منو
 کاربر Online
1022 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  دوشنبه 31 خرداد 1389 [22:41 ]
  آموزش Power Point
 

تصویر


برنامه پاورپوینت Power Point یکی از برنامه های بسته نرم افزاری Office به شمار میرود که با آن میتوانید مجموعه اسلایدهای با متن های رسم شده Clipart ، عکس، صدا، تصویر ، و حتی جلوه های ویژه متحرک نمایش دهید.
بعد میتوانید کارتان را به اسلایدهای 35mm تبدیل کنید . علاوه بر اینها چون برنامه پاور پوینت Power Point یک Package است میتوانید سند های Word ، کاربرگهای Excel را به صورت گرافیک و متن و به Power Point اضافه نمایید.
در حقیقت Power Point قسمت سمعی – بصری برنامه Office است. برنامه Power Point با نصب برنامه Office در سیستم شما نصب میشود.
برای مطالعه ی این دوره ی آموزشی نیاز است کاربران محترم آشنایی مقدماتی با محیط Windows داشته باشند .
آشنایی با Microsoft Power-Point

تصویر

PowerPoint نرم افزاری قوی و توانا برای ساخت نمایش های (Presentations) قابل مشاهده در کامپیوتر است که با استفاده از آن می توان آگهی (Handout) و یا اسلایدهایی را برای نمایش تهیه کرد. همچنین امکان اضافه نمودن Animation و Sound به اسلایدها نیز وجود دارد ، از این برنامه در نمایش های تجاری (Business) و کنفرانس های کلاسی ، سمینارها و ... استفاده می شود.
اسلایدهای ایجاد شده در این برنامه را می توان به روش های مختلفی نمایش داد که یکی از آنها استفاده از دستگاه Over head می باشد که نمایش را روی پرده نشان می دهد.
PowerPoint می تواند سه نوع خروجی با پسوندهای متفاوت داشته باشد که هر کدام در موارد خاص خود قابل اجرا هستند که در ادامه ی بحث به آن اشاره خواهد شد. از فایل های ایجاد شده در این برنامه در Web نمی توان استفاده نمود و این بدلیل بالا بودن حجم بالای آن است ولی می توان آنرا بصورت یک فایل از جنس html - Hyper text markup ذخیره کرد.

نکته : html پسوند صفحات ایجاد شده در Web می باشد.

کلمه کلیدی:

Presentation: به هر فایل ایجاد شده در پاورپوینت Presentation گفته می شود.

Handout: هنگام ارائه می توان اسلایدها را print کرد و در دست مشاهده کنندگان قرار داد.

Overheads: دستگاهی است که توسط آن می توان نمایش اسلایدها را روی پرده نمایش داد.



تصویر


آشنایی با محیط Power-Point

بعد از اجرای برنامه وارد محیط Power-Point می شویم و شکل ظاهری آنرا بررسی خواهیم کرد .
به فایل های ایجاد شده در Power-Point اصطلاحا پرزنتیشن Presentation گفته می شود این نام را می توان در نوار عنوان مشاهده نمود .

در Power-Point نماهای مختلفی داریم که در ظاهرنمایش برنامه تاثیر می گذارد . برای نمایش این نمادها یکی از دو روش زیر را پیشنهاد می کنیم .

الف ) از منوی View انتخاب گزینه های Normal ، Slide Sorter ، Slide Show ، Notes Page .
ب ) در پنجره ی اصلی و استفاده از آیکونهای این نماد که در بالای نوار وضعیت سمت چپ قرار دارند .

با وارد شدن به برنامه ی Power-Point یک اسلاید خالی دیده می شود که تعداد اسلایدها را می توان افزایش یا کاهش داد . قبل از توضیح در این مورد با انواع نماها آشنا خواهیم شد .

انواع نماها در Power-Point

Normal View: حالت طبیعی نمایش برنامه می باشد در حقیقت می توان گفت در بدو ورود به برنامه این نما قابل مشاهده می باشد. خصوصیت نمای Normal View این است که در آن می توان اقدام به طراحی ، حذف و اضافه نمودن محتوای اسلاید و همچنین حذف و اضافه نمودن خود اسلایدها نمود ، در حقیقت نمای طراحی می باشد .

Slide Sorter: با یکی از دو روش گفته شده وارد این نما می شویم ، نمایی که در آن اسلایدها را در اندازه ی کوچک می توان یکجا مشاهده نمود ، در این نما امکان طراحی داخلی اسلاید وجود ندارد ولی در آن می توان اقدام به اضافه یا حذف اسلایدها نمود و قابلیت جابجایی اسلایدها توسط Drag & Drop وجود دارد.

Slide Show: در این نما نتیجه حاصل از طراحی و نمایش نمایی را می توان مشاهده نمود کلید میان بر برای رسیدن به این نما F5 می باشد. در این نما امکان هیچ گونه طراحی ، حذف و اضافه وجود ندارد و فقط برای نمایش می باشد . برای خارج شدن از آن با زدن کلید Esc و همچنین Right click و انتخاب End Show این کار را انجام می دهیم .

Notes Page: احضار این منو فقط از طریق منوی View امکانپذیر می باشد (روش اول) در این نما طراح اسلاید یادداشتی را برای یادآوری یا تاکید خود می نویسد که این یادداشت در نمایش نهایی Slide show ظاهر نخواهد شد و صرفا خود طراح از آن استفاده خواهد کرد . مطالب نوشته شده در این نما را در پایین قسمت نمای Normal می توان مشاهده کرد .

تصویر

اضافه کردن اسلاید

برای اضافه کردن تعداد اسلایدها از منوی Insert گزینه ی New Slide یا با زدن Ctrl+M این کار را انجام می دهیم ، محدودیتی در اضافه کردن اسلاید وجود ندارد ولی برای جلوگیری از خسته شدن بازدیدکنندگان باید حد معمول رعایت شود و سعی کنیم مطالب را طوری در اسلایدها بگنجانیم که مقصود اصلی به راحتی درک و از ایجاد تعداد خیلی زیادی اسلاید جلوگیری کنیم . هنگامیکه اقدام به ایجاد یک اسلاید جدید می نماییم در قسمت Task Pan لیست Slide Layout ها دیده می شود که با انتخاب هر کدام Layout مربوطه به اسلاید جاری اعمال می شود.

تصویر

کلمه کلیدی:

Layout نمونه ای است که می توان اسلایدها را طبق شکل ظاهری آنها تنظیم کرد.

Slide Layout:

هر کدام از Layout ها می توانند محتوای متفاوتی به اسلایدها بدهند که به ترتیب قرار گرفتن Layout ها در این قسمت آنها را توضیح می دهیم. هر Layout دارای یک نام می باشد که با ثابت نگه داشتن ماوس روی Layout ظاهر می شود .

  امتیاز: 0.00