منو
 صفحه های تصادفی
دمشق
اساس دین
پلورالیسم دینی
نمونه ای از احادیث امام صادق علیه السلام
لایه های پوست
مدیریت و تعارض سازمانی
فهرست مردم به ترتیب نام
اصالت عقل در قرآن
نام نخستین مهاجران به مدینه
دعای مستجاب امام صادق علیه السلام برای آزادی زندانیان
 کاربر Online
1253 کاربر online
 : روان شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  یکشنبه 13 دی 1388 [12:13 ]
  چگونه دیگران را شیفته خود کنیم ؟
 

بیشتر از 85 درصد موفقیت های شما در کار و زندگی شخصی تان وابسته به توانایی های شما در برقرار ی ارتباط موثر با دیگران است . شعور اجتماعی یا توانایی در ارتباط دوطرفه ، گفتگو ، شرکت در بحث و تحریک دیگران بیشترین و مهمترین استعدادی است که شما می توانید داشته باشید . که البته این استعداد را می توانید پرورش دهید . با تمرین بعضی از روش ها و تکنیک های برقرار ی ارتباط که به وسیله بیشتر افراد تاثیر گذار و مفید در دنیای امروز مورد استفاده قرار می گیرد ، می توانید بیاموزید که چگونه گرم ، دوست داشتنی ، محبوب و افسونگر باشید . راز این بزرگان چیز پوشیده ای نیست . آنها به راحتی از روش هایی استفاده می کنند که دیگران را به گونه ای تحت تاثیر قرار می دهند که به راحتی شما را قبول کنند و برای حرف های شما ارزش قائل شوند ، در نتیجه دیگران علاقمند می شوند که تحت تاثیر شما قرار بگیرند ، از شما چیزی بخرند ، با شما وارد یک تجارت شوند و رابطه برقرار کنند .
توانایی شما در شیفته کردن دیگران که شما را تبدیل به یک آدم دوست داشتنی ممی کند بیشتر از هر توانایی دیگر می تواند درهای بسته را به روی شما باز کند . هر چه دیگران در ذهنشان شما را بیشتر دوست داشته باشند و هر چه دوستانه تر در مورد شما فکر کنند ، بیشتر دوست دارند که شما را ببینند ، به شما گوش کنند ، در مهمانی هایتان حاضر شوند و شما را به مهمانی هایشان دعوت کنند .بسیاری از افراد عقیده دارند که با ارزش ترین سرمایه دنیا طلا و الماس نیست ، بلکه توانایی شیفته کردن دیگران است . چیزی که مردم در مورد شما فکر می کنند یا وقتی در جایی نیستید در غیاب شما می گویند ، با ارزش ترین چیزی است که در زندگی اجتماعی و شغلی تان وجود دارد . این سرمایه نتیجه همه تلاشی است که شما برا ی تاثیر بر دیگران وقتی در کنار آنها هستید به دست آورده اید . با یادگیری حقایق ساده ای در مورد شیفته کردن دیگران و تمرین تکنیک هایی که به دنبال آن می آید می توانید به طرز غیر قابل باوری تاثیر و لذت را که در تعامل با دیگران به دست می آورید بهبود ببخشید . این کار را از داخل خانه شروع کنید و بعد به دیگران تسری دهید . شما در آیند موفق تر خواهید شد ، پول بیشتری به دست می آورید ، سریع تر ارتقا می یابید ، بیشتر می فروشید ، در بحث های بیشتری برنده می شوید و بهتر می توانید دیگران را تحت تاثیر قرار دهید و آنها را به آینده امیدوار کنید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:43 ]
  شیفته کردن به چه معناست ؟
 

توصیف شیفته کردن را از زبان کسی بشنوید که قدرت آن را به حساب نمی آورد و تا هنگامی که تاثیر آن را ندیده بود ، در مقابل آن مقاومت می کرد .
او کاملا در یک لحظه بر روی شخصی که او را می دید ، تاثیر می گذاشت . حرارت و جنب و جوش خاصی را به اطراف پراکنده می کرد . در دوست داشتن کاملا بی ریا بود و اهمیتی برای این که شما دوستش داشته باشید یا نه قائل نبود . فقط می توانستم به این فکر کنم که چقدر از این توانایی ، ذاتی و چه میزانش اکتسابی است و تنها چیزی که من می فهمیدم این بود که در اولین برخورد کاملا شیفته فردی شده بودم که نه هیچ تفاهمی با هم داشتیم و نه می توانستم انتظار داشته باشم که شباهتی به هم داشته باشیم .
منظور ما از شیفته کردن ، صحبت در مورد یک برنامه رفتاری ، چهره زیبا ، و پوشیدن لباس های گران قیمت نیست . صحبت در مورد چیزی بسیار ژرف تر است . شیفته و جذب کردن واقعی ، چیزی فراتر از جلوه های ظاهری است . در واقع همان توانایی است که بعضی از افراد در ملاقات های معمولی خود را در چشم دیگران تبدیل به یک استثنا می کنند . شیفته کردن یک خاصیت در برقراری ارتباط دارد که ما اغلب به طور ناخودآگاه با احساسی بسیار قوی به آن جواب می دهیم .مطمئن باشید که شیفته کردن ذاتی نیست ؛ بلکه اکتسابی است .بنابراین، می توانید شیفته کردن دیگران را بیاموزید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:44 ]
  شیفته کردن یعنی چه ؟
 

