منو
 صفحه های تصادفی
امام خمینی - عاطفه و محبت
کتابدار
برخوردهای تاریخی اقوام
اربیم
غزوه بنی نضیر
هولاندیت
لوله صوتی بسته
مصحف امام علی علیه السلام
طبقه بندی ژئوشیمیایی عناصر
نبوت تبلیغی و تشریعی
 کاربر Online
489 کاربر online
 : بهداشت وسلامت
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه پزشکی 3 ستاره ها ارسال ها: 1819   در :  یکشنبه 23 مرداد 1390 [04:21 ]
  كپک روی لبنیات:
 

كپک روی لبنیات:
كپك روی هر نوعی از لبنیات، ویژگی خاصی دارد به طوری كه اگر ماست به مرحله كپك زدگی رسید از آنجایی كه سموم به داخل ماست رسیده باید تمام ماست را دور بریزیم.

مصرف پنیر كپك زده خطرناك است چرا كه میكروبهای دیگری هم می توانند داخل آن رشد كنند. در پنیر کپک زده، می توان بخش کپک زده را جدا و مابقی را مصرف کرد. اما کره کپک زده بسیار خطرناک است، زیرا کپک ها کره را تجزیه می کنند و کره اکسید (فاسد) می شود و مصرف آن حتی خطر سکته را به دنبال دارد.

در كره كپك زده علاوه بر اینكه سموم ناشی از قارچ ها در كره باقی می ماند، آنزیم های ناشی از كپك ها نیز می توانند باعث شوند تركیبات اكسید شونده داخل كره شده و بوی تند و نامطبوعی ایجاد كند.

  امتیاز: 0.00