منو
 صفحه های تصادفی
نقشه ستارگان
دانشنامه:راهنمای حذف کاربر
نظر جورج سارتن در رابطه با نارسایی علم به تنهایی
حکومت موحدون بر اندلس
تلاش امام باقر علیه السلام برای کسب حلال
اقدامات خوارج برای دستیابی به اهداف خود
نگاهی دیگر به نتایج حمله ی مغول
امام علی علیه السلام و برخورد کریمانه با خواسته حارث همدانی
مفاهیم بنیادی طیف الکترومغناطیس
برگها
 کاربر Online
546 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 [19:53 ]
  مواد غذایی که می توانند جلوی بالارفتن قندخون را بگیرند.
 

مواد غذایی که می توانند جلوی بالارفتن قندخون را بگیرند.

سیب
اكثر متخصصان تغذیه به همه افراد از جمله افراد دیابتی، توصیه می كنند حتما در رژیم غذایی خود سیب را بگنجانند زیرا سیب كالری پایینی دارد و فیبر آن بالاست و جلوی گرسنگی را می گیرد.
سیب همچنین سبب کاهش كلسترول بد شده و میزان قندخون را كاهش می دهد.

جو
با مصرف جو، میزان قندخون بعد از صرف غذا حدود 70 درصد كاهش یافته و تا ساعت ها ثابت می ماند. فیبرهای حلال جو هضم را كند كرده و سبب جذب تدریجی قند می شود.

سبزیجات
فیبر حلال تمامی سبزیجات، می تواند قندخون بالا را مهار كند.

گوشت (گوسفند، مرغ، ماهی)
می توانید قسمت های كم چرب گوشت را انتخاب كنید و یك چهارم بشقاب تان را در هر وعده غذایی به آن اختصاص دهید. رساندن به اندازه پروتئین به بدن باعث می شود مدت طولانی تری سیر بمانید و در صورت لاغر شدن حجم بافت ماهیچه ای تان كاهش نیابد. در ضمن مصرف پروتئین به افزایش متابولیسم كمك می كند.
اسیدهای چرب موجود در ماهی احتمال ابتلا به دیابت، مقاومت در برابر انسولین و التهاب را كه از جمله فاكتورهای اصلی ابتلا به ناراحتی های قلبی عروقی است كاهش می دهد.

میوه های گوشت دار
انواع میوه های گوشتی با رنگ های قرمز یا بنفش مانند انواع انگور، حاوی تركیبی طبیعی به نام آنتوسیانین هستند. محققان می گویند این دانه های رنگی می توانند سبب كاهش قندخون شده و در عین حال محرك تولید انسولین در بدن باشند.

هویج
هویج یكی از منابع طبیعی غنی از بتاكاروتن است كه می تواند خطر ابتلا به دیابت را كاهش داده و قندخون را تنظیم كند.

تخم مرغ
خوردن یك عدد تخم مرغ در روز كلسترول خونتان را بالا نمی برد و در عوض ساعت ها شما را سیر نگه می دارد.

دانه كتان
دانه های كتان غنی از پروتئین، فیبر، چربی های خوب و منیزیم است. این مواد قندخون را تنظیم كرده و به سلول ها در جذب انسولین كمك می كنند.

شیر و ماست
شیر و ماست غنی از پروتئین و كلسیم هستند و می توانند به كاهش وزن كمك كنند. از سوی دیگر این مواد مقاومت در برابر انسولین را از بین می برند.

گردو
گردو حاوی مقادیر بالایی فیبر و پروتئین بوده و سوخت كندی دارد كه به تدریج به قند تبدیل می شود. از سوی دیگر غنی از چربی های است كه برای سلامت مفیدند.

روغن زیتون
برخلاف كره، چربی خوب روغن زیتون سبب افزایش مقاومت بدن در برابر انسولین نشده و حتی این مقاومت را كاهش می دهد. روغن زیتون همچنین كندكننده هضم غذا و واردشدن تدریجی قند به خون است.

نان سبوس دار
مصرف زیاد نان سفید می تواند حساسیت بدن به انسولین را كاهش داده و سبب افزایش قندخون شود در صورتی كه نان سبوس دار دقیقا برعكس عمل می كند.

  امتیاز: 0.00