبع بلامانع است .

  امتیاز: 5.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [07:10 ]
  پاپیتال (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی





پاپـیـتــال یا پیچک ایرانی یا هدرا گلی زیبا و همیشه از خانواده آرالیاسه های رونده است که به عنوان نوعی پیچک که دیوارها و تنه درختان را زینت می بخشد ، مورد استفاده واقع می شود . به همین جهت گیاهی است که سایه روشن گیاهان و دیوارها را دوست دارد و ارتفاع آن تا حدود سی متر می رسد و پوشش مناسبی برای تنه درختان بزرگ ایجاد می کند . بعد از رسیدن به رشد کامل ، برگ های آن بزرگ تر می شوند . خاک مورد نیاز آن رس می باشد که باید از رطوبت کافی برخوردار باشد ولی احتیاجی به کود ندارد . گرما را دوست دارد و در مناطق گرمسیر مرطوب بهتر رشد می کند . در مناطق سرد نیز دمای تا ده درجه سانتی گراد را تحمل می کند . در زمستان به آب کمتری احتیاج دارد .
پاپـیـتــال دارای برگ هایی تقریبا دایره ای شکل است . نوعی از آن گل های چتری و کوچکی به رنگ سبز پسته ای دارد که به نوعی میـــوه کـوچـک شبیـه انگور تبدیل می شود . این میوه حاوی دانه های گیاه خواهند بود و در سال چهارم به بعد از ریشــه ها و جوانه های بلند آن فراورده های دارویی تهیه می کنند .
طرز تکثیر این گیاه از طریق قلمه و بذر و نیز جا به جایی پاجوش ها در بهـار می باشد . از تیره های معروف آن به پاپیتال آرگونته ، عشقه آسیایی ، پاپیتال برگ طلایی ، پاپیتال ایرانی ، پاپیتال نقره ، پاپیتال هایبرنیک ، پاپیتال هلیکس قلب طلایی ، پاپیتال بالتیک و عشقه انگلیسی اشاره کرد . کشت پاپیتال در هوای آزاد آسان تر از گلخانه است.

پاپـیـتــال 9 Hedera
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی
استفاده از مطالب این نویسنده با ذکر منبع بلامانع است .

  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [14:00 ]
  تاج خروس (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی


یکی از گیاهان خانواده زلف عروسان Amaranthaceae گل تاج خروس می باشد که به آن تاج خروسی هم می گویند . این جنس حدود شصت گونه گیاه علفی یک ساله دارد که اکثر آنها جنبه زینتی دارند و فقط از طریق بذر کشت و تکثیر می شوند . بر دو نوع معمولی و آویز تقسیم می شوند . تاج خروس های معمولی به رنگ های عنابی ، قرمز ، زرد ، صورتی و سفید هستند و شکل ظاهر ی آنها به شکل تاج خروس می ماند و به همین لحاظ به این نام معروف شده اند . نوع آویز شبیه به دم روباه است و آنها نیز با این اسم یعنی دم روباهی معروف شده اند . ارتفاع تاج خروس بین بیست تا هشتاد سانتی متر متغیر است و به این جهت برای زیبایی اطراف و حاشیه باغچه مورد استفاده واقع می شود . در واقع گل های این گیاه از صدها گل ریز که در کناریکدیگر قرار گرفته اند تشکیل شده است و از این لحاظ به آن گل هزار تاج هم می گویند .
زمان گل دهی تاج خروس از اواسط فصل تابستان تا اوایل زمستان است . بذر گل به بدنه گل چسبیده و متصل است که پس از رسیدن گل به راحتی توسط دست جدا می شوند . بذر ها سیاه رنگ و ریز به اندازه سر سوزن هستند . آنها را می توان در اواخر زمستان در باغچه کاشت و خیلی زود نهال آنها سر از خاک بـیــرون می آورنــد . بـا کاشـت ایـن گیاه ، در سال های بعد نیازی به کاشت بذر نیست زیرا آنها خود بذر ها را به اطراف پراکنده می کنند و مبارزه برای جلوگیری از توسعه آنها خیلی سخت و دشوار است . در هر نوع خاکی رشد می کنند . برای به دست آوردن گل های درشت تر باید گل ها را در محل آفتابگیر کاشت و از خاک سبک استفاده نمود .
تاج خروسCelosia 14
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 6.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [14:00 ]
  تکمه (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی


گل تکمه یا تگمه یا دکمه از خانواده آمارانتویید Amaranthacea و گیاهی یک ساله و چند ساله است . این جنس در حدود نود گونه دارد که فقط تعداد بسیار کمی از آنها جنبه زینتی دارند . از آنجایی که گل های آن شبیه به دکمه یا تکمه هستند ، این نام را برای آن برگزیده اند . در زبان انگلیسی به آن آرمانتوس گرد می گویند . ارتفاع گیاه بین سی تا پنجاه سانتی متر می باشد و تمام تابستان را گل می دهد . رنگ گل ها متنوع و به رنگ سفید ، بنفش ، سرخ ، صورتی و نارنجی است . نـور مورد نیاز آن آفتابی یا نیمه آفتابی است . گل آن دارای گلبرگ هایی به شکل کلاهپرک می باشد و گونه های هیبرید آن دارای ترکیبی از دو یا سه رنگ هستند . از طریق کاشت بذر تکثیر می شود و گل های فراوان می دهـــد کـه مناسب کشت در حاشیه باغچه ها و روی تپه ها است . برگ های این گیاه نسبت به هم حالت قرینه دارند . زمان کشت بذر آن ، اوایل فروردین است که پس از کاشت خزانه ای ، نهال های رشد یافته را به محیط بیرون منتقل می کنند و در محل مناسب نشا میکنند . خاک مورد نیاز آن خاک معمولی باغچه است و احتیاجی به افزودن کود نمی باشد و فاصله نهال ها سی سانتی متر است و بیش از این فاصله به آنها جلوه زشت و ناموزونی می دهد .
این گیاه بومی کشورهای پاناما و گواتمالا است که به سایر کشورها برده شده است . هوای معتدل را دوست دارد و بیشترین میزان رشد آنها در دمای بیست و یک درجه سانتی گراد می باشد . به آب زیاد احتیاج ندارد ولی با آب معـمولی و نور مناسب گل دهی آن بیشتر و زیباتر می شود . تکمه به صورت تنها زیبایی چنانی ندارد و باید به صورت گروهی کاشته شود .