شیفته کردن ، کیفیتی است که نیروی خوشایند و تاثیر گذار و غیر قابل مقاومت را اعمال می کند

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:46 ]
  فایدة شیفته کردن دیگران چیست ؟
 

شیفته کردن دیگران ، اسیر کردن آنهاست. درست مثل گلبرگ های گل که فقط در گرما و نور خورشید باز می شود . بنابر این ، ما دل های دیگران را با جادوی شیفته کردن باز می کنیم . شیفته کردن به عنوان یک جاذبة قوی ما را به سمت منبع مولدش می کشاند .
آنان که هنر شیفته کردن دیگران را دارند ، به طور معمول پیشنهادات بیشتر یا شناس بیشتری دارند . آنها به موقعیت هایی دسترسی دارند که دیگران هیچگاه به آن دسترسی ندارند . آنها در بیشتر موارد پس از انجام اشتباهاتی که می تواند برای دیگران بیشترین توبیخ ها را در بر داشته باشد ، بخشوده می شوند . در بیشتر موارد مردم از آنها دلجویی می کنند ، راه را برایشان باز می کنند و همیشه در مواقع دودلی بهترین چیز را به آنها می دهند . اگر با خودمان صادق باشیم احتمالا همة ما کسانی را می شناسیم که به گونه ای اعجاب آور خود را به ما تحمیل کرده اند و ما در براب قدرت شیفتةگری آنها کاملا تسلیم شده ایم .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:46 ]
  احساس شور و شعف داشتن
 

در بسیاری از موارد به کسانی برمی خوریم که با تیزهوشی ، شما را به شیفتگان خود اضافه می کنند . به نظر می رسد که شما را عمیقا دوست دارند و برای افکارتان ارزش قائلند . همة حواسشان را بر شما متمرکز و به کس دیگری توجه نمی کنند . هنگامی که با شما هستند کسی غیر از شما برایشان وجود ندارد و اهمیتی نمی دهند که چه کس دیگری در این اطراف هست و در شما این احساس بوجود می آورند که گویی جالب ترین و مهمترین انسانی هستید که او تا به حال دیده است و شما سرانجام از کلیه قضاوت های انتقادی به خاطر رضایت آنها چشم پوشی می کنید . آیا به خاطر می آورید که چه احساس خوبی داشتید ؟
بیندیشید که در اینجا چه نیرویی وجود دارد که می تواند در یک نفر چنین احساس لذت بخشی در مورد خودش ایجاد کند . این نیرو محدود به اشخاص خاصی نیست . به طور تقریبی همة کسانی که با مردم سروکار دارند می توانند از مزایای شیفته کردن دیگران بهره مند شوند و هر کس که می خواهد از نردبان ترقی بالا برود باید این توانایی را د ر خود تقویت کند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:47 ]
  هر زمان هر مکان
 

چه اتفاقی می افتاد اگر شما می توانستید در هر زمان و در هر مکان آن احساس ویژه را در دیگران بوجود آورید ؟ فکر می کنید این موهبت می توانست چه تاثیری بر زندگی شخصی یا موقعیت شغلی تان داشته باشد ؟ باور کنید قابل ارزش گذاری نیست . چون هنگامی که شما بتوانید این احساس را در کسی بوجود آورید ، پادش آن بلافاصله به دنبالش خواهد آمد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 17 دی 1388 [12:48 ]
  آنچه شما برای جذب و شیفته کردن دیگران نیاز دارید !
 

