باقی مانده غذاها را می توان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.
انواع گوناگون غذا را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حداکثر دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماریهایی که از طریق غذای فاسد منتقل میشود، در داخل یخچال بگذارید زیرا هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش میدهد.
برای غذاهایی که حجم زیادی دارند بهتر است آنها را در چند ظرف کوچک تقسیم کرده و داخل یخچال قرار دهید، اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند، خطر اینکه باکتری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است.
سعی کنید همه ی مواد غذایی در ظروف درب دار باشند یا روی آنها را بپوشانید.
مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال: لبنیات کره : یک تا دو هفته
پنیر باز نشده : سه تا چهار هفته
پنیر باز شده : دو هفته
خامه : سه روز
ماست : هفت تا ده روز
میوه ها بهتر است میوه های لک دار یا له شده را جدا کنید .
سیب : یک تا سه هفته
توت : یک تا دو روز
مرکبات : سه هفته
هندوانه ، خربزه ، طالبی و گرمک ، یک هفته پس از شستشو در یخچال قرار دهید .
سبزیجات کلم و کرفس : یک تا دو هفته
هویج: یک تا دو هفته
کاهو ( شسته شده ) : سه تا پنج روز
قارچ : یک تا دو روز
گوجه فرنگی: سه تا پنج روز
سایر مواد غذایی - گوشت گوسفند و گاو به مدت دو روز
- دل ، جگر ، قلوه ، ماهی ، مرغ و میگو ، یک روز
- تخم مرغ : به مدت دو تا سه هفته
نکته: برای تمیز کردن دیوارههای داخلی یخچال از محلول جوششیرین و آب کمک بگیرید. جوششیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین میبرد.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!