تکمــه 15Gomphrena
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 5.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [14:00 ]
  توری (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی


گل توری درختچه ای از تیره نباتات Lytracees و گیاهی زینتی و ماندنی است که موطن و سرزمین مادری آن منطقه آسیای جنوبی به خصوص هند و استرالیا و زلاند نو می باشد . اصل کلمه انگلیسی آن توری ملکه می باشد که به اخـتـصـار به آن توری می گویند .
این درختچه دارای تاج گسترده و پهنی در ارتفاع دو تا سه متری سطح زمین است . در پائـیـز دچــار برگ ریزان می شود . هوای سرد را تحمل می کند و به همین خاطر در باغ ها و باغچه ها نگهداری می شود و آن را به گلخانه منتقل نمی کنـنـد . زمان گل دهی آن از اوایل تابستان تا اواسط پائیز می باشد .
گل آن خوشه ای راست و به رنگ قفایی و صورتی و بنفش می باشد . برگ های آن مرکبه دراز و گاهی بیضی شکل متناوب و نیز متقابل است و گل ها در انتهای آنها پدید می آیند . در زمان گل دهی ، این درختچه به حد کمال زیبایی خود می رسد . میــوه آن به شکل کپسول گردی می باشد که تخم های گیاه درون آن قرار گرفته اند .
برای تکثیر توری ، علاوه بر کشت بذر از طریق قلمه ساقه های جوان و شاداب استفاده می شود . برای این کار در اواخر زمستان شاخه های مناسب را انتخاب و با برشی به طول پانزده سانتی متر ، آنها را قلمه زده و مدت یک ماه بعد ، با معتدل شدن هوا ، قلمه ها را همراه با خاک اطرافشان به محل اصلی و دائمی منتقل می کنند . بهترین خاک برای رشد مناسب آن مخلوطی از خاکبرگ و خاک باغچه است که به طور مساوی با هم ترکیب شده اند .
توریLagerstroemia 16
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 5.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [14:00 ]
  ثعلب (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی


ثعلب خانواده بزرگی از گل های زیبا و متنوع و رنگارنگی را تشکیل می دهد که در آن سیصد گونه گیاه علفی چند ساله غده دار قرار دارد . موطن اصلی آنها جنگل های گرم و مرطوب حاشیه خط استوا یعنی مناطق آمریکای مرکزی و استرالیا و زلاند نو می باشد . اکثر آنها دارای غده ها و ریزوم های کاذب هستند که خود را بر روی تنه درختان یا در شیار سنگ ها و صخره ها مهمان می کنند و بدون آنکه حالت انگل داشته باشند به طور مسالمت آمیز با میزبان خود زندگی می کنند . این ریزوم و پیاز در انتهای خود برگ هایی واژنـیـزه مانـنـد به وجود می آورد که رنگ اغلب آنها سبز تیره با رگبرگ هایی خط دار و زیبا می باشد . گل به صورت منفرد و گوشتی است و شکل منحصر به فردی دارد . رنگ گل ها متنوع و بسیار گوناگون هستند . پرورش و تکثیر آنها آسان است . با رشد پیازها می توان آنها را تقسیم و در فصل بهار و تابستان به کشت آنها اقدام نمود . پیاز ها باید بین دو تا سه سال از عمرشان گذشته باشد . سپس آنها را در گلدان حاوی خاک محتوی خاکبرگ ، ماسه و تورب می کارند . در غده های ثعلب موادی نشاسته ای و گلوکز وجود دارد . علاوه بر این ها مقادیر زیادی موسیلاژ و پروتئین نیز دارند . لـــــذا غـده هــای آن را خشک کــرده و سـپـس پــودر می نمایند که در مصارف دارویی ، شیرینی سازی و بستنی سازی کاربرد فراوان دارد . گل های ثعلب ، هوای ملایم را دوست دارند لذا برای نگهداری آنها ، دمای حدود ده تا دوازده درجه سانتی گراد بسیار مناسب است . از گونه های مورد توجه ثعلب می توان به ثعلب معطر ، ثعلب آناتولی و ثعلب میمونی اشاره نمود .

ثعلب 17Orchid
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 3.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 24 بهمن 1383 [14:00 ]
  ثعله باقلی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی: علیرضا اسماعیل بیگی


ثعله باقلی یا نیلوفر آبی ، جنسی از تیـره نایمفاسه آ Nymphaceae است که گونه هایی از گیاهان آبزی را شامل می شود . گل های درشت و زیبایی دارد و معمولا در منـاطـق باتلاقی و مرداب ها می روید و برای زیبایی استخرها مورد توجه قرار گرفته اند . در برخی مناطق از این گیاه برای تسکین بیماری هایی مانند سردرد ، بیماری های قلبی ، زخم روده و مثانه استفاده می کنند . موطن و سرزمین اصلی آن آسیا و شمال آفریقا بوده است و گونه های آن زیاد نبوده و می توان به گونه های زیر اشاره کرد :
نیلوفر آبی زرد N.luteum / نیلوفر آبی پایگما N.pygmaea / نیلوفر آبی معطر N.odorata / نیلوفر آبی سفید N.alba / نیلوفر آبی سوئدی N.caspary
زمان گل دهی این گیاه فصل تابستان است و گل های آن بیرون از آب و بر روی سطح آب باز می شوند . رنگ گل ها متنوع و به رنگ سفید ، زرد ، آبی ، ارغوانی ، بنفش و قرمز می باشد . میوه آن پس از پژمرده شدن گل ، به وجود می آید و به اندازه یک پرتقال است و درون آن دانه های این گیاه قرار دارند که در مصارف دارویی از آن بهره می گیرند .
نحوه تکثیر و ازدیاد نیلوفر آبی از طریق بذر و جداسازی ریشه در فصل بهار است . نیلوفر آبی بـــزرگ دارای بــرگ هـایـی بزرگ است که لبه های آن ها به طرف بالا برگشـتـه است و به اندازه یک تشت آب گنجایش دارد . این گونه از نیلوفرهای آبی ، دارای میوه ای بزرگ هستند که دانه های آن دارای ارزش غذایی بوده و مانند ذرت هستند . به همین علت به آن ذرت آبی هم می گویند .

