منو
 صفحه های تصادفی
چابگر های لیزری
امام سجاد
ARCnet
استانداردهای فضاهای سبز
نان تست
برنامه سازی تلویزیون
پروپرانولول
تاریخ مختصر ایران باستان
استطراد درباره آیه تطهیر و پاسخ
پلاژیوکلازها
 کاربر Online
1438 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 21 بهمن 1392 [06:12 ]
  تقویت بینایی با مواد غذایی
 

تقویت بینایی با مواد غذایی

مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.

مصرف سبزیجات برگ سبز و تازه و انواع میوه ها و غلات و خودداری از مصرف غذاهای فرآوری شده و فست فودها تاثیر بسزایی در تقویت بینایی افراد دارد. مطالعات نشان می دهد با مصرف غذاهای سالم، خطر ابتلا به آب مروارید تا حد زیادی کاهش می یابد.

رژیم غذایی ناسالم روند پیری را تشدید می کند و به بافت های چشمی آسیب می زند. نقش آنتی اکسیدان ها و ویتامین های A ، C و E در بهبود بینایی چشمگیر است.

سیر:
این ماده غذایی بسیار مفید برای طعم دادن به مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. سیر علاوه بر بهبود جریان خون، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و برای بینایی مفید است.

سیر، گوگرد فراوانی دارد که به تولید آنتی اکسیدان ها و در نتیجه حفاظت از عدسی چشم ها کمک می کند.

تخم مرغ:
تخم مرغ، بخصوص زرده آن، مواد مغذی فراوانی دارد که برای چشم ها و سایر اندام های بدن مفید است. هر چه رنگ زرده تخم مرغ پررنگ تر باشد، مواد مغذی آن بیشتر است.

سبزیجات برگ سبز:
سبزی هایی از جمله بروکلی و اسفناج که در گروه سبزیجات برگ سبز قرار می گیرند، با دارا بودن مقادیر فراوانی ویتامین های A، B12،C و کلسیم بسیار مفیدند. اسفناج مملو از آنتی اکسیدان هایی از قبیل لوتئین است که به تقویت بینایی کمک می کند.

ماهی سالمون:
این ماهی حاوی ویتامین هایA و D و مهم تر از همه مقادیر زیادی اسیدهای چرب امگا3 است. این مواد مغذی از طریق تقویت قدرت مغزی باعث بهبود دید افراد می شود.

شکلات تلخ:
افزودن شکلات تلخ به رژیم غذایی، مصرف مقدار فلاونوئیدها را در بدن افزایش می دهد که از عروق خونی چشم ها محافظت می کند و با بالا رفتن سن و ضعیف شدن چشم ها، سلامت عدسی و قرنیه همچنان حفظ می شود.

هویج:
هویج مشهورترین میوه ای است که با تقویت بینایی ارتباط دارد. علاوه بر هویج، بسیاری از سبزیجات و میوه های زرد و نارنجی رنگ حاوی بتاکاروتن هستند که برای سلامت شبکیه مفیدند و از آسیب های چشمی ناشی از نور خورشید جلوگیری می کنند. این میوه مقادیر بسیاری ویتامین C، A و E دارد که خطر ابتلا به آب سیاه را کاهش می دهد. همچنین هویج و سبزیجات برگ سبزی از جمله اسفناج و کلم برگ مقادیر بسیاری آنتی اکسیدان لوتئین دارد که در تقویت دید بسیار مفید است.

  امتیاز: 0.00