برای کنترل چربیهای رسوبکننده در رگها و افزایش چربی مفید، روزانه در حد یک تا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و روغن کانولای اصل استفاده کنید.
دانههای گیاهی چرب همچون کنجد و کتان و انواع مغزهای آجیلی خام همچون گردو، بادام زمینی، بادام درختی و تخمه آفتابگردان را روزانه در حد نصف استکان و ماهیهای چرب مثل آزاد، ساردین، سالمون و ازون برون را به طور هفتگی مصرف کنید.
حبوبات، میوهها، سبزیجات، نانهای سبوسدار و سویا به دلیل داشتن مواد فیبری و بخصوص سیر، پیاز، زردچوبه و سماق به کنترل کلسترول خون کمک میکنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!