ثعله باقلیNelumbium 18
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 5.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  دوشنبه 26 بهمن 1383 [06:40 ]
  جاروی زینتی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


جاروي زينتي گياهي يک ساله و پايه کوتاه است که در برخي از مناطق به عنوان جارو از آن استفاده مي شود . در برخي مناطق ديگر از آن به عنوان علوفه براي دام و نيز برخي از طيور مانند غاز و بوقلمون استفاده مي شود . اين گياه از تيره گرامينه Gramineae است . گياهي گندمي و دائمي با قد و ارتفاع حدود پنجاه تا هشتاد سانتي متر که حجم و انبوه شاخه ها و برگ هاي آن زيبايي خاصي دارند . برگ هاي آن سبز و کشيده هستند و اندازه هرکدام حدود پنج سانتي متر است . گياهي آفتاب دوست است که در مناطق سنگلاخ و صخره اي کوهستان ها بهتر رشد مي کند . براي رشد به آب کافي نياز دارد . گل هاي بسيار ريزي به صورت خوشه اي و سبز رنگ مي کند که در اواخر تابستان تبديل به بذر مي شوند . محل مناسب براي رشد و جلوه زيباي آن حاشيه باغ ها و پارک ها و بر روي تپه هاي سنگي پارک ها است . براي زيبايي بهتر آنها را هر دو هفته يک بار با قيچي به صورت يکنواخت کوتاه مي کنند . کاشتن گروهي آنها در يک رديف به زيبايي آنها مي افزايد . تکثير و پرورش آن بسيار ساده است . بذرها را در اوايل بهار در خزانه يا گلخانه مي کارند و بعد از مدت سه هفته نهال آنها را در محل اصلي و در محيط باز نشا مي کنند . در هنگام نشا بايد دقت لازم به عمل آيد تا نهال هاي ظريف جاروهاي زينتي صدمه نبينند . تا چند روزي بر روي آنها سايه ايجاد کرده و با اين کار نهال ها بي حال نمي شوند . بعد از آن نور آفتاب به صورت کمي سايه دار و آب کافي ، به آنها داده مي شود . بذر جارو را در اواخر تابستان تا اواسط پائيز مي توان برداشت نمود. خاک معمولي باغچه براي آن کفايت مي کند و احتياجي به کود ندارد .
جاروي زينتي 19Kochia
نویسنده : علیرضا اسماعیل بیگی از کتاب : برخی از گیاهان زینتی

  امتیاز: 6.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  جعفری (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


گل جعـفــری جنسـی از تیـره مرکـبه با گل هایی زیبا به رنگ نارنجی ، زرد ، قهوه ای روشن و ... است . حدود سی گونه دارد و بومی آرژانتین و مکزیک است . برگ و گل آن دارای عطر خاصی است که با وارد شدن ضربه به آنها ، این عطر فورا به مشام می رســــد . برگ آن خواص دارویی دارد و در برخی از غذاها مورد استفاده قرار می گیرد . گیاهی یک ساله است که سه قسم آن مشهورتر از بقیه می باشد : جعفری قرنفل ، جعفری گل سرخ ، جعفری ایرانی . معمولا برای زینت حاشیه باغ و باغچه مورد استفاده قرار می گیرد . بسته به اندازه آن به دو نوع قد کوتاه و قد بلند تقسیم می شود. قد کوتاه معمولا ارتفاعی حدود بیست سانتی متر دارد ولی قد بلند تا ارتفاع شصت سانتی متـر هم می رسد . گل آن زیاد و حدود دو هفته عمر دارند . برای تکثیر از بذر استفاده می شود . در اوایل فروردین بذرها را کاشته و پس از رشد کافی ، آنها را برای نهال کاری منتقل می کنند و در فواصلی بین چهل تا هفتاد سانتی متر نسبت به هم در حاشیه باغچه می کارند .
گل جعفری ، گلی آفتاب دوست و آفتاب پسند است . در هر نوع خاکی رشد می کند و به کود احتیاج ندارد . در همه نقاط دنیا اعم از آمریکا ، آفریقا و آسیا و ... به وفور یافت می شود . زمان گل دهی آن از اوایل تابستان تا اوایل پائیز می باشد . واریته های جدید آن با اصلاح گونه دارای رنگ هایی مخلوط از نارنجی و سفید ، نارنجی و زرد و ... شده اند . در بــرخی از گونه ها گل ها به صورت دوقلو به وجود آمده است .
جعفری لژیون افتخار ، جعفری فرانسوی و جعفری پرپر از گونه های مختلف این گیاه هستند .
جـعـفـری 21Tagetes


  امتیاز: 6.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  جاوید (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


گل جاوید از گیاهان تیره مرکبه است که طبیعت و محیط گرم و خشک را دوست دارد . گلبرگ های آن کاغذی و شاخ و برگ سبز نقره ای دارد . پرورش آن با کاشت بذر خیلی آسان و راحت است . زمان گل دهی آن در تابستان است و ارتفاع آن تا شصت سانتی متر می رسد . گیاهی بسیار زیبا با ساقه ای به شکل شمشیر و گل هایی به شکل ستاره های کوچک و به رنگ ارغوانی روشن است . پرورش و نگهداری آن آسان و بهترین محل کاشت آن در حاشیه باغچه ها و گلدان و جعبه می باشد . نور مستقیم آفتاب برای آن مفـیــد است . این گـیـاه هـم به صـورت تازه و هــم به صـورت خشک شده در گل فروشی ها یافت می شود و گل خشک شده آن برای مدت بسیار زیادی حالت خود را حفظ می کند . برای تکثیر این گل ، بذر آن را در اوایل مهر ماه در خزانه در عمق سه میلی متری خاک می کارند و در دمای بیست درجه سانتی گراد ، بذرها ظرف مدت هفت تا بیست و یک روز از خاک بیرون می آیند . پس از رشد کافی بوته ها که به اندازه حدود چهار سانتی متر شدند ، آنها را در جعبه هایی نشا کرده و تا فروردین ماه در آنجا نگهداری می شوند . در بهار آنها را به محیط باز انتقال می دهند . در شرایط مساعد ، حدود یک تا دو ماه بعد گل دهی آن شروع می شود و تا اواسط پائیز ادامه می یابد . برای خشک کردن گل ها و نگهداری آنها در زمستان ، تا زمان باز شدن کامل همه غنچه ها صبر کنید و بعد آنها را از پائین ببرید و در معرض جریان هوا قرار دهید . اگر لازم بود ، می توانید آنها را با یک سیم به قاب هایی چوبی ببندید .
جاویدXeranthemum 20


  امتیاز: 4.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  چسب آپارتمان (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