همین امروز تصمیم بگیرید تا توانایی شیفته کردن دیگران را در وجود خود تقویت کنید و آن را در برخوردهایتان با دیگران به کار گیرد .
این تصمیم راهی را به روی شما باز می کند که می توانید به وسیلة آۀ« در دیگران احساس خوبی نسبت به خودشان ایجاد کنید .
توانایی خود را در شیفته کردن دیگران اندازه بگیرید . به میزان توانایی خود نمره ای بین 1 تا 10 بدهید . حالا از یکی از دوستانتان بخواهید به شما نمره بدهد . نمره ای که او به شما می دهد میزان توانایی واقعی شماست .
حالا شما آماده اید که خود را به انسانی تبدیل کنید که توانایی شیفته کردن دیگران را دارد .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 22 دی 1388 [17:30 ]
  چگونه هر کسی را مجذوب و شیفتة خود کنیم ؟
 

انسان ها به میزان زیادی تحت تاثیر احساسات هستند. آنها تصمیماتشان را احساسی می گیرند و خودشان را انسان هایی منطقی می نامند. مردم به میزان زیادی تحت تاثیر احساسات محیطی خود به ویژه رفتاری که دیگران با آنها انجام می دهند هستند. شما از دوران کودکی از نظر احساسی به مقدار زیادی نسبت به رفتارها و عکس العمل های والدینتان شرطی شده اید. اغلب فرایند این تبادلات زود هنگام رفتار شما را برای برقراری ارتباط با دیگران در طول زندگی تان شکل می دهد.
تقریبا بیشترین رفتاری که شما در ارتباط با دیگران انجام می دهید با تکیه بر ارزشی است که شما برای خود قائل می شوید یا برای حفاظت از این ارزش در مقابل افراد یا شرایطی است که آن را تهدید می کنند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 22 دی 1388 [17:31 ]
  راز جذب کردن و شیفته کردن
 

عمیق ترین آرزوی طبیعی هر شخصی نیاز به ارزش داشتن و ارزشمند بودن است. بنابر این راز شیفته کردن دیگران بسیار ساده است : کاری کنید که دیگران احساس کنند مهم هستند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 22 دی 1388 [17:32 ]
  پنج راه برای شیفته کردن دیگران
 

مهمترین نکته این است که شما چگونه در حضورتان با استفاده از شیفته کردن دیگران، بهترین احساسی را که آنها در حضور شما انتظار دارند ایجاد کنید. خوشبختانه ما می دانیم چگونه در مردم احساس خوبی نسبت به خودشان ایجاد کنیم . این پنج روش کلیدی را می توان بدین صورت نام برد: پذیرش، قدردانی، تایید، تحسین و توجه.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 22 دی 1388 [17:33 ]
  پذیرش
 

بزرگترین هدیه ای که شما می توانید به اشخاص دیگر بدهید ، جایگاه توجه بدون قید و شرط است ؛ یعنی شما آنها را کاملا همانگونه که هستند بدون هیچ محدودیتی بپذیرید. هیچ گاه از آنها انتقاد نکنید یا ایرادهای آنها را نگیرید. هر چیزی که مربوط به آنها باشد را کاملا به عنوان یک چیز شگفت انگیز بپذیرید. این اولین مرحلة شیفته کردن خواهد بود.حال چه جوری این پذیرش کامل را نشان دهید ، بسیار ساده است:
لبخند بزنید! هنگامی که شما در لحظه دیدار دیگران لبخند می زنید ، ارزشی که آنها برای خودشان قائل هستند به طور خودکار به بالا می جهد. آنها نسبت به خودشان احساس خوشحالی می کنند . احساس می کنند که مهم و ارزشمند هستند و کسی را که این احساس را در آنها بوجود آورده است ، دوست خواهند داشت و قبل از آن که کلامی بگویید شیفته شما خواهند شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 22 دی 1388 [17:38 ]
  قدردانی
 

هر کجا که هستید از دیگران برای کارهایی که انجام داده اند ، چه بزرگ و چه کوچک، قدرانی کنید. ارزش خودانگاره آنها بالا خواهد رفت. آنها احساس اهمیت و ارزشمندی بیشتری می کنند و خود را تواناتر و شایسته تر می یابند. ذهنیت و احترامشان نسبت به خودشان بهبود یافته و بالا می رود.
اینکه شما چگونه این احساس عالی را به دیگران القا کنید، بسیار ساده است. برای هر دلیل کوچک یا بزرگی در هر موقعیتی فقط بگویید:متشکرم. رفتار تشکرآمیز در مقابل هر کس و در ازا هر کاری که برایتان انجام می دهند را در خود بوجود آورید.این کار دو نتیجه به دنبال خواهد داشت. هر گاه که به دیگری لبخند بزنید و از او تشکر کنید نه تنها ارزش خودانگاره و احساس مهم بودن را در او به مقدار زیادی بالا می برید، بلکه همین کار را برای خودتان نیز انجام می دهید. دقیقا هنگامی که کاری می کنید یا حرفی می زنید که دیگران خودشان را بیشتر دوست داشته باشند شما نیز خودتان را بیشتر دوست خواهید داشت. و هنگامی که خودتان را بیشتر دوست داشته باشید ، خالصانه تر دیگران را دوست دارید و به آنها اهمیت می دهید و در ادامه به اینکه چگونه بر دیگران تاثیر خوبی بگذارید ، فکر خواهید کرد و در نتیجه طبیعی تر دیگران را شیفته خود خواهید کرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 28 دی 1388 [16:04 ]
  تایید
 

