منو
 کاربر Online
1087 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  سه شنبه 10 مرداد 1391 [16:44 ]
  مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال
 

مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال

باقی مانده غذاها را می توان به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کرد.
انواع گوناگون غذا را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حداکثر ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود، در داخل یخچال بگذارید زیرا هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد.

برای غذاهایی که حجم زیادی دارند بهتر است آنها را در چند ظرف کوچک تقسیم کرده و داخل یخچال قرار دهید، اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند، خطر اینکه باکتری در وسط غذا رشد کند، بسیار زیاد است.

سعی کنید همه ی مواد غذایی در ظروف درب دار باشند یا روی آنها را بپوشانید.

مدت نگهداری مواد غذایی در یخچال:
لبنیات
کره : یک تا دو هفته
پنیر باز نشده : سه تا چهار هفته
پنیر باز شده : دو هفته
خامه : سه روز
ماست : هفت تا ده روز

میوه ها
بهتر است میوه های لک دار یا له شده را جدا کنید .
سیب : یک تا سه هفته
توت : یک تا دو روز
مرکبات : سه هفته
هندوانه ، خربزه ، طالبی و گرمک ، یک هفته پس از شستشو در یخچال قرار دهید .

سبزیجات
کلم و کرفس : یک تا دو هفته
هویج: یک تا دو هفته
کاهو ( شسته شده ) : سه تا پنج روز
قارچ : یک تا دو روز
گوجه فرنگی: سه تا پنج روز

سایر مواد غذایی
- گوشت گوسفند و گاو به مدت دو روز
- دل ، جگر ، قلوه ، ماهی ، مرغ و میگو ، یک روز
- تخم مرغ : به مدت دو تا سه هفته
نکته: برای تمیز کردن دیواره‌های داخلی یخچال از محلول جوش‌شیرین و آب کمک بگیرید. جوش‌شیرین بوی نامطبوع یخچال را از بین می‌برد.

  امتیاز: 0.00