چسب آپارتمان که نوعی پیچ ماندنی و بالارونده است ، از خانواده ویتاسه آ Vitaceae است و در ایران با نام رزک ، شبه تاک ، موی چسب و انگور چسبناک شناخته می شود . سرزمین و موطن اصلی آن چین و منچوری و ژاپن بوده است . درختچه ای خزنده است که با اصلاح نژاد ، نمونه های زینتی فراوانی از آن به وجود آمده است که در پارک ها ، باغ ها و باغچه ها کشت می شود . رفتاری مشابه تاک ها و انگورها دارد . مکان و هوای خنک را دوست دارد و برگ های پنجه ای سه یا پنج تکه به رنگ های سبز و لکه های زرد یا سفید دارد . معمولا برای کشت آن محل سایه دار را انتخاب می کنند ولی گیاه خود را به نور آفتاب می رساند . در صورت مساعد بودن شرایط ، قد آن به سی متر هم می رسد . از این گیاه برای تزئین دیوارها و داربست استفاده می شود . خاک مورد نیاز آن شن ، ماسه و خاک معمولی با PH هفت و رطوبت بالا است و احتیاجی به کود ندارد . تکثیر آن از طریق قلمه و خواباندن ساقه ها صورت می گیرد . بیماری خاصی ندارد ولی در حالت طبیعی و در فضای باز ، گاهی نوعی بید میزبان آن می شود . در فصل تابستان شکوفه های ریز آن که بهاره پیچ خوانده می شوند ، ظاهر می شوند که یک هفته عمر دارند و بعد از آن تبدیل به میوه های خوشه ای کوچکی می شوند . گونه مینیاتوری آن در گلدان نگهداری می شود که قد آن حدود بیست و پنج تا چهل سانتی متر می شود .
رشد چسب آپارتمان سریع و طی یک ماه بین سه تا پنج متر رشد می کند . برای حفظ زیبایی آن باید در اواسط زمستان ، شاخه های آن را هرس نمود .
چسب آپارتمانAmplopsis 24


  امتیاز: 5.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  چشم خروس (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


چشم خروس ، چشم قرقاول و دم زهره همگی نام گلی از تیره رانونکولاسه Ranunculaceae می باشند . گیاهی علفی یک ساله و چند ساله است . از این جهت گونه های آن در سه قسم وحشی ، یک ساله و ماندنی تقسیم می شوند . در قسم وحشی ، گل ها دارای گلبرگ های زرد متمایل به سبز و نوک تیزند و ارتفاع گیاه کم و حدود سی سانتی متر است . در قسم یک ساله ، دو گونه بهاره و پائیزه وجود دارد و هر دو گل هایی به رنگ قرمز دارند . اما در گونه بهاره قسمت میانی گل ، سیاه یا قهوه ای سوخته می باشد . در قسم ماندنی ، گل ها درشت تر و به رنگ نارنجی یا زرد مایل به نارنجی هستند . ارتفاع آن در حدود پنجاه سانتی متر است . محل آفتابی با کمی سایه را دوست دارد . تکثیر و پرورش آن ساده و از طریق بذر یا تقسیم ریشه صورت می گیرد . گلی پر بار است . ساقه و برگ های آن براق و زیبا هستند . برای تکثیر آن در اوایل بهار یا پائیز در دمای بین پانزده تا هجده درجه سانتی گراد ، بذرها را در عمق سه میلی متری خاک می کارند و پس از رشد کافی آن ها را در فواصل پانزده سانتی متراز یکدیگر نشا می کنند. خاک مناسب برای رشد آنها ، خاک معمولی است .
برای تکثیر چشم خروس از طریق تقسیم ریشه ، در اواخر پائیز اقدام می شود . برای این کار باید از خاکبرگ ، شن و خاک معمولی استفاده نمود .
این گیاه خواص دارویی زیادی دارد و از دم کرده گلبرگ های آن برای مداوای بیماران قلبی و عروقی استفاده می شود .
از گونه های تاج خروس می توان تاج خروس تابستانه یا گل خروسک را نام برد.
چشم خروس 25Adonis


  امتیاز: 6.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  چشم گاو (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:



چشم گــاو یا آرنـیــکای کـــوهی از تیره مرکبه ها بوده و از زیباترین گل های کوهی محسوب می شود . بوته آن کرپه و دارای گل هایی درشت به رنگ زرد روشن است . در عربی به آن هندبای جبلی و در ایران به آن توتون کوهی و چشم گاو می گویند . برگ های آن به صورت یک تا سه جفت در طول ساقه ای بلند که به گل ختم می شوند ، بیرون می آیند . طول ساقه ، بسته به گونه آن در حدود ده تا پنجاه سانتی متر است .
این گیاه در شیب های آفتابگیر کوه ها پیدا می شود و گل دهــی آن در ماه های تیر و مرداد صورت می گیرد . تقریبا در نواحی کوهستانی بسیاری از مناطق سردسیر از جمله اروپا ، آمریکای شمالی و سیبری یافت می شود .
از قسمت های گل و ریشه چشم گاو استفاده دارویی می شود . پژوهشگران ، مصرف آن را در بیماری های قلبی ، عصبی و گردش خون موثر دانسته اند و به علت داشتن کافئین ، در روش های درمانی اومنوپاتیک مورد استفاده واقع می شود .از دیگر موارد استعمال آن در کوفتگی های موضعـی و التهاب مفاصل ، خون گرفتگی ها و درد در ناحیه ماهیچه ها است . بـه لـحـاظ آنکه اسانس این گیاه مسکن قوی برای اعصاب محسوب می شود ، در دارو سازی از آن استفاده فراوانی می شود .
نحوه تکثیر این گیاه ، با استفاده از تقسیم ریشه آن در پائیز و یا کاشت بذر در بهار می باشد . در صنعت روغن نباتی نیز از آن استفاده می شود .


