منو
 کاربر Online
996 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 08 بهمن 1390 [09:52 ]
  سبزیجات آماده و منجمد
 

سبزیجات آماده و منجمد

تصویر

تهیه، خرد و سرخ کردن سبزیجات به شکل تازه به تازه بهترین نوع استفاده از سبزیجات است.

سبزیجات پس از خرد شدن، آسیب می‌بینند و بخش زیادی از ویتامین‌های سبزی از بین می رود.
معمولاً سبزی را بعد از خرد کردن، سرخ می‌کنند که این کار هم بخش زیادی از ویتامین سبزی را از بین می‌برد.

توصیه‌هایی برای نگهداری سبزیجات منجمد
برای این که خاصیت سبزی، کمتر از دست برود، بهتر است بلافاصله پس از سرخ کردن، آن‌ها را فریز کنید تا حداقل امکان رشد باکتری‌ها و میکروارگانیسم های درونی یا موجود در محیط در آن‌ها به کمترین حد برسد.

باید سبزیجات منجمد، آخرین خرید شما از فروشگاه باشد و پس از آن، سریع به خانه برگردید تا یخ آن‌ها خیلی باز نشود.

آب سبزیجات را پیش از قرار دادن در فریزر (چه به صورت تازه، چه سرخ شده) خوب بگیرید. با این روش، سرعت انهدام مواد مغذی آن را به حداقل می‌رسانید.

  امتیاز: 0.00