منو
 صفحه های تصادفی
تجارت درزمان شاه عباس اول
دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی
آنتیگوا و باربودا
اقدامات فرهنگی ناصرالدین شاه
آزمایش سکه‌های در حال تعادل روی خط کش
قاعده تجربی اسلتیو برای محاسبه بار موثر هسته
مغناطیس گرانشی
رنگهای تیره
حافظ بن غیاث الدین
جامعه شناسی
 کاربر Online
339 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 03 دی 1391 [05:28 ]
  مصرف روغن سرخ کردنی
 

مصرف روغن سرخ کردنی

برای سرخ كردن باید از روغن‌های مایع مخصوص سرخ كردن استفاده كنیم. این نوع روغن ها، مخصوص سرخ كردن طراحی و تولید شده اند.

البته برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی كه خود زمینه ساز بسیاری از بیماری‌هاست، به توصیه های زیر توجه كنید.

1- مصرف انواع چربی‌ها و روغن‌ها را محدود كنید. (هر گرم چربی دوبرابر یك گرم قند یا پروتیین كالری تولید می كند).

2- غذایی را که سرخ كرده اید، با کمک یک دستمال چربی اضافه آن‌ را بگیرید.

3- ظرف روغن باید در جای خشك و خنك و دور از نور نگهداری شود.

4- روغن را همیشه در ظرف در بسته نگهداری كنید.

5- اگر می‌خواهید غذائی را سرخ كنید روغن را تحت شعله كم و در مدت زمان كوتاه حرارت دهید.

6- بهتر است روغن تا حد امكان فقط یكبار تحت حرارت و مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین هر بار از مقدار كمی روغن استفاده كنید و روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید.

7- پوست مرغ و چربی‌های زیر پوست مرغ و چربی های گوشت قرمز از نوع اشباع شده هستند، بهتر است آنها راقبل از پخت از گوشت جدا كنید و دور بریزید.

8- كودكان با توجه به رشد سریع و تحركی كه دارند نیاز بیشتری به چربی ها دارند . خصو صا اگر وزنشان كم است نباید محدودیتی برای دریافت چربی داشته باشند ولی بهتر است ذائقه آنها را با مصرف روغن‌های سالم و مایع مثل روغن زیتون، كلزا وآفتابگردان عادت داد.

  امتیاز: 0.00