منو
 صفحه های تصادفی
اهواز
مطلوبترین محل ضربه در صفحه راکت
پرازاوپال
و...دیگران
مزدلفه
فرمانروایان گیل و دیلم
جنگ و قربانی نزد مایا
سفارش امام علی درباره حسنین علیهم السلام
رشد خلاقیت در کودکان و جلوه‌های آن
ابرار در قرآن
 کاربر Online
993 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 18 مهر 1391 [10:27 ]
  تاثیر خوراکی ها بر سلامت افراد
 

تاثیر خوراکی ها بر سلامت افراد

- اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی آزاد و نیز گردو یافت می شوند در تضمین سلامتی، بسیار موثر عمل خواهند کرد. این اسیدهای چرب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و نیز سکته را در زنان تا 40 درصد کاهش می دهد.
اگر مصرف چربی‌های اشباع (روغن‌های جامد) را کم کنیم، کلسترول خون را کاهش می‌دهیم و مصرف کافی کلسیم و ویتامین D از پوکی استخوان پیشگیری می‌کند.

- آمینواسید ی که در گوشت بوقلمون، سویا، گوشت قرمز و لبنیات یافت می شود؛ برای بدن ضروری است و موجب ساختن سروتونین در مغز و در پی آن تسکین و آرامش می شود. همچنین سروتونین موجب خواب عمیق و راحت می گردد.

- مواد معدنی که در آجیل و سبزیجات برگدار سبز یافت می شود و املاح مورد نیاز هر سلول بدن انسان هستند و در حفظ فعالیت طبیعی ماهیچه و عصب، ضربان منظم قلب و استحکام استخوان ها موثر هستند.
مصرف میوه‌ها و سبزیجات ابتلا به دیابت، فشار خون بالا و برخی از انواع سرطان را کاهش می‌دهد.

- ویتامین B12 که در مواد لبنی، گوشت و ماهی یافت می شود باید به طور روزانه برای تضمین سلامت دستگاه عصبی بدن تامین گردد. ویتامین B12 از منابع حیوانی تامین می شود و نباید در خوراکی های گیاهی به دنبال آن بگردید. کمبود این ویتامین به کم خونی منجر خواهد شد.

  امتیاز: 0.00