منو
 صفحه های تصادفی
تمدن یونان
موارد ولیمه
زیتون «داروئی»
تعمیم اولیه اصل استقرا II
حتمی بودن خروج سفیانی - به روایت امام صادق علیه السلام
حس عشق و پرستش
قم
رشته تکنولوژی آبیاری
فطرت،خاستگاه ایدئولوژی اسلامی
دیسک سخت
 کاربر Online
400 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 28 مهر 1394 [17:50 ]
  پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی
 

پروتئین شیر عامل محافظت در مقابل بیماری های قلبی

پژوهش های جدید دانشمندان نشان می دهد که پروتئین های ویژه ای در شیر و غذاهای تخمیری طبیعی وجود دارند که می توانند باعث بهبود عملکرد و افزایش سلامت قلب و عروق انسان شوند.

به گزارش مهر، در تحقیقات انجام شده توسط تیمی مشترک از پژوهشگران دانشگاه های کره جنوبی، محققان در غذاهای آماده شده واکنش «Maillard» را به کار برده اند که یک واکنش شیمیایی بین اسیدهای آمینه و کاهش قند بوده و باعث تولید ترکیبات شیمیایی جدید با کاهش کل سرم و پائین آمدن سطح تراکم لیپو پروتئین، کلسترول و تری گلیسیرید در موش ها می شود.

بر اساس این پژوهش های جدید، پیش از این که ترکیب شمیایی فوق به موش ها داده شود، واکنش «Maillard» در آزمایشگاه انجام گرفته و با اسید لاکتیک تخمیر شد، که به گفته پژوهشگران، ممکن است نتیجه یک مکانیسم دفاعی آنتی اکسیدانی باشد که ترکیب کلسترول و سوخت و ساز بدن را تنظیم کرده و نهایتا در بهبود سلامت قلب و عروق موثر است.
پژوهشگران این تیم تحقیقاتی همچنین اعلام کردند که واکنش سدیم کازئینیت Maillard، cMRP، cMRP تخمیر شده به وسیله مخمر لاکتوباسیلوس H9 و F- cMRP که آنها ایجاد کرده اند، نیز ممکن است در جلوگیری و یا کاهش بیماری های قلبی - عروقی نقش داشته باشد.

  امتیاز: 0.00