منو
 صفحه های تصادفی
جزای ترساننده فاطمه علیهاسلام
طریقه استنباط احکام از قرآن
گفتگوی خدا با بندگان
آمیبیاز
نشانه های ظهور امام مهدی علیه السلام - تسلط سفیانی بر ایالات پنجگانه
ویژگیهای اسم
مبارزه و شهادت محمد بن مسلم در روز عاشورا
روح بعد غیر مادی انسان
ضبط بر روی نوار مغناطیسی
قوانین حرکت نیوتن
 کاربر Online
356 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه نجوم 3 ستاره ها ارسال ها: 1615   در :  یکشنبه 14 شهریور 1395 [07:34 ]
  پایان انزوا در شبیه‌سازی سفر به مریخ
 

اعزام انسان به این سیاره با چالش‌های متعددی روبه‌روست که یکی از آنها به مسائل روان‌شناسی این سفر طولانی مربوط می‌شود. به همین منظور دانشمندان با احداث کمپ‌های تحقیقاتی در بخش‌های مختلف و طراحی ماموریت‌های شبیه‌سازی اقامت انسان در مریخ، به دنبال یافتن راه‌حل‌ها و کسب تجربه هستند.
مرکز شبیه‌سازی کاوش‌های فضایی هاوایی که به اختصار «های ـ سیس» نامیده می‌شود، از پایگاه‌های مهم شبیه‌سازی سفر به مریخ است و تاکنون چند ماموریت نیز در آنجا انجام شده است. یکشنبه همین هفته (هفتم شهریور) یکی از طولانی‌ترین برنامه‌های شبیه‌سازی زندگی در مریخ پایان یافت. این شبیه‌سازی حدود یک سال طول کشید و در آن شش داوطلب شرکت داشتند. آنها نزدیک به یک سال در محفظه‌ای ‌گنبدی‌شکل در جزایر هاوایی زندگی کردند.
هدف از انجام این برنامه، بررسی آثار روان‌شناسی و بعضا زیست‌شناسی داوطلبان در شرایطی مشابه به اقامت در مریخ بود. داوطلبان حاضر در شبیه‌سازی اخیر از کشورهای آلمان، ‌فرانسه و ایالات متحده بودند و در بین آنها، ستاره‌شناس، خاک‌شناس، اخترزیست‌شناس و فیزیکدان نیز دیده می‌شود.
شبیه‌سازی در بخشی از جزایر هاوایی انجام شد که خالی از هر گونه پوشش گیاهی است و شرایط محیطی آن شباهت زیادی به مریخ دارد. در مدت اقامت یک ساله، داوطلبان به هیچ غذای تازه‌ای اعم از سبزیجات، گوشت و... دسترسی نداشتند و از قبل به مقدار لازم برایشان آذوقه به صورت منجمد پیش‌بینی شده بود.
داوطلبان باید با جیره‌ بندی صحیح، این مقدار غذا را تا پایان مدت ماموریت به گونه‌ای استفاده می‌کردند که آذوقه کم نیاورند. از طرفی دیگر برای آن که تا حد امکان همه شرایط به یک سفر مریخی شباهت داشته باشد، هر گونه ارتباط با داوطلبان و بعکس، از طریق امواج رادیویی و با تاخیر 20 دقیقه‌ای انجام می‌شد. این مدت تقریبا به اندازه زمان رفت و برگشت یک سیگنال رادیویی بین زمین و مریخ است.
شبیه‌سازی اخیر انجام شده در هاوایی چهارمین و در عین حال طولانی‌ترین از نوع خود بود و بعد از ماموریت «مارس ـ 500» روسیه، طولانی‌ترین ماموریت شبیه‌سازی سفر به مریخ تاکنون بوده است. داوطلبان در ماموریت روسیه، 520 روز در چند محفظه سربسته زندگی کردند.






منبع: http://jamejamonline.ir/online/2526864299879279272

  امتیاز: 0.00