چشم خروسArnica 26


  امتیاز: 5.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  حسرت (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


گل حسرت گونه ای از گیاهان گلدار و از خانواده سوسن ها یا لیلیاسه مشتمل بر بیش از سی نوع گیاه منطقه اوراسیا ( قسمتی از ترکیه و کشورهای شمالی آن ) می شود. نام های عمومی زعفران پائیزی ، گل شگفتی و گل مرموز از دیگر نام های این گل زیبا می باشد . این گیاه نسبت به سرما مقاوم است و محل سایه دار و یا نیم سایه را دوست دارد . از آنجائی که برگ ها و گل های آن سمی هستند ، کمتر مورد توجه علاقه مندان به گل واقع می شود . اما رنگ های بسیار زیبا و دوست داشتنی این گل عده ای را به خود مشغول نموده است . رنگ گل ها بنفش روشن ، سفید و صورتی است . خاک آن باید مرطوب باشد . ازدیاد و تکثیر آن از طریق پیاز صورت می گیرد . زیبایی آن وقتی که به صورت گروهی و مجتمع هستند ، چند برابر می شود . قد گیاه در حدود بیست تا سی سانتی متر است و از این بابت ، بهتر است آنـهـا را در زیر درختان سایه دار و یا پرچین ها کاشت .
از گونه های دیگر گل حسرت می توان به گونه C.baytopirum اشاره کرد که در اواخر فصل زمستان ، هر ســـــاقه آن بین یک تا سه گل زیبا به رنگ صورتی روشن می کند که اندازه هر یک به چهار سانتی متر می رسد . برگ های اطراف آن بین پنج سانتی متر در برگ های اولی تا سی سانتی متر در برگ هایی که آخر در آمده اند ، قد دارند . گونه دیگر به نام C.kesselringii دارای گل های سفید ی است که در انتهای آن به رنگ بنفش مایل به قرمز ، می باشد . اصل این گونه بومی تاجیکستان و افغانستان است و قد گیاه حدود هشت تا ده سانتی متر می باشد .
حســرت 27Colchicum


  امتیاز: 7.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  چتر درختی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


چتر درختی یا درخت چتر با نام علمی Schefflera actinophylla یکی از درختان بومی استرالیا و گینه نو است . از درختان راست قامت جنگلی محسوب می شود و در محیط آزاد خیلی بزرگ می شود و قد آن به بیش از سه و نیم متر می رســـــد . بــدون گل بوده و در محیط بسته در گلدان های بزرگ قابل پرورش و نگهداری است . اندازه آن در گلدان متغیر است . در برخی از گونه ها به ده سانتی متر و در برخی دیگر به دو متر می رسد . نگــهـــــداری آن آسان و خود را با شرایط محیطی مختلف وفق می دهد . رشد چتر درختی بسیار زیاد است و سالانه حداقل یک متر رشد می کند . برای رشد بهتر ، باید این درخت را در محلی کاشت که مدت زمان زیادی به آن نور خورشید بتابد و حتی در داخل اتاق و آپارتمان باید محلی را برای آن در نظر گرفت و اختصاص داد که از بیشترین مقدار تابش نور خورشید بهـــره بگیرد . درجه حرارت معمولی اتاق برای رشد آن کفایت می کند . رطوبت خاک نیز چندان مهم نیست و به مقدار کمی آب هم قانع است و خود را با آن سازگار می کند .
آفت مهم چتر درختی ، سوسک میوه و لارو نوعی عنکبوت است . برای آنکه این درخت را از شر آفات مزبور رهانید و در امان داشت ، باید ماهی یک بار آن را با آب شست و شو داد . به نظر می رسد لارو عنکبوت یادشده ، علاقه زیادی به این درخت دارد و به این دلیل هرگاه از آن غافل شوید ، سر و کله اش پیدا می شود .
تکثیر چتر درختی توسط قلمه زدن صورت می گیرد . هرچند که این کار بسیار مشکل است و به این راحتی ها قلمه ها نمی گیرند .
چتر درختی 23Schefflera actinophylla





















































































































  امتیاز: 5.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  جنتیانا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


جنتیانا یا گل سپاس گیاهی ماندنی و چند ساله از تیره ای با همین نام gentianaceae است . این گیاه بیش از شصت گونه دارد که اکثر آنها در مصارف دارویی مورد توجه واقع می شوند و فقط تعداد معدودی جنبه زینتی دارند . موطن اصلی آن کوه های پیرنه و آلپ در اروپا است ولی در همه نقاط کوهستانی دنیا به طور متفرق و پراکنده دیده می شود . نام این گیاه از جنیوس پادشاه ایلیریا که منطقه ای در اروپا است ، گرفته شده است . گفته شده است : او با خوردن این گیاه شفا یافته و به این لحاظ نام خود را بر آن نهاده است . در پزشکی ریشه آن مورد استفاده واقع می شود و بسیاری از امراض همچون زخم معده ، دفع گزش حشرات ، بیماری های پوستی و غیره با شرایط خاصی مفید است .
قابل ذکر است : خوردن این گیاه ، بدون تجویز و نظارت پزشک خطرناک است و ایجاد مسمومیت می نماید .
گل های جنتیانا به شکل قیف کوچک و به رنگ آبی نیلی هستند . این گل ها در اواسط بهار باز می شوند . برای تکثیر جنتیانا از ریشه های زیر زمینی آن که در عمق هفتاد سانتی متری زیر خاک قـــرار دارند ، استفاده می شود . برای این منظور ریشه ها را تقسیم نموده و در فواصل سی سانتی متراز یکدیگر ، در محلی که خاک آن نرم و دارای نور ملایم یا سایه روشن باشد ، می کارند . جـنـتـیـانـا گیاهی علفی و پا کوتاه است که قد برخی از گونه های آن بین شش تا هشت سانتی متر و برخی دیگر تا پانزده سانتی متر هم می شوند . از گونه های آن جنتیانای رومی ، جنتیانای چتری را می توان نام برد .
جنتیاناGentiana 22




  امتیاز: 4.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  حسن یوسف (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


حسن یوسف گیاهی همیشه سبز و چند ساله از تیره لبدیسیان Labiatea می باشد. موطن اصلی آن کشورهای جنوب شرق آسیا به ویژه جاوه است که در مناطق حاره ای یا نیمه حاره ای آسیا ، آفریقا ، استرالیا و سایر جزایر اقیانوس آرام می رویند و پرورش داده می شوند . گونه های بسیار زیادی دارد که تعدادی از آنها ویژه محیط باز و تعدادی نیز در گلخانه باید نگهداری شوند . تنوع رنگ برگ ها و ترکیبات نقش روی آنها ، باعث زیبایی و جلب توجه گل دوستان شده است . هر چند از طریق بذر می توان آن را تکثیر نمود ولی تکثیر از طریق قلمه و نگهداری در آب جهت ریشه آوردن راحت تر و متداول می باشد . ارتفاع این گیاه در گونه های متفاوت از بیست تا صد سانتی متر متفاوت است. این گـیـاه بـیـش از صد و پنجاه گونه دارد که تعدادی از آنها از طریق هیبرید به وجود آمده اند . رنگ برگ ها بیشتر ارغوانی ، قهوه ای ، قرمز ، سیاه ، زرد ، سبز و سفید بوده که در لبه های آنها تغییر رنگ مشاهده می شود و برگ ها معمولا دو رنگ مشاهده می شوند . گل های آن به رنگ سفید ، آبی و بنفش دیده می شوند . گل ها شبیه گل نعنا و تقریبا به همان اندازه هستند . محیط سایه روشن ، مرطوب و کمی خنک را دوست دارد . این گیاه باید مرتبا توسط نهال های جوان تر جایگزین شود زیــرا بـا گـذشــت زمــان شاخه های قدیمی ، شکل و ریخت بدی پیدا می کنند . از انواع گونه های آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
گونه C.blumei که گونه مادر و اصیل محسوب می شود و بسیاری از گونه ها از آن به دست آمده اند . گونه C.MarieBocher که برگ های زرد دارد .
حسن یـوسـفColeus 28


