منو
 صفحه های تصادفی
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم و تربیت امام حسن علیه السلام
التهاب قرنیه
بردار پوئین تینگ
عقل و دين در تفکر اسلامی
منطق روایت
دلیلهای سه گانه بر ولایت فقیه
وجه لقب قسیم النار و الجنه
شاه صفى،و دیگر جانشین شاه عباس
انانتیومری و کربن چهار وجهی
نژاد و قبیله معاویه
 کاربر Online
710 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  پنج شنبه 28 مرداد 1395 [08:39 ]
  زیان های پخت و پپیچیدن غذا در فویل آلومنیومی
 

زیان های پخت و پپیچیدن غذا در فویل آلومنیومی

فویل‌های آلومینیومی که به صورت جعبه های کوچک یا ورق به طور گسترده‌ای در آشپزخانه‌ها و رستوران‌ها به خصوص برای نگهداری یا جابجایی غذا از مکانی به مکان دیگر مورد استفاده قرار می گیرند، از نظر دانشمندان علوم تغذیه و بهداشت برای سلامتی انسان زیان آور هستند.

به گزارش روزنامه بریتانیایی «دیلی میرور» محققان دانشگاه مصری `عین شمس` طی یک تحقیق علمی به این نتیجه رسیدند که پخت و پز گوشت در فر با استفاده از برگ‌های آلومنیومی یا نگهداری غذا به مدت طولانی خطری جدی برای سلامت عمومی انسان دارد، حتی اگر این مواد غذایی پخته شده و یا در دمای مناسب نگهداری شده باشد.

روزنامه بریتانیایی از قول یکی از کارشناسان مواد غذایی دانشگاه عین شمس، نوشت:«مواد غذایی هنگام پخت وپز یا زمان نگهداری تحت تاثیر مواد اکسید آلومنیوم موجود در این فویل ها قرار می گیرد و در نتیجه مقداری از این اکسیدها وارد مواد غذایی می شوند وباعث آسیب هایی به سلامت انسان می شوند.

وی گفت:«وقتی شما غذا در یک قابلمه از آلومینیوم در فر می گذارید و با ورق آلومنیم آن را می پیچانید و در فر می گذارید با افزایش درجه حرارت فر، فرآیند اکسیداسیون آلومنیوم و غذا رخ می دهد و مقداری از مواد اکسید وارد غذای ما می‌شود به خصوص هنگامی که عمل پخت و پز در دمای بسیار و با دمای گرم صورت بگیرد».

استاد دانشگاه عین شمس گفت:«تحقیقاتی در این زمینه انجام داده که ثابت می کند فویل آلومینیوم یا پوشش مواد غذایی با ورق های آلومینیوم برای سلامتی زیان آور است زیرا مواد آلومنیوم طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی حاوی مقادیر زیادی ذرات اکسید است که در نهایت تهدیدی برای سلامتی انسان به شمار می رود».

وی اظهار داشت:«جسم انسان قادر است که مقداری از مواد آلومینیوم را در خود حضم کند اما این مقدار در سگحی بسیار کم می تواند در جسم انسان جا بگیر د اما بیشتر از آن مقدار به زیان سلامتی انسان خواهد بود.».

استاد دانشگاه عین شمس گفت:« برای کسی که وزن او 60 کیلو است، بیشتر از 40 میلی گرم آلومنیوم برای او زیان آور است».

  امتیاز: 0.00