منو
 صفحه های تصادفی
استیلوپود
حسن بن اسماعیل بن صاعد
آنورتیت
ابو منصور عبدالله بن طاهر میکالی
عمر بن سعد
OGG Vorbis
نمونة آرمانی«وبر»
مرکز ثقل مثلث
تهامه
کنترل اجتماعی
 کاربر Online
325 کاربر online
 : کامپیوتر
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه کامپیوتر 3 ستاره ها ارسال ها: 1679   در :  شنبه 07 فروردین 1389 [09:09 ]
  نصب ویژوال بیسیک
 

آنچه برای نصب ویژوال بیسیک لازم است

برای نصب ویژوال بیسیک نیاز به نرم افزار و سخت افزار زیر است:

• ویندوز( 95 ، 98، 2000، XP و ...)
• کامپیوتر 486 یا ترجیحا پنتیوم با حداقل 16 مگا بایت رم
• CD-Rom و ماوس
• دیسک سخت


راه اندازی ویژوال بیسیک

برنامه ویژوال بیسیک بر روی CD ذخیره شده است که برای استفاده از آن باید آن را در دیسک سخت نصب کنید. در محیط ویندوز، برنامه Install را از روی CD اجرا کنید، تا ویژوال بیسیک در منوی Programs ویندوز ظاهر شود. برای اجرای آن بر روی گزینه مربوط کلیک کنید تا صفحه اول ویژوال بیسیک ظاهر شود. در این صفحه می توانید کارهای برنامه نویسی خود را شروع کنید. سیستم به طور خودکار بر روی آیکن Standard EXE قرار دارد که برای اجرای پروژه های ویژوال بیسیک به کار می آید. برای ادامه کار کلید Enter را فشار دهید یا دکمه Open را کلیک کنید. اکنون خواهید دید که در آن پنجره ای به نام Form 1 ظاهر شده است. فرم محیطی است که در آن می توانید برنامه خود را طراحی کنید.

در سمت راست پنجره Project, Properties, FormLayout قرار دارند. هر یک از این پنجره ها را بطور مختصر توضیح می دهیم:

پنجره Project :

این پنجره را Project Explorer نیز می نامند و فایلهای پروژه در آن قرار می گیرند. در نوار ابزار این پنجره سه دکمه به نامهای View Code و View Object و Toggle Folders قرار دارند. اگر بر روی View Code کلیک کنید، پنجره ای باز می شود که می توانید دستورات ویژوال بیسیک را در آن بنویسید.دکمه View Object فرم را در صفحه نمایش ظاهر می کند. دکمه های View Code و View Object زمانی فعال هستند که در پنجره Project ، در پوشه Forms گزینه Form(Form1) را انتخاب کرده باشید. با هر بار کلیک کردن بر روی دکمه Toggle Folders پوشه Forms در پنجره Projects مخفی یا آشکار می گردد. یعنی اگر اجزای این پوشه مخفی باشد با کلیک کردن این دکمه آشکار می شود و بلعکس.

به طور پیش فرض نام پروژه جدید Project1 و نام فرم جدید Form1 انتخاب شده است.


پنجره Properties :

این پنجره خواص مربوط به فرم یا عنصر فرم را نمایش می دهد. خواص عناصر به دو صورت می تواند نمایش داده شود، به صورت الفبایی (Alphabetic) و به صورت دسته بندی بر حسب موضوع (Categorized).

پنجره FormLayout :
این پنجره مشخص می کند که فرم برنامه در زمان اجرا در کجای صفحه نمایش قرار گیرد در این پنجره تصویری قرار دارد که همانند صفحه نمایش است. وقتی ماوس را به آن تصویر منتقل می کنید علامت آن به صورت دو فلش دو سر متقاطع در می آید. دکمه ماوس را به پایین نگه دارید و آن را در داخل صفحه نمایش به حرکت در آورید پس از اینکه فرم در جای مناسبی قرار گرفت دکمه ماوس را رها کنید. در زمان اجرا فرم در همان نقطه از صفحه نمایش فرار می گیرد.

  امتیاز: 0.00