  امتیاز: 4.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  حنظل (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


حنظل از گیاهان خانواده گل های ناز یعنی Portulacaceae می باشد . رنگ های بسیار زیبایی دارد و نگهداری آسان و بدون دردسرآن باعث کاشت این گیاه در باغچه ها و پارک ها شده است . شاید نام این گیاه با نام هندوانه حنظل اشتباه گرفته شود ولی این دو گیاه هیچ ارتباطی با هم نداشته و فقط تشابه اسمی دارند . این گیاه هم گونه های یک ساله و هم گونه های چند ساله دارد و هم به صورت تک سـاقه و هم به صورت چند ساقه می باشد . قد آن نیز از پنج تا هشتاد سانتی متر متفاوت است . برگ های آن پهن و حدود پنج تا ده سانتی متر قد دارند . رنگ گل ها متنوع و به رنگ سفید ، صورتی ، بنفش، قرمز، نارنجی و سایر رنگ ها جلوه گری می کند . بومی مناطق جنگلی گرم و مرطوب است و مناسب نگهـداری در حاشیه باغچه و تراس و بالکون و روی تپه ها می باشد . خاک مورد نیاز برای پرورش آن ماسه و خاک نرم می باشد . زمان گل دهی آن از فروردین ماه شروع شده و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد . این گیاه تحمل کم آبی را داشته و قادر است هفته ها بدون آب بماند .
یکی از گونه های حنظل ، حنظل آلبا L.alba است که نسبت به سایر گونه ها دارای رشد بهتری بوده و بومی مناطقی مانند کلمبیا و کالیفرنیا است که در امتداد کوه ها و بین صخره های این مناطق یافت می شــــود . گل های آن بر روی ساقه منفرد برون می آیند . نحوه تکثیر آن از طریق کاشت بذر است . گونه دیگر L.rediviva می باشد که برگ های آن انبوه و در پائیز گل می دهد . رنگ گل های آن صورتی ونسبت به سرمای زمستان مقاوم است و بومی کوه های راکی در منطقه کلمبیا و کالیفرنیا است .
حنظلLewisia 30


  امتیاز: 9.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  شنبه 01 اسفند 1383 [06:36 ]
  ختمی درختی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی

یکی از گیاهان زیبا و همیشه سبز ختمی درختی است که از جنس خانواده بزرگ Malvaceae می باشد . ختمی ها ، کنف ها ، بامیه ، پنیرک و بستان گلی ، همه در این خانواده جا دارند . ختمی درختی جنس مهمی از تیره ختمی ها است و از گیاهان علفی و خشبی محسوب می شود که از طریق قـلـمــه و دانه و همچنین خواباندن شاخه تکثیر می شود ولی معمول ترین روش قلمه زدن است . هوای معتدل و آفتابی را دوست دارد . درختی ماندنی است که قد آن در برخی از گونه ها تا هشت متر هم می رسد . زمان گل دهی آن از ابتدای تابستان تا اواخر پائیز می باشد . گل های آن به رنگ بنفش ، صورتی ، سفید ، زرد و نارنجی است که معمولا در وسط آن رنگ دومی مانند سفید و قرمز نمایان است .
در برخی از گونه ها با استفاده از تقسیم پاجوش ها در اوایل بهار یا اواخر پائیز تکثیر صورت می گیرد . از گونه های بسیار زیبای آن می توان به ختمی درختی چینی H.rosa sinesis اشاره نمود و آن درختچه ای از قاره آسیا است که بلندی و ارتفاعش تا شش متر هم می رسد . گل های آن به رنگ زرد ، نارنجی ، سفید و سرخ است و به صورت سـاده و پر پر دیده می شوند . از رنگدانه های گل آن در چین ، برای تهیه رنگ کفش استفاده می شود . از دیگر گونه ها که متعلق به آفریقا است ختمی درختی چتری H.schizopetalus است . این درختچه ارتفاعی در حدود سه متر دارد و شاخه های آن به حالت آویزان و قوسی است نژادهایی از آن در مناطق هاوایی پرورش داده می شود. ختمی درختی الوان یا رز پنبه ای نیز از گونه هایی است که در ایران کاشته میشود.

ختمی درختی 31Hibiscus


  امتیاز: 9.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  حنا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


گل حنا یا گل بی صبر گیاهی از تیره بالسامیناسه Balsaminaceae است و شامل حدود چهار صد و بیست گونه گیاه علفی یک ساله و چند ساله کـه اغلب جنگلی هستند می شود . بومی مناطق گرم آسیا و آفریقا به خصوص شبه جزیره هند است . این گل را به لحاظ خواص دارویی زیادی که دارد ، از قدیم الایام خوب می شناختند و به پرورش آن اقدام می کردند . درختچه ای است با ارتفاع بین چهار تا هفت متر که پایه کوتاه آن تا حدود چهل سانتی متر رشد دارد . نوع پایه کوتاه آن را هم در گلدان و هم به صورت آویز در آپارتمان و هم به شکل باغچه ای در حاشیــه های باغچه نگهداری کرده و پرورش می دهند . این گیاه توسط بذر و قـلـمــه تکـثـیــر می شود . ساقه هایی لطیف ، شفاف و شکننده دارد . گل آن به رنگ زرد و سرخ و سفید می باشد و عطر بسیار خوشبویی دارد . در مناطق خوش آب و هوای معتدله ، سالی دو مرتبه گل می دهد . واریته های زیبایی از این گیاه به رنگ نارنجی ، برنزی ، بنفش و صورتی به صورت ساده یا ابلق وجـود دارد . برخی از آنها دارای گل درشت و برخی ریزگل می باشند .
این گیاه به آب و هوای معتدل با خاکی سبک و مرطوب احـتـیـاج دارد . نوعی از آن در شرایط مناسب در تمام طول سال گل می دهد . مکان سایه روشن را به محیط آفتابی ترجیح می دهد .
از گونه های آن می توان گونه I.walleriana را نام برد که دارای شاخ و برگ فراوان به رنگ سبز پسته ای است و گل های قرمز آن در بالای برگ ها نمود پیدا می کنند . گونه حنای سلطانی I.sultanii بومی تانزانیا بوده و گل هایی به رنگ صورتی دارد و قد آن تا شصت سانتیمتر می رسد .

