منو
 صفحه های تصادفی
دسته دایره ها
اگر ستاره نباشد!
گیاهان روز خنثی یا بی تفاوت
بنی اسرائیل
بازاریابی شبکه‌ای
قوه و فعل
آینه تخت
عوامل موثر در تعادل ژنتیکی
نقشه برداری ژنتیکی ژنهای انسان
تبیین فضائلی در پاسخ به نامه معاویه
 کاربر Online
1250 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  جمعه 31 شهریور 1391 [07:19 ]
  چگونه تلفن/تبلت خیس شده خود را نجات دهیم
 

تماس آب با موبایل -حتی به مقدار خیلی کم- خسارات بدی به دستگاه وارد می کند و این موضوع برای تبلت ها نیز صادق است. ولی این اتفاقات بد هنگامی رخ می دهد که دستگاه را به حالت روشن رها کنید و اگر به سرعت آن را خاموش نمایید جای امید باقی است. در حقیقت چندین راه برای نجات آن ها وجود دارد که با انجام درست و به موقع می توان میزان خسارات را کاهش داد.

تاثیر آب بر دستگاه: نکته مهم در این جا است که به هنگام خیس شدن موبایل یا تبلت به سرعت عکس العمل نشان دهید. آب و الکتریسیته به سادگی در کنار هم قرار نمی گیرند پس ممکن است که به دستگاه شک الکتریکی وارد شود. در بهترین حالت, مقدار کمی از آب بر روی مدار الکتریکی یا CPU جمع می شود و باعث خسارت به صفحه نمایش می شود. با رخنه بیشتر به دیگر قسمت ها و مخصوصا به باتری اوضاع وخیم تر می شود.

اولین قدم – دستگاه را خاموش کنید! در هر حالتی که آب با دستگاه برخورد کرد, سریعا آن را خاموش کنید. این حداقل کاری است که می توان انجام داد. اگر به باتری دستگاه دسترسی دارید (برخی از موبایل ها اجازه دستریس به باتری را نمی دهند مانند iPhone و برخی مدل های جدید Sony و تبلت ها), بدون تردید با خارج کردن باتری دستگاه را خاموش کنید. به یاد داشته باشید که هر کاری انجام می دهید وقت خود را صرف تست اینکه دستگاه درست کار می کند یا خیر تلف نکنید چون فقط باعث بدتر شدن اوضاع می شود. در هر مکانی باشید, یک سطح صاف و خشک پیدا کنید و مراحل زیر به سرعت انجام دهید.

هر قسمتی را که می توانید جدا نمایید متاسفانه یا خوشبختانه تبلت ها و گوشی های جدید اجازه باز کردن اجزای دستگاه را نمی دهند اما اگر دستگاه شما قابل باز شدن است آن ها را جدا کنید. علاوه بر باتری دو قسمت دیگر نیز مهم هستند, یکی سیم کارت و دیگری حافظه جانبی مانند SD Card یا micro SD می باشد. آن ها را خشک کنید و در جایی مطمئن قرار دهید. با خارج نمودن این اجزا بدنه را بهتر می توانید خشک کنید.

خشک کردن موبایل یا تبلت بعد از باز کردن, با دستمالی خشک تمامی دستگاه را خشک کنید. کلیه اسلات ها, باتری بدنه, صفحه و دیگر قسمت ها را کاملا خشک کنید و با خم کردن دستگاه آب اضافی را از داخل خارج کنید. اما نکته اصلی داخل دستگاه و مدار های آن است! اگر به سشوار دسترسی دارید با کمترین قدرت آن شروع به خشک کردن دستگاه نمایید. از تماس مستقیم هوای گرم با صفحه نمایش بپرهیزید و از فاصله مناسب داخل را خشک کنید. برای چند دقیقه این کار را انجام دهید تا مطمئن شوید قسمت خیسی باقی نمانده است. وسایل گرم کننده دیگری نیز وجود دارند که می توانید استفاده نمایید اما به یاد داشته باشید که نباید دمای آن زیاد باشد زیرا بیشتر به دستگاه خسارت وارد می شود. یکی دیگر از راه کارها برنج خام است که به خوبی آب را جذب می کند. سراسر دستگاه را برای چندین دقیقه با برنج بپوشانید تا رطوبت باقی مانده از بین برود. راه حل دیگری نیز وجود دارد که می توان در صورت نبود روش های بالا استفاده کرد, استفاده از الکل. دستگاه را داخل الکل قرار دهید و به سرعت خارح کنید. این کار باعث می شود که آب از سطح آن خارج شود (به دلیل مسایل شیمیایی) و سپس خود آن نیز به سرعت تبخیر می شود. این کار باعث سریع خشک شدن دستگاه می شود.

نتیجه گیری روش های ذکر شده همگی باعث جلوگیری از خراب شدن موبایل با تبلت شما می شود اما هیچ کدام سلامت دستگاه را تضمین نمی کند پس به یاد داشته باشید که پیشگیری, راه کار بهتری است. از دستگاه خود در مکان های خیس استفاده نکنید و در صورت بروز خطر, به سرعت اقدام کنید.

  امتیاز: 0.00