تایید آن چیزی است که کودکان برایش گریه می کنند و مردان برایش می میرند. همه انسانها در طول حیاتشان به طور ناخودآگاه نیاز عمیقی به تایید اعمالشان دارند. هیچ مقداری از تایید، شما را برای مدتی طولانی راضی نخواهد کرد. نیاز به تایید مثل نیاز به غذا و آرامش همیشگی است . آنهایی که به طور مداوم به دنبال فرصتی برای تایید دیگران هستند هر جا که بروند مورد استقبال قرار می گیرند.
شاید بهترین تعریف برای تایید، ستودن باشد. این مطلب بسیار مهمی است . هرگاه که شما کسی را به خاطر آنچه که انجام داده است ، ستایش می کنید ارزش خودانگاره اش را بالا می رود و احساسی عالی نسبت به خودش پیدا می کند و در نظرش شما فردی فوق العاده جالب، قابل اعتماد و دوست داشتنی می شویدو کاملا شیفته شما می شود .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 09 بهمن 1388 [16:05 ]
  تحسین
 

هنگامی که شما شخصی را خالصانه و بی ریا به خاطر اموالش ، ویژگی های خاصش یا انجام کارهایش مورد تحسین قرار می دهید ، به طور خودکار احساس بهتری نسبت به خودش پیدا خواهد کرد . احساس مورد تایید بودن ، شناخته شده بودن ، ارزشمند بودن و مهم بودن پیدا می کند . در نتیجه ابتدا خودش و سپس شما را بیشتر دوست خواهد داشت .
تحسین ویژگی های شخصی یک نفر مثل وقت شناسی یا پشتکار در انجام کارها، موفقیت در گرفتن یک جایزه یا رسیدن به یک هدف ، تحسین برای چیزهای کوچک به اندازه چیزهای بزرگ ، راهنمای شما خواهد بود . همیشه به دنبال چیزی باشید تا دیگران را تحسین کنید . پس از انجام آن دیگران شما را بیشتر دوست خواهند داشت و شیفته شما خواهند شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 09 بهمن 1388 [16:07 ]
  توجه
 

شاید این مهمترین رفتار مورد نظر ما باشد . این قوی ترین رفتار برای ساختن ارزش خودانگار و کلید شیفته کردن فوری دیگران است و هنگامی که شما توجه کاملی به یک نفر می کنید ، آنها احساس ارزش و اهمیت بیشتری می کنند و بیشتر شما را دوست خواهند داشت .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:10 ]
  آنچه شما برای جذب و شیفته کردن دیگران لازم دارید!
 

فرض کنید در گذشته دوستی داشتید که مهمترین لحظات عمرتان را با او می گذراندید و خوشی ها و احساساتتان را قسمت می کردید، مدت ها قبل بر اثر حادثه ای از او جدا شده اید و هیچ اطلاعی از این که او کجاست ندارید. حالا یک روز در حالی که در خیابان قدم می زنید یا در یک فعالیت اجتماعی شرکت دارید ناگهان او را می بینید، هیجان زده ، خوشحال و تا حدودی گیج شده ، خاطرات گذشته شما را در خود غرق می کند . چهره شما کاملاً برافروخته می شود و تنها چیزی که می توانید بگویید این است که آه ! تویی ؟
شما از دیدن او بسیار خوشحال هستید . احساس خوشحالی، شعف و هیجان همه در یک لحظه به وجود می آید .
حالا دفعه بعد که شخص یا اشخاصی که برای شما اهمیت دارند به ویژه آن کسی که دوستش دارید یا یکی از دوستان نزدیکتان را می بینید، احساسی را دز خود بوجود بیاورید که انگار آنها را بعد از مدتی بسیار طولانی دوباره پیدا کرده اید و دقیقا همان حالت آه ! تویی ؟ را نشان دهید . با آنها به گونه ای برخورد کنید که گویی دیدنشان در شما خوشحالی غیر قابل وصفی پدید آورده است . با آنها به گونه ای برخورد کنید که انگار در آن لحظه مهمترین فرد در زندگی شما هستند . مهم نیست که آنها چه کسانی هستند . آنها فکر می کنند که شما به طرز غیر قابل باوری شیفته کننده هستید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:12 ]
  جادوی گوش کردن
 