حنا 29Impatiens


  امتیاز: 9.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  خرزهره (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


خرزهره ، جور ، کیش نام گیاهی ازتیره آپوسیناسه Apocynaceae است و آن درختی ماندنی و کرپه از منطقه مدیترانه می باشد . درختچه ای راست قامت و پر ساقه با برگ های همیشه سبز و گل هایی زیبا است . رنگ گل ها سفید ، زرد ، صورتی و قرمز است . تیره خرزهره دارای سیصد جنس و بیش از هزار و پانصد گونه است که اغلب آنها متعلق به نواحی معتدل و گرمسیری هستند . برگ های آنها ساده ، کشیده و متقابل یا یک در میان هستند . گل ها نیز چهار یا پنج گلبرگ دارند و به واسطه داشتن مواد الکوئیددار دارای شیره بی رنگ یا سفید رنگ هستند و اغلب آنها سمی و در جهت ساخت حشره کش ها مورد استفاده قرار می گیرند . تعدادی از آنها به عنوان گیاه زینتی مورد توجه واقع شده اند . ارتفاع بعضی از آنها در حدود شش متر است .
رشد این گیاه در مناطق شرجی و آب و هوای گرم و مرطوب به ویژه سواحل دریاها و اقیانوس ها بهتر است . نحوه تکثیر آن ساده و توسط قلمه شاخه های آن درخاک یا در آب صورت می گیرد . خاک آن ، خاک معمولی باغچه است . گیاهی آفتاب دوست است که در صورت وجود آب کافی ، سریع رشد می کند . در زمستان می توان آن را به گلخانه منتقل کرد یا آنکه با پوشش مناسب ساقه های آن ، در محیط باز باقی بماند .
زمان گل دهی خرزهـــره ، از اواسط بهار تا اواخـــر پائیز است و گل های آن معطر و رایحه ای ملایم دارند . راه دیگر تکثیر این گیاه از طریق خواباندن شاخه های جوان در زیر خاک است که بهترین زمان برای این منظور ، اوایل بهار می باشد .
برخی از گونه های خرزهره دارای گل های پر گلبرگ می باشند .
خـرزهــره Nerium 32


  امتیاز: 11.20     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  خنجری (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


خنجری یا آگاو جنسی مهم از تیره آماریلیداسه Amaryllidaceae و دارای بیش از سیصد گونه است . در مناطق گرم وخشک می روید که تعداد زیادی از آنها به واسطه زیبایی برگ های خنجری شکل آنها مورد توجه گلکاران واقع شده اند . این برگ ها ضخیم ، گوشتی و نوک تیزند و گاهی کنگره های نوک تیز در اطراف برگ ها وجود دارد . بومی مناطق آمریکای جنوبی از جمله مکزیک می باشند . نسبت به سرما تا چهار درجه سانتی گراد مقاوم هستند و طاقت بی آبی را برای مدت طولانی دارند .
از مهم ترین گونه های آن خنجری آمریکایی مشهور به گیاه قرن است که بومی آمریکای مرکزی و جنوبی بوده و توسط علاقه مندان به اروپا ، آفریقا و هند برده شده است . برگ های آن دارای خطوط راه راه زرد رنگی در طول خود هستند . طول برگ ها در شرایط مناسب به صد و هشتاد سانتی متر می رسد .
گونه خنجری آبی که به اعتقاد افراد بومی آمریکای جنوبی ، بیش از صد سال عمر می کند و در ده سالگی به گل دهی می رسد . این گیاه توسط تقسیم پاجوش های رشد یافته قابل تکثیر و کشت مجدد است . لازم است سالی سه تا چهار بار به آن کود داده شود . دمای معمولی اتاق برای پرورش آن مناسب است . گونه خنجری پری A.parryi بومی جنوب غربی ایالات متحده آمریکا و مکزیک بوده و برگ های سبز خاکستری آن تا سی سانتی متر بزرگ می شوند . این گیاه یکی از سخت جان ترین گونه های خنجری است که هم سرما و هم گرمای زیاد ویژه مناطق خشک و بیابانی را به راحتی تحمل می کند .
خنجری 33Agave


  امتیاز: 9.40     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  خورشیدی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


گل خورشیدی از تیره آماریلیداسه ( تیره نرگس ) و نوعی گل سوسن محسوب می شود . از آفریقای جنوبی و جنگل های گرم و خشک منطقه ناتال به سایر نقاط دنیا برده شده است . دمــای تا دو درجه سانتی گراد را تحمل می کند . گرما و نور مستقیم خورشید را تحمل نمی کند و در سایه رشد کرده و گل می دهد . این جنس دارای سه گونه گیاه مختلف پیاز دار است که برگ های آنها هـمـیـشـه سـبـــــز بوده و دارای گل های چتری می باشند که در فصل بهار ( از اوایل بهار تا اواسط آن) ظاهر می شوند . رنگ گل ها قرمز روشن ، زرد و آلبالویی است . در زمان گل دهی درجه حرارت محیط بین هفت تا سیزده درجه سانتی گراد است و گیاه به آب کافی ، کود و هوای تازه احتیاج دارد . در اواخــر تابستــان و اوایل پائیـــز کـه هوا کمی خنک می شود ، مقدار آب دادن باید کم شود و دیگر به گیاه نباید کود داد . در زمستان مجددا شروع به گل دهی می کند و همانـطور که غنچه ها ظاهــر می شوند ، باید آب و کود دادن را افزایش داد و دمای گلخانه را به پانزده تا هجده درجه سانتی گراد افزایش داد . برای متعادل و فیلتر کردن آب بهتر است از آب مقطر یا از عبور آب بر روی فیلتر فسفات قوی استفاده کرد زیرا این گل آب مقطر را بهتر می پسندد و در حالت ایده آل قرار می گیرد .
برای تکثیر این گل می توان از بذر گل های رسیده یا تقسیم ریشه های گوشتی و پیاز ها استفاده نمود . بذر ها معمولا بعد از یک سال آماده کاشت هستند . نور مناسب برای گل دهی گیاه 25% آفتاب و 75% سایه می باشد . قد گیاه در حدود بیست تا شصت سانتی متر می باشد . خاک مناسب نیز ترکیبی از ماسه و خاکبرگ و خاک باغچه است .

