غذاهایی که از گرمازدگی در تابستان جلوگیری می کنند.
غذاهایی که از گرمازدگی در تابستان جلوگیری می کنند.
خوردن بعضي از غذاهاي چرب و سنگين در فصل تابستان به علت داشتن کالري زياد ،باعث بالا رفتن حرارت بدن مي شود.
براي پيشگيري از گرمازدگي بايد در فصل تابستان از خوراکي هايي که تشنگي و گرماي بدن را مي کاهند، استفاده شود.
مصرف ميوه هاي تابستاني مانند هندوانه ،طالبي ، گرمک ، هلو، آلبالو، آلو، گوجه، خيار و انبه حرارت بدن را پايين مي آورد و از گرمازدگي جلوگيري مي کند.
نوشيدن شربت خاکشير و آب ليمو، گلاب و آب زرشک نيز سبب کاهش حرارت بدن شده و فرد را در برابر گرمازدگي ايمن مي سازد، البته اين شربت ها بايد به صورت کاملا بهداشتي تهيه شوند، همچنين عرق بيدمشک و کاسني به علت طبع سردي که دارند، بدن را خنک نگه مي دارند.
ماست ، دوغ، چاي ، کاهو، پياز وعسل براي بالا بردن مقاومت بدن در برابر گرما مفيد و براي رفع عطش توصيه مي شوند.
با آغاز فصل گرما ، بهتر است بيشتر از غذاهاي سبک استفاده شود. مواد غذايي که طبع گرم دارند مثل خرما، کشمش ، انواع شکلات ، خشکبار و شيريني ها ، باعث افزايش حرارت بدن مي شوند و تشنگي را زياد مي کنند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!