هر بار که دهان را برای غذا خوردن باز می کنیم تعداد زیادی باکتری را هم به داخل آن می فرستیم. معده با اسید قوی تعدادی از آنها را از بین می برد . باکتری های که زنده مانده اند سمومی در روده تولید می کنند.
چه نوع غذایی می تواند شما را بیمار کند؟
انواع متفاوت غذاها می توانند شما را بیمار کنند. بسیاری از غذاهایی که شامل نوع خاصی باکتری و یا ویروس هستند ممکن است رنگ، بو، مزه و طعم متفاوتی نسبت به یک غذای سالم نداشته باشند. باکتری های مسموم کننده غذاها ممکن است که از ابتدا در آن وجود داشته باشند و این امکان نیز وجود دارد که در طی مرحله پخت، آماده کردن و سرو کردن در آن بوجود آیند.
باکتری هایی که سبب ایجاد مسمومیت غذایی می شوند می توانند در برخی انواع خاص غذاها خیلی راحت تر از انواع دیگر آنها رشد کرده و تکثیر یابند.
• باکتری اشرشیاکولای که در همبرگر و آب میوه ی غیر پاستوریزه شده رشد و تولید مثل می کند.
• باکتری سالمونلا در گوشت مرغ و تخم مرغ رشد می کند.
• باکتری شیگلا در روی سبزی های تازه رشد می کند.
نکات زیر را باید رعایت کنیم:
• قبل از مصرف غذا، دست های خود را بشویم.
• میوه و سبزی ها را خوب بشوییم.
• غذاهای داغ باید در داخل محفظه های مخصوص نگهداری محصولات گرم، ذخیره شوند.
• غذاهای سرد باید در یخچال نگه داشته شوند.
امتیاز: 0.00
وزارت آموزش و پرورش > سازمان پژوهش و برنامهريزی آموزشی
شبکه ملی مدارس ایران رشد
شما باید یک عنوان و متن وارد کنید!