مصرف برخی مواد مغذی روی فعالیتهای مغز اثر مفیدی دارد.
1-گوشت بدون چربی: گوشت بدون چربی سرشار از ویتامین B12، آهن و روی است. این ویتامینها و مواد معدنی به سلامت بافت مغز کمک میکنند.
2- ماهی آزاد یا سالمون: تحقیقات نشان میدهد، اسیدهای چرب امگا۳ موجود در این نوع ماهی برای عملکرد بهتر مغز بسیار مفید و ضروری هستند.
3- توتفرنگی: تحقیقات نشان میدهد افرادی که به طور منظم توتفرنگی میخورند مهارتهای حرکتی و ذهنی خود را تقویت میکنند. علاوه بر آن، خواص آنتیاکسیدانی این ماده غذایی، از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت میکند.
4- سیب: خوردن یک سیب در روز، مغز را از آسیب اکسیداتیو که باعث بروز برخی بیماریها مانند آلزایمر و پارکینسون است، دور میکند.
5- شکلات تیره: شکلات تیره نیروی تمرکز در مغز را به طور فوقالعادهای افزایش میدهد و آنتیاکسیدان بسیار قوی بوده که دارای محرکهای طبیعی است که تولید اندورفین را در بدن برای ایجاد احساس خوبی افزایش میدهد.
6- گردو: گردوها سرشار از پروتئین بوده و دارای اسیدهای چرب امگا ۳ ، ویتامین E و B6 هستند که همگی آنها باعث تقویت بافتهای مغز میشوند.
7 - غلات کامل: غلات کامل با داشتن ویتامین E و فیبر فراوان، به ارتقای سلامت قلب و عروق کمک خوبی میکند و باعث بهود جریان خون در مغز میشود.
8- ماست: ماست و دیگر محصولات لبنی، منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B محسوب میشوند که دو عامل اساسی برای تقویت ارتباط میان سلولهای عصبی هستند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!