منو
 صفحه های تصادفی
ابو علی حسن بن بویه
نصرت الدین شاه یحیی
ویتامین c
فرزندان فاطمه علیهاسلام
آثار ژنتیکی تابش یوننده
معرفی شدن حضرت مهدی « ع » توسط یکی از یارانش
جنگ اطلاعاتی
امام جواد علیه السلام و شفای ناشنوا
حضور معجزه آسای امام رضا در تدفین پدر
شن و ماسه در بتن
 کاربر Online
325 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  دوشنبه 21 شهریور 1390 [05:58 ]
  افزایش عملکرد مغز با مصرف ميوه
 

افزایش عملکرد مغز با مصرف ميوه

افرادي كه روزانه از ميوه كافي استفاده مي‌كنند، از توانايي مغزي بهتري برخوردارند.
ميوه‌هايي كه داراي رنگيزه‌هاي مختلفي هستند مانند هويج، گوجه فرنگي و انگور سياه علاوه بر داشتن نقش آنتي‌اكسيداني كه باعث جلوگيري از سرطان و پير شدن غيرعادي سلول‌ها مي‌شود، از بروز اختلالات مغز خودداري مي‌كنند.

ميوه‌ها در خود قندهايي دارند كه اين قندها وقتي وارد بدن مي‌شوند ، به آرامي مورد استفاده قرار مي‌گيرند و تفاوت آنها با قندي كه افراد به صورت خالص شده از آن استفاده مي‌كنند در سرعت جذب پايين قند ميوه است و فرد مصرف‌كننده براي مدت طولاني‌تري، قند خونش تامين مي‌شود كه رفع اين نياز بر كارايي مغز اثر مطلوب مي‌گذارد بنابراين، اين فرد در مقايسه با فردي كه از حبه قند استفاده مي‌كند، از بهره هوشي و ذهني بالاتري برخوردار است.

خوردن مويز (كشمش درشت) هم در بالا بردن هوش و حافظه مفيد است.

  امتیاز: 0.00