خورشیدیClivia miniatum 34


  امتیاز: 4.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  داوودی (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


داوودی از گل های خانواده مرکبه و دارای بوته ای دائمی و چند ساله است . این گیاه دارای بیش از دویست گونه گیاه یک ساله و چند ساله به شکل بوته و درختچه می باشد که تعداد زیادی از آنها مورد توجه علاقه مندان به گل واقع شده اند . گل بوته ای آن دارای دو نوع گل به شکل کم پر و پر پر می باشد که تعدادی از آنها دارای گل های درشـت و تعــدادی دیگر دارای گل های ریز هستند . قسمت تحتانی ساقه آن خشبی و دارای گل هایی به رنگ سفید ، زرد ، صورتی ، قرمز ، بنفش و ... می باشد . گل آذین آن کلاپرک با گلچه های داخلی لوله ای است . زمان و وقت گل دهی آن از اواسط تابستان تا اواسط زمستان است . تکثیر آن ساده و از طریق بذر ، قلمه و تقسیم پاجوش های ریشه انجام می شود . در محیط آزاد یا گلدان پرورش داده می شود .
نوع باغی داوودی که به داوودی درختی مشهور است ، دارای قدی به ارتفاع یک و نیم متر است و گل های آن درشت و زرد رنگ هستند . زمان گل دهی این گونه ، از اواخر بهار تا اواسط پائیز است و توسط تقسیم پاجوش ها تکثیر می شود . گیاهی آفتاب دوست بوده و آب کافی باعث رشد مناسب آن خواهد شد . گــونـه هایی از داوودی باغی به نام داوودی کونتس و داوودی الکساندرا به خاطر داشتن گل های پرپر و درشت تر بسیار مورد توجه هستند . برگ های این گیاهان بریده بریده و ساقه های آنها چوبی و شکننده است .
داوودی های هیبرید مانند داوودی سه رنگ باریج دارای رنگ های متنوعی در گل های خود هستند . مثلا داوودی ذکر شده دارای سه رنگ سفید ، زرد و بنفش می باشد .
داوودی 35Chrysanthemum


  امتیاز: 10.80     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  دراسنا (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


دراسنا یا دراسینا گونه هایی از گیاهان زینتی تیره آگاواسه هستند که تعداد آنها حدود هشتاد گونه است و از قدیمی ترین گیاهان روی زمین هسـتـنـد . بیشتر گونه های این گیاه دارای برگ های باریک ، کلفت و شمشیر مانند هستند . شکل عمومی گیاه به صورت درختچه یا بوته می باشد و از گیاهان مناطق گرمسیری جنگل ها و نواحی مرطوب آمریکای جنوبی محسـوب می شـوند . ارتفاع برخی از گونه ها ی این گیاه تا بیست متر هم می رسد ولی پرورش دهندگان ، آنها را در اندازه های کوتاه سی یا چهل سانتی متری به بازار عرضه می کنند . زیباترین گیاهان این جنس مربوط به جـــزایــر قـنـاری بوده و به آن درخت اژدها می گویند . رشد گیاهان در دما و رطوبت بالا بهتر ، سریع تر و بلندتر خواهد بود .
عمر گیاه زیاد و از گیاهان ماندنی است . گفته می شود : در جزایر قناری ، سلیمان و هائیتی گونه هایی وجود دارد که عمر آنها به هزار سال می رسد . گونه ها را از لحاظ رنگ برگ ها ، به دو دسته کلی رنگین برگ و سبز برگ می توان تقسیم بندی نمود .
زمان گل دهی در گونه های مختلف دراسنا متفاوت است .به طور مثال در مورد درخت اژدهای ماداگاسکار ، شخصی مدت بیست سال ، در انتظار نشست تا گل آن را ببیند اما صبر او بی نتیجه ماند . برخی از گونه ها نیز بعد از یک سال گل می دهند .از گونه های مشهور دراسنا که بیشتر به پرورش آنها می پردازند به موارد زیر می توان اشاره کرد :
D.deremensis / D.fragrans / D.draco / D.godseffiana
D.hookeriana / D.australis / D.sonderiana / Plomele reflexa
دراسنــاDracaena 36


  امتیاز: 7.60     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 04 اسفند 1383 [07:42 ]
  دورونج (از طریق تماس با ما)
 

نام و نام خانوادگی:علیرضا اسماعیل بیگی


دورونج ، دورنـج یا پلنگ کش از گیاهان علفی چند ساله تیره مرکبه و بومی قسمت های وسیعی از اروپا است . برگ های زیبا و براق و سبز روشن آن به همراه گل های کوچک و زرد رنگش ، ترکیب زیبایی را برای این گل به وجود می آورند . بیشتر به گل مینا شبیه است و همانند آن بر روی شاخه های باریکی قرار دارد . گل های آن در اواخر پائیز ظاهر می شونــد . ارتـفـاع و قد آن تا هشتاد سانتی متر رشد می کند . از گونه های شناخته شده آن به دورونج ابری ، دورونج الوند ، دورونج خانم میسون و دورونج پاردالین می توان اشاره کرد . این گیاه در خاک معمولی رشد خیلی خوبی دارد ولی بهتر است آن را در خاک نرم و خاکبرگ کاشت . از لحاظ نور ، سایه روشن برای آن بهـتــر است. دورونـج خـانـم مـیـسـون D.miss Mason دارای برگ های تیره با لبه های کنگره دار است . قد آن کوچک تر از سایر گونه ها و در حدود چهل سانتی متر است . گل های مینایی شکل آن از اواسط بهار تا اواخر بهار بر روی ساقه های بلندی ظاهر می شوند که آنها را برای بریدن مناسب نموده است . برای تکثیر دورونج از بذر و یا تقسیم ریشه ها در بهار یا پائیز ، استفاده می شود.گونه های زیر را در گل فروشی ها عرضه می کنند :
D.pardalinache / D.clusii / D.plantagineum /
D.caucasicum / D.maximum
/D.austricum
گونه دورونج پاردالین گیاهی پهــن شــونـده و پـر انـرژی بـرای رشد است لذا مکان های بزرگ برای آن مناسب ترند در غیر این صورت گیاه زود پژمرده می شود .
دورونج 37Doronicum


  امتیاز: 7.20