منو
 کاربر Online
1116 کاربر online
 : نجوم
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 06 مهر 1389 [18:04 ]
  باز گشایی راز قمر زمین ( ماه ) !!!
 

ماه درخشان ترین نور در آسمان شب است . ماموریت های فضایی زیادی در مورد ماه انجام شده، مردم اشعار و سروده های بیشماری در موردش سروده اند و اکنون متخصصان اختر فیزیک نظریه جدیدی در مورد چگونگی آفرینش ماه و اینکه چه چیزی است که آن را استثنایی می کند ارائه می دهند .خوب ، ماه بدون تردید چشمگیرترین شیء در آسمان شب است ، من اطمینان دارم تمام مردم عقایدی در مورد چگونگی آفرینش ماه و اینکه ماه در آغاز از کجا آمده است دارند. دکتر ریک از دانشگاه آريزونا می گوید : ماه قمر منحصر به فردی است که از تصادم عظیمی در فضا شکل گرفته است . به گفته وی : سیاره دیگری به ابعاد حدود سیاره مریخ در مداری میان مدار زمین وجود داشته ، از اینرو این سیاره و سیاره زمین به یکدیگر برخورد کردند .این تصادم 50-30 میلیون سال بعد از شکل گیری خورشید اتفاق افتاد . برخورد عظیمی که قطعات سنگ و غبار را به فضای خارج پرتاب کرد .بعضی از این مواد دوباره به نحوی جمع گردید و در مداری حول زمین قرار گرفت و در آخر ماه را شکل داد .
اکنون ، گیرنده اشعه مادون قرمز مانند نمونه تلسکوپ اسپیتزر ناسا حجم عظیمی از اطلاعات را از فضای خارج به اخترفیزیکدانان دانشگاه آریزونا می دهد .محققان در حال جستجو به دنبال نشانه هایی از غبار خرده قطعات سنگی به دور ستاره 430 بودند ؛ به طرز شگفت انگیزی فقط یک ستاره با غبار احاطه شده بود . این مشخص می کند که هیچ قمر دیگری مانند قمر زمین شکل نگرفته است .
هیچ اتفاق مشابه دیگری برای سایر سیاره های منظومه شمسی رخ نداده است .
دانشمندان معتقدند ماه ما مراحل اولیه شکل گیری حیات را بروی کره زمین ترتیب داده است این موضوع می توانست متفاوت باشد ! اگر سیاره دیگر اندکی از اندازه اش بزرگتر می بود، امکان داشت کره زمین را نابود کند و دیگر زمینی باقی نمی ماند .
ممکن است دیگر هیچ گاه مانند قبل به ماه نگاه نکنید !
وقتی شبانگاه بیرون میرویم و راهمان را در میان نور قرص ماه کامل می یابیم ، باید بیشتر سپاسگزار باشیم !
ویا تنها به خاطر زیبایی منحصر به فرد آن تحسینش کنیم !
اخترفیزیکدانان معتقدند قمری مانند ماه تنها در 10- 5 درصد از نظام های سیاره ای جهان اطرافمان شکل می گیرد !!!
مترجم: غزل عليزاده
منبع: universetoday

تصویر

  امتیاز: 0.00