منو
 صفحه های تصادفی
ترشیری در ایران
رویارویی سامانیان با صفاریان و خوارج در سیستان
تاج ریزی سیاه
اقامت امام سجاد علیه السلام در مدینه تا پایان عمر
رشته مهندسی هوا فضا
آثار و تالیفات ملاصدرا
رفاه طلبی و تجمل‌گرایی
دیدگاه جان هیک در باره پلورالیسم
نارنگی
کنگریان
 کاربر Online
706 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 14 خرداد 1391 [11:44 ]
  غذاهای سردرد ‌آور
 

غذاهای سردرد ‌آور

بسیاری از تحقیقات تایید می‌كند كه ارتباط معنی‌داری بین نوع غذا و نوشیدنی‌هایی كه می‌خوریم با سردرد وجود دارد.
بنابراین حذف یا محدود‌كردن این مواد غذایی می‌تواند به از بین بردن این سردردها كمك كند.

تمام غذاهایی كه می‌توانند ایجاد آلرژی كنند، اغلب سبب سردرد نیز می‌شوند به عنوان نمونه ماهی، طعم‌دهنده متوگلوتامات سدیم كه به برخی از غذاهای آماده اضافه می‌شود و پروتئین شیر گاو در بعضی افراد عامل سردرد است.

تمام غذاهای مانده به دلیل داشتن نگهدارنده‌ها می‌توانند سبب ایجاد سردرد شوند.

انواع آجیل، كره بادام‌زمینی، انواع لوبیا و باقلا، غذاهای حاوی گلوتامات از قبیل سس سویا، شیرین‌‌كننده‌های مصنوعی، غذاهای حاوی نیترات از جمله سوسیس و كالباس نیز از جمله غذاهای سردرد ‌آور محسوب می‌شوند.

به افرادی كه دچار سردرد می‌شوند، توصیه می‌شود از مصرف غذاهای حاوی نگهدارنده خودداری كنند. بر این اساس مصرف غذاهایی كه در ظرف پلاستیكی نگه داری می‌شوند باید به حداقل برسد و از مصرف غذاهای مانده و كنسرو شده اجتناب شود.

  امتیاز: 0.00