توانایی شما در درست گوش کردن در یک گفتگوی کاری یا اجتماعی به اندازه دیگر مهارت هایی که تاکنون در خود تقویت کرده اید به شما کمک خواهد کرد. یکی ازمهمترین مشخصات یک رهبر ، توانایی او در جمع آوری اطلاعات از طریق سوال کردن و گوش دادن دقیق به آن چیزی است که دیگران می گویند.
احساس همدردی و همدلی یعنی توانایی در درک و حساسیت نسبت به آنچه که مردم می گویند و منظور واقعی آنهاست . این ویژگی همان هوش اجتماعی است یعنی پر کاربردترین و مورد احترام ترین نوع هوش در جامعه می باشد که خوشبختانه می توان آن را با تبدیل شدن به یک شنونده خوب آموخت.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:12 ]
  چهار کلید برای گوش دادن موثر
 

چهار کلید موثر برای خب گوش دادن وجود دارد که اگر شما در آنها مهارت پیدا کنید ، ضریب شیفته گری شما با سرعت بالا خواهد رفت . این کلید ها عبارتند از 1) با توجه گوش کنید،2) قبل از جواب دادن کمی مکث کنید ، 3) برای روشن شدن مطلب ، سوال کنید ،4)نتیجه را نشان دهید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:12 ]
  با توجه گوش دادن
 

حرف گوینده را قطع نکنید . با سکوت کامل طوری به حرف های گوینده گوش کنید که انگار در این لحظه در دنیا هیچ برای شما مهمتر از آنچه گفته می شود ، وجود ندارد .
اگر کسی می خواهد با شما حرف بزند مخصوصا در منزل ، بلافاصله هر کاری را در دست دارید زمین بگذاریید و تمام توجهتان را متوجه آن شخص کنید .
تلویزیون را خاموش کنید . کتاب یا روزنامه تان را ببندید و تماما بر آنچه که شخص دیگر به شما می گوید ، متمرکز شوید . این رفتار به طور واضح به چشم می آید و مورد قبول قرار می گیرد و به شما یک نیروی احساسی عظیم در این گفتگو می دهد . به گونه ای گوش دهید که گویی از شنیدن آنچه دیگران می گویند میخکوب شده اید . هنگامی که حرف های یک نفر عمیقا توسط یک نفر شنیده می شود از لحاظ بیوشیمیایی تحت تاثیر قرار می گیرد و مغزش اندورفین که داروی شادی آور طبیعی است را ترشح می کند که باعث می شود احساس خوبی نسبت به خودش پیدا کند . ارزش شخصیتش افزایش می یابد و خودش را بیشتر دوست خواهد داشت و همه این ها سبب می شود تا او شما را به خاطر گوش کردن با دقت ، بیشتر دوست بدارد و به شما اطمینان کند . مسلما مزایای این اتفاق غیر قابل باور است .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:13 ]
  قبل از جواب دادن کمی مکث کنید
 

به جای آنکه بلافاصله پس از قطع شدن صحبت های طرف مقابل شروع به حرف زدن کنید ، سه تا پنج ثانیه منتظر بمانید و آرام باشید و اجازه دهید سکوت برقرار شود. هنگامی که که مکث می کنید سه اتفاق می افتد که همگی به نفع شماست . اول آنکه شما حرف شخصی را که برای جمع کردن افکارش قبل از ادامه دادن کمی مکث کرده قطع نکرده اید . دوم اینکه شما با مکث خود به او فهمانده اید که آنچه که او گفته چقدر مهم بوده و شما با دقت به آن توجه کرده اید . این کار باعث می شود تا ارزش گوینده بالا رفته و به شما به عنوان یک شخص با جذابیت و با هوش نگاه کند . سوم این که شما دقیقا آنچه او می گوید را می شنوید و نه تنها به کلمات او بلکه به منظور او نیز در سطح عمیقتری توجه می کنید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:14 ]
  برای روشن شدن مطلب سوال کنید
 

