منو
 صفحه های تصادفی
آثار پذیرش ولایت حضرت علی علیه السلام
شنیدن اذان از جبرئیل و تعلیم دادن به بلال
خوردن غذای بهشتی در خدمت رسول خدا
خصوصیات قطعی آیات و سور مدنی
رشته حسابداری حسابرسی
رخساره ها و مشخصات آنها
دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت دانشگاه امیر کبیر
عشق به اهل بیت
حزب ملل اسلامی
تقوا؛مصونیت و محدودیت
 کاربر Online
354 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  جمعه 28 مهر 1391 [11:39 ]
  مشخصات یک رژيم غذايي درست
 

مشخصات یک رژيم غذايي درست

- يك رژيم غذايي بايد حاوي 5 گروه اصلي غذايي باشد.

- برنامه غذايي بايد متنوع باشد و انواع مواد غذايي در‌ آن گنجانده شود.

- در يك رژيم غذايي مناسب هيچكدام از وعده‌هاي اصلي غذايي (صبحانه، ناهار و شام) حذف نمي‌شود و گرسنگي‌هاي طولاني به فردنمي‌دهد، همچنين در يك رژيم غذايي صحيح كاهش وزن، حداقل 2 ميان وعده در نظر گرفته ‌مي‌شود.

- در يك ‌برنامه غذايي مناسب بايد اعتدال در مصرف مواد غذايي رعايت شده و از مصرف زياد يك نوع ماده غذايي و حذف مواد غذايي ديگر پرهيز شود.

- در ‌‌كاهش وزن درست، بالا نگاه داشتن ميزان سوخت و ساز بدن بسيار مهم است، لذا بدين منظور بر انجام تمرينات ورزشي براي حفظ و حتي افزايش توده عضلاني تاكيد مي‌شود.

- برنامه غذايي هر فرد و مقدار كاهش انرژي بايد با توجه به نيازهاي فردي، شرايط فيزيولوژيك خاص وي، فرهنگ غذايي، سليقه فردي و امكان تهيه وي طراحي شود.

- در يك رژيم غذايي اصولي كاهش وزن تدريجي است (حداكثر هفته‌اي 5/0 تا 1 كيلوگرم) تا سلامتي فرد به خطر نيفتد.

  امتیاز: 0.00