منو
 صفحه های تصادفی
واکنشهای شامل ایزومرهای فضایی
کاربرد رایانه در فیزیک
علل انحطاط مسلمانان و کشور های غربی
نمک
مواد مورد نیاز در راکتورهای هسته‌ای
کیهان شناسی
محبت اهل بیت علیهم السلام
مهندسی کامپیوتر
بورنونیت
جنس
 کاربر Online
392 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 23 تیر 1393 [16:13 ]
  اصول تغذیه در ماه رمضان
 

اصول تغذیه در ماه رمضان

روزه داری با وجود دارا بودن اثرات مثبت روحی، معنوی، جسمی و پزشکی، اما بدون رعایت اصول صحیح تغذیه نه تنها ضامن سلامت انسان نیست بلکه می تواند سلامتی شخص را به خطر اندازد.

متاسفانه برخی از روزه داران پس از ماه رمضان دچار عوارضی همچون افزایش وزن، افزایش سطح چربی های خون ، لاغری مفرط و از دست دادن بیش از حد آب بدن و مشکلات گوارشی می شوند.

- برای وعده سحری به روزه داران توصیه می شود از خوردن غذای حجیم و چرب خودداری کرده و به جای آن نان سنگک، پنیر، گردو، سبزی، خرما و یک قاچ هندوانه مصرف کنند.

- در صورتی که روزه دار عادت به مصرف غذاهای خورشتی در وعده سحر دارد نبایستی مصرف سبزی و سالاد را فراموش کند و بهتر است تا 45 دقیقه پس از صرف غذا نخوابد.

- مصرف یک یا دو لیوان آب یا چای کمرنگ ، برای حفظ آب بدن در طول روزه داری مفید است .

- افطار را با یک استکان چای ولرم و خرما یا یک کاسه کوچک سوپ یا آش ولرم شروع کرده و پس از 10 دقیقه غذای اصلی را میل کنید .

- هرگز بدون صرف سحری روزه نگیرید چرا که افت قند خون منجر به سردرد، سرگیجه و کاهش فشار خون شده و در دراز مدت موجب وارد آمدن آسیب های بیشتری بر بدن می شود.

  امتیاز: 0.00