هیچ وقت مطمئن نباشید که منظور اصلی گوینده را از حرف هایی که گفته است می دانید . در عوض با سوال هایی مثل منظور دقیق شما چه بوده یا چطور این حرف را می زنید ، به او اجازه دهید تا آنچه را که در ذهن دارد کاملا برای شما بیان کند و در اینجا یکی از مهمترین قوانین برقراری ارتباط وجود دارد : کسی که سوال می کند ، کنترل گفتگو را در اختیار دارد .
کسی که به سوال ها جواب می دهد توسط پرسشگر کنترل می شود . زیرا هنگامی که در مورد جواب یک سوال صحبت می کند صد در صد حواسش بر روی آنچه می گوید متمرکز می شود و نمی تواند به چیز دیگری فکر کند . در نتیجه کاملا در کنترل پرسش گر قرار می گیرد .
نکته شیفته کردن دیگران با این روش در سوال های اندیشمندانه شماست و این کاری است که انسان های موفق در ارتباطاتشان به طور منظم از آن استفاده می کنند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  پنج شنبه 15 بهمن 1388 [15:14 ]
  نتیجه را نشان دهید
 

حتی اگر با استفاده از کلمات خودتان باشد . این کار نمایشگر میزان گوش کردن موثر است و موید این نکته است که شما به جای گوش دادن تلفنی ( بدون توجه ) که امروزه بسیار متداول است عمیقا گوش کرده و توجه می کنید . هنگامی که حرف های طرف مقابل تمام شد ، بعد از چند ثانیه مکث با عبارتی مثل این حرفتان را شروع کنید : پس شما دقیق این کار را انجام دادید و این اتفاق افتاد و شما تصمیم گرفتید که آن کار را انجام دهید ، درست است /
هنگامی که گوینده آنچه را که گفته بود تایید کرد شما می توانید با سوالی دیگر یا با توضیح مطلب دیگری از او حرفتان را ادامه دهید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 23 بهمن 1388 [17:03 ]
  گوش دادن موثر
 

گوش دادن موثر یعنی گوش دادن متفاوت . این به معنای گوش کن تا یک قصه برایت بگویم ، نیست . گوش دادن موثر درباره متقاعد کردن برای توجه کامل به آنچه گفته شده است می باشد.در این ارتباط به رهنمود های زیر توجه کنید :
- تکنیک های گوش دادن موثر یعنی گوش دادن ، مکث کردن ، پرسیدن سوالا های سنجیده و بازگویی جملات را به کار ببرید .
- گوش دادن با دقت را ابتدا در خانه و محل کار تمرین کنید.
- سعی کنید حرف کسی را قطع نکنید و روی هر کلمه از حرف هایشان تمرکز کنید .
- کنترل و جهت دادن به مکالمات را با روش های مختلف تمرین کنید .
از این طریق می توانید ارتباط عمیق تری را در مدت زمان کوتاهی با پرسیدن چند سوال و گوش دادن دقیق به جواب ها به جای چند هفته وقت صرف کردن و حرف زدن ایجاد کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 23 بهمن 1388 [17:08 ]
  مهم ترین قانون
 

مهمترین قانون ، مهم نیست که شما چه کسی هستید، مهم این است که دیگران در مورد شما چه فکر می کنند

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 23 بهمن 1388 [17:22 ]
  توجه کامل و یکپارچه
 

شیفته کردن نیاز به توجه یکپارچه به ویژه هنگام گوش کردن دارد و به غیر از وقتی که در یک سخنرانی شرکت می کنید به یاد آوردن آنچه که گفته شده فقط قسمتی از گوش کردن است . اگر حالت رفتار شما نشان می دهد که من اهمیت زیادی به ناراحتی یا عکس العمل شما نمی دهم ، و یا اگر رفتاری که نشاندهنده توجه شما به طرف مقابل باشد از خود نشان ندهید، به عنوان یک شنونده همه چیز را از دست داده اید. اگر شما هیچ نشانه ای از توجه به طرف مقابل نشان ندهید ... شما گوش نمی کنید !
ارتباطات خوب چه شغلی و چه اجتماعی بر اساس خصوصیات مختلفی بنا می شود ، اما هیچ چیز مهم تر از قانع کردن طرف مقابل به عنوان یک شنونده همدل نیست . هر چه شنونده بهتری باشید ارتباطات با ارزش تری را با دیگران برقرار می کنید . اما چطور می فهمیم که یک نفر با توجه کامل به شما گوش می دهد؟
شما همان کاری را می کنید که شنوندگان خوب انجام می دهند . یعنی نشان می دهید که دارید گوش می کنید ، رفتار شما و حرکات بدنتان نشان می دهد که من کاملا بر روی آنچه تو می گویی متمرکزم و هر کلمه برای من از نهایت اهمیت برخوردار است . آنهایی که این پیام را می فرستند ، شنوندگان دقیق هستند و در مقابل آنهایی که چنین نیستند به شنوندگان بی دقت معروفند .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 23 بهمن 1388 [17:25 ]
  حرف ها را تایید کنید و اطمینان دهید
 

