بهتر است افراد دیابتی وعده های غذایی کوچک تری مصرف نمایند و مصرف خوراکی های حاوی چربی های اشباع را کاهش داده و محدود نمایند، این چربی ها شامل:
• برش های پرچرب گوشت
• غذاهای سرخ شده
• شیر پرچرب و سایر محصولات پرچرب لبنی
• کیک، آبنبات، شیرینی و ….
• سس های چربی دار برای سالاد
مصرف خوراکی ها و نوشیدنی هایی که میزان زیادی شکر در آنها موجود است را کمتر کنید. همچون:
• آبمیوه های مصنوعی
• نوشابه
• چای و قهوه پر شکر و شیرین
از میزان کم تری نمک در غذا خوردن و یا پختن غذا استفاده کرده و از خوراکی های پر نمک همچون کنسروها، خیارشور و گوشت های نمک سود و دودی کم تر استفاده نمایید.
اما در عوض دریافت فیبر بیشتر با مصرف بیشتر غلات کامل برای افراد دیابتی مفید می باشد. همچنین مصرف میوه ها و سبزیجات که تازه باشد، مفید است. مصرف سبزیجات زیر را نیز افزایش دهند:
• سبزیجات تیره و برگدار همچون بروکلی، اسفناج و …
• سبزیجات نارنجی همچون هویج، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل و کدو حلوایی
• لوبیا و نخود فرنگی همچون لوبیا سیاه و سفید، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لپه و عدس
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!