- اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی آزاد و نیز گردو یافت می شوند در تضمین سلامتی، بسیار موثر عمل خواهند کرد. این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و نیز سکته را در زنان تا 40 درصد کاهش می دهد.
اگر مصرف چربیهای اشباع (روغنهای جامد) را کم کنیم، کلسترول خون را کاهش میدهیم و مصرف کافی کلسیم و ویتامین D از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
- آمینواسید ی که در گوشت بوقلمون، سویا، گوشت قرمز و لبنیات یافت می شود؛ برای بدن ضروری است و موجب ساختن سروتونین در مغز و در پی آن تسکین و آرامش می شود. همچنین سروتونین موجب خواب عمیق و راحت می گردد.
- مواد معدنی که در آجیل و سبزیجات برگدار سبز یافت می شود و املاح مورد نیاز هر سلول بدن انسان هستند و در حفظ فعالیت طبیعی ماهیچه و عصب، ضربان منظم قلب و استحکام استخوان ها موثر هستند.
مصرف میوهها و سبزیجات ابتلا به دیابت، فشار خون بالا و برخی از انواع سرطان را کاهش میدهد.
- ویتامین B12 که در مواد لبنی، گوشت و ماهی یافت می شود باید به طور روزانه برای تضمین سلامت دستگاه عصبی بدن تامین گردد. ویتامین B12 از منابع حیوانی تامین می شود و نباید در خوراکی های گیاهی به دنبال آن بگردید. کمبود این ویتامین به کم خونی منجر خواهد شد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!