ما به این پیام ها تایید و اطمینان یابی دوباره می گوییم . شنوندگان دقیق از این پیام ها برای تایید آنچه که اشخاص دیگر می گویند استفاده می کنند ؛ همچنین آنها را مطمئن می کنند که کاملا درگیر گوش دادن به آنها هستند . برنامه شنوندگان دقیق یعنی در همین لحظه . به دیگران احساس خاصی از اهمیت می دهند . هر چه بیشتر این پیام ها را برای دیگران بفرستید، بیشتر آنها را شیفته خودتان می کنید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 28 بهمن 1388 [15:29 ]
  آنچه شما برای جذب و شیفته کردن دیگران نیاز دارید !
 

دفعه بعد که با یک نفر حرف می زنید برای تایید حرف های او و ایجاد ایت اطمینان که شما کاملا درگیر مکالمه اید و به آنچه او می گوید توجه می کنید، تلاش ویژه ای بکنید. کاملا در مقابل او قرار بگیرید و بر روی کلمات او متمرکز شوید؛ به طوری که انگار این آخرین باری است که او را خواهید دید. تلاش کنید یاد بگیرید چگونه به دیگران بفهمانید که به آنها توجه دارید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 28 بهمن 1388 [15:33 ]
  پیام اول: نگاه در چشمان طرف مقابل
 

چطور متوجه می شوید که یک نفر به شما گوش می کند. اولین نشانه ی ساده و روشن، نگاه کردن در چشمهای یکدیگر است. اگر کسی به شما نگاه نمی کند، یعنی به شما گوش نمی دهد.
چند بار تا امروز شنیده اید یا خودتان تکرار کرده اید` وقتی دارم باهات حرف می زنم به من نگاه کن` . می دانید چقدر آزار دهنده است وقتی اشخاصی که با آنها صحبت می کنید به شما نگاه نکنند و در عوض چقدر آرامش بخش خواهد بود هنگامی که آنها به شما نگاه می کنند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 28 بهمن 1388 [15:37 ]
  آزمایش کنید
 

می توانید آزمایش کوچکی برای درک اهمیت نگاه کردن در چشمان طرف مقابل در هنگام ارتباط با شخص دیگر انجام دهید. ابتدا دقیقا و به طور مستقیم به کسی که با او حرف می زنید یا با شما صحبت می کند ، نگاه کنید . بعد به آرامی جهت نگاهتان را به جای دیگری تغییر دهید. لازم نیست زمان زیادی را صرف آن کنید .
عکس العمل ، غالبا بسیار سریع خواهد بود؛ به طوری که طرف مقابل خیلی زود توجه اش را نسبت به شما از دست می دهد یا با برگشتن نگاه شما، او خیلی سریع حرفش را قطع خواهد کرد. این همیشه اتفاق می افتد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 28 بهمن 1388 [15:40 ]
  آنچه شما برای جذب و شیفته کردن دیگران لازم دارید!
 

در گفتگوی بعدی تان تلاش کنید بر همان لحظه متمرکز شوید. اگر می خواهید کسی را شیفته کنید باید از نظر ذهنی در آنجا حضور داشته باشید؛ چه یک دقیقه و چه یک ساعت.اگر با کسی صحبت می کنید این توانایی را در خود به وجود بیاورید تا بتوانید بر همان لحظات متمرکز شوید. اگر از نظر ذهنی آنجا نباشید نمی توانید کسی را شیفته خود کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 05 اسفند 1388 [17:02 ]
  پیام دوم: چرخش نگاه
 

هنگامی که شما در حال گوش کردن هستید، نگاه ماهرانه به چشمان طرف مقابل نیاز به یک مهارت کمکی نیز دارد تا این نگاه را طبیعی تر نشان بدهد و احتمال سنگینی نگاه شما به طرف مقابل را کاهش دهد و عمق درگیری شما را در آنچه گقته می شود به طرف مقابل نشان دهد. این مهارت کمکی چرخش نگاه شماست.
چرخش نگاه به حرکت آرام میدان دید، تنها از یک چشم به چشم دیگر را گویند( به هنگام گوش کردن به حرف گوینده). چرخش نگاه به طرف مقابل می فهماند که چقدر فکر و احساس او درگیر سخنان او شده است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 05 اسفند 1388 [17:07 ]
  شنیدن هوشمندانه در مقابل شنیدن تلفنی
 

