منو
 صفحه های تصادفی
اسهال‌ حاد
علل زندگی اجتماعی انسان
مابعدالطبیعه ارسطو
زمین فلکنوریزه
پرچم های سیاه از خراسان
انواع سفید و قرمز تنسی
تئوری انقباض زمین
عینک ساز
استراتژی و تاکتیک در تنیس
شکارچی – خوشه چینان در آمریکای باستان
 کاربر Online
433 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 05 دی 1390 [11:10 ]
  شیر را زیاد نجوشانید.
 

شیر را زیاد نجوشانید.

شیر به داشتن استخوان‌ها و دندان‌های قوی کمک می‌کند همچنین باعث افزایش تراکم و رشد استخوان، رشد و پرورش جسمی و ذهنی می‌شود.

کلسیم برای رشد استخوان‌ ها و دندان‌ ها بسیار ضروری است، مقدار نیاز بدن به کلسیم در سنین مختلف تغییر می‌کند و شیر بهترین منبع برای تأمین نیاز روزانه بدن به کلسیم است همچنین مصرف 2 تا 4 لیوان شیر در هر روز، 800 میلی‌گرم از کلسیم مورد نیاز بدن انسان را فراهم می‌کند.

جوشاندن مستقیم شیر به مدت طولانی موجب کاهش ارزش غذایی آن تا اندازه زیادی می‌شود. همچنین رسوب تشکیل شده در ته ظرف غالباً بدون مصرف باقی می‌ماند و مقداری از مواد غذایی شیر از بین می‌رود.

بر اثر جوشاندن مستقیم شیر حدود 30 درصد پروتئین و 14 درصد کلسیم آن از بین می‌رود و ترکیبات حساس شیر مثل ویتامین‌ها تحت تأثیر حرارت، به تدریج و بسته به مدت زمان جوشیدن از بین می‌رود.

  امتیاز: 0.00