منو
 صفحه های تصادفی
جمع و تدوين قرآن
پیاز
مراحل دوره فروپاشی و زوال سلسله صفویه-از ورد افغانان تا سقوط کامل اصفهان
موادی که جلوی اشتها را می گیرند
استان مرکزی
ساختمان های مرکب یا پیوندی
کشور هند
عملیات بدر
بیداری در شبهای قدر در کودکی
انقلاب اسلامی - ماروین زونیس
 کاربر Online
459 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  شنبه 29 مرداد 1390 [07:20 ]
  روزانه چقدر گوشت قرمز بحوریم؟
 

روزانه چقدر گوشت قرمز بحوریم؟

مصرف روزانه گوشت قرمز، خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را افزایش می‌دهد.
دیابت نوع دوم یک بیماری مزمن است که با افزایش شدید قند خون شناخته می‌شود و معمولا عواملی چون چاقی، عدم ورزش و تحرک و عادات غذایی ناسالم موجب بروز آن می‌شوند.

برخی کارشناسان بهداشتی تاکید دارند که مصرف 50 گرم گوشت قرمز فرآوری شده در روز احتمال ابتلا به دیابت را 51 درصد افزایش می‌دهد و همچنین مصرف 100 گرم گوشت قرمز فرآوری نشده در روز احتمال بروز این بیماری را 19 درصد تشدید می‌کند.
این خطر در صورتی کاهش پیدا می‌کند که خوردنی‌هایی مثل مغز خشکبار، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و حبوبات جایگزین گوشت قرمز شوند.
اما به محضی که پروتئین‌های سالم‌ جایگزین گوشت قرمز شوند این خطرات برطرف شده و از شدت آنها کاسته می‌شود.

  امتیاز: 0.00