حتما تا به حال این را تجربه کرده اید که یک نفر به شما نگاه می کند و شاید 100 درصد در چشمان شما خیره شود اما شما می دانید که حواسش جای دیگری است. در حقیقت او تلفنی گوش می کند ؛ یعنی اصلا گوش نمی دهد، نگاهش بی حالت و خالی از دقت است و خیلی زود شک شما را تبدیل به یقین می کند که آنچه گفته اید یا می گویید اصلا برای او جالب نیست. آنچه این نگاه سرد را به وجود می آورد بی حرکتی چشمان است ؛ یعنی به نظر می رسد چشمان طرف در جایی قفل شده باشد و یا فقط به شما خیره شده باشد و هر چه بیشتر او در این حالت بماند احساس بد و حتی عصبانیت در شما بیشتر خواهد شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  یکشنبه 09 اسفند 1388 [14:41 ]
  چشمانتان را حرکت بدهید
 

اگر می خواهید دیگران بفهمند که شما به حرفشان گوش می دهید، چشمانتان باید حرکت کند درست مثل وقتی که تلویزیون نگاه می کنید. هر چه حرکت چشمانتان بیشتر باشد به نظر می رسد بیشتر توجه دارید و بر عکس با حرکت کم، توجه کم و بدون حرکات چشم بی توجهی کامل را به طرف مقابلتان نشان می دهید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 19 اسفند 1388 [18:24 ]
  پیام سوم:تکان دادن سر به چپ و راست
 

حرکاتی که شما به وسیله سر و بدنتان انجام می دهید ، تاثیر بسزایی را بر دیگران باقی می گذارد.اگر وقتی یک نفر با شما در مورد چیزی حرف می زند به آرامی و گاه گاه سرتان را تکان دهید تاثیر بیشتری به نگاه شما می دهد . به طوری که شما همه حواستان را به طور کامل متوجه گوینده کرده اید، اگر این کار را هنگامی که یک نفر برای شما حرف می زند انجام دهید او احساس خاص بودن خواهد کرد و شما بسیار باهوش و با توجه به نظر می رسید و این حرکت کوچک بدن، شما را بسیار شیفته کننده نشان می دهد.
می توانید برای بهتر شنیدن ، سرتان را به طرف گوینده نیز بچرخانید. به این صورت کسی که با شما حرف می زند مستقیم به چشمانش نگاه کنید و نگاهتان را از یک چشم به یک چشم دیگر عوض کنید و سرتان را به پایین و بالا تکان دهید . در واقع از این طریق به گوینده این پیام را منتقل می کنید که من کاملا بر آنچه تو می گویی متمرکزم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  شنبه 07 فروردین 1389 [11:33 ]
  پیام چهارم: تکان دادن سر به نشانه تایید
 

تکان دادن سر به نشانه تایید یکی از تکنیک های قدرتمند در گوش دادن و شیفته کردن دیگران است. بعضی از افراد به طور غریزی سرشان را برای تایید تکان می دهند و بعضی اصلا این کار را نمی توانند انجام بدهند. وقتی شما عکس العمل افرادی را که به کسی گوش می دهند ببینید، می توانید به ارزش تایید با سر پی ببرید. در حقیقت وقتی این کار وجود ندارد، انرژی و توانایی شنونده در شیفته کردن طرف مقابل به طور ناامید کننده ای از بین می رود.
حرکات تاییدی سر کاملا نشان دهنده میزان توجه شما در هنگام گوش کردن و طرز فکر و احساس شما در مورد آنچه گفته می شود، می باشد. در کل سه نوع تایید با سر وجود دارد:
تایید با حرکات آرام سر؛ به معنای این که من حرف شما را دنبال می کنم و در مورد آن فکر می کنم
تایید با حرکات تند سر؛ شما راست می گویید و من موافقم
تایید با حرکات خیلی تند سر؛ من با شما موافقم و آنچه می شنوم برایم جالب است

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 16 فروردین 1389 [16:29 ]
  پنجمین پیام: زبان بدن
 

وقتی شما بر روی یک صندلی نشسته اید، چگونگی قرار گرفتن بدن و طرز نشستن شما پیام هایی را در مورد توجه شما به گوینده و آنچه گفته می شود را به دیگران ارسال می کند. وقتی شما به طرف کسی خم می شوید مثل این است که با بدنتان می گویید به نظر من شما خیلی جذاب هستید و با یک نیروی مغناطیسی من را به طرف خود جلب می کنید. خم شدن به طرف دیگر ممