منو
 صفحه های تصادفی
تشکیل دولت صفویان به عنوان دولت رسمی ایران
عکس
مشاوره شغلی
ویژگی های فرهنگی عهد فتحعلیشاه
دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران
گلیپتودانت
بولئیت
میانگین همساز
Lutetium
کشتار و مرگ در جهان قبل از ظهور
 کاربر Online
925 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 28 بهمن 1393 [10:04 ]
  چگونه وقتی تنها هستیم از یک حمله قلبی جان سالم به در ببریم؟
 

شخصی که ضربان قلب او نا‌منظم است و کسی که شروع به احساس ضعف می‌کند، تنها حدود ۱۰ ثانیه پیش از، ازدست دادن هوشیاریش وقت دارد. به هر حال، این قربانیان می‌توانند با سرفه‌های مکرر و شدید به خود کمک کنند.

پیش از هر سرفه باید نفس عمیق بکشید، و سرفه باید عمیق و کش‌دار باشد و خلط سینه را از عمق سینه ایجاد کنید. توالی یک نفس و یک سرفه باید حدودا هر ۲ ثانیه یکبار بدون توقف تکرار شود تا کمک برسد و یا ضربان قلب دوباره به حالت عادی باز گردد.

نفس‌های عمیق اکسیژن را به داخل شش‌ها می‌کشد و حرکت‌های سرفه موجب فشار به قلب و تداوم جریان گردش خون توسط آن می‌شود.

همچنین این فشار فشرده کننده روی قلب موجب بازیابی ریتم نرمال ضربان آن می‌شود. بدین طریق، شخص می‌تواند تا رسیدن به بیمارستان حیات خود را حفظ کند.

چگونه می توانیم به فردی که دچار حمله قلبی شده کمک کنیم ؟
1- اگر می توانید سریعا اورژانس را خبر کنید تا قبل از از دست دادن زمان، به وضعیت فرد رسیدگی شود.

2- راه هوایی، وضعیت تنفس و گردش خون فردی که دچار حمله قلبی شده را چک کنید. اگر بیمار بیهوش شده، احیای قلبی ریوی (CPR )انجام دهید.

3- خونسردی خود را حفظ کنید. اگر مریض به هوش است، با او صحبت کنید و به او بگویید که نیروهای اورژانس در راه هستند و به زودی خواهند آمد.

4- اگر کپسول اکسیژن در دسترس است، از اکسیژن برای تنفس بهتر بیمار استفاده کنید. این کار سبب می شود که بیماری که دچار حمله قلبی شده کمتر انرژی مصرف کند تا نفس بکشد.

5- تا زمانی که نیروهای امدادی از راه برسند، به ارزیابی وضعیت و علایم حیاتی بیمار ادامه دهید. اگر تنفس او قطع شد به او کمک کنید و در صورت لزوم احیای قلبی ریوی انجام دهید.

  امتیاز: 0.00