منو
 کاربر Online
788 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه فیزیک 3 ستاره ها ارسال ها: 2228   در :  دوشنبه 17 اسفند 1394 [09:33 ]
  افزایش ارتفاع پرتاب در پنجمین مسابقات نجات تخم مرغ!
 

افزایش ارتفاع پرتاب در پنجمین مسابقات نجات تخم مرغ!

پنجمین دوره مسابقات نجات تخم مرغ روز چهارشنبه (19 اسفندماه) به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درحالی برگزار می شود که نسبت به دوره های قبل، یک طبقه به ارتفاع پرتاب تخم مرغ ها اضافه شده است.

دبیر اجرایی پنجمین دوره مسابقات نجات تخم مرغ در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا، هدف از برگزاری این مسابقه را ساخت سازه ها و اجسامی دانست که بتواند به انسان در ارسال و پرتاب کاوشگرها به سیاره های دیگر یاری رساند.

علیرضا تیموری افزود: به طور کلی، کاوشگرها باید در درون سازه هایی قرار گیرند که پس از برخورد با سیاره ها و اجرام آسمانی بتوانند ضمن کاستن از سرعت به سادگی و با حفظ دستگاه های درون خود، با کمترین خسارت بر سطح سیاره موردنظر نشسته و به کاوش و بررسی بپردازند و اطلاعات کسب شده را به زمین ارسال کنند.

وی با بیان اینکه مسابقه نجات تخم مرغ، در اصل برای به کارگیری خلاقیت های مختلف تدارک یافته است درباره روند برگزاری این رقابتها توضیح داد: مسابقه در دو سطح دانش آموزی و دانشجویی برگزار می شود و شرکت کنندگان حین رقابت، یک تخم مرغ در دستگاه ساخته شده قرار می دهند و با پرتاب سازه از ارتفاع معین، سعی می کنند تخم مرغ و سازه را سالم به زمین برسانند.

به گفته تیموری، مهلت ثبت نام رقابتهای نجات تخم مرغ تا صبح روز برگزاری مسابقه، ( 19 اسفند) تمدید شده و مسابقه از ساعت 13 در محوطه مقابل دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر آغاز می شود و تا ساعت 19 ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: در این مسابقه، هر یک از شرکت کنندگان یک بسته شامل 10 عدد نی، 10 عدد چوب بستنی، 10 ورق کاغذ A4، یک عدد مقوای A3، دو عدد نایلون فریزری، قیچی، چسب نواری و مایع، 5 عدد سوزن ته گرد و حدود چهار متر نخ دریافت می کنند که باید با استفاده از این لوازم، سازه حمل تخم مرغ را طراحی کرده و بسازند.

تیموری ادامه داد: تا سال گذشته، تخم مرغ همراه با سازه از طبقه پنجم ساختمان دانشکده مکانیک به پایین پرتاب می شد که امسال ، یک طبقه به آن اضافه کرده ایم.

وی هدف اصلی مسابقه را سالم ماندن تخم مرغ پرتاب شده از ارتفاع حدود 15 متری عنوان کرد و گفت: در جریان داوری، به دقت پرتاب سازه، 400 امتیاز تعلق می گیرد و هرچقدر سازه به هدف مورد نظر نزدیک تر باشد امتیاز بیشتری خواهد گرفت.
دبیر اجرایی پنجمین مسابقات نجات تخم مرغ بیان داشت: مدت زمان پرتاب سازه نیز یکی دیگر از شاخص های امتیازدهی در این رقابتهاست که برای آن 100 امتیاز درنظر گرفته شده است و هرچقدر مدت زمان سقوط کمتر باشد امتیاز بیشتری به گروه تعلق خواهد گرفت.

وی یادآور شد: شاخص خلاقیت نیز در این مسابقه، 300 امتیاز دارد که با توجه به میزان نوآوری در سازه و همچنین مصالح به کار رفته و وزن آن محاسبه خواهد شد.

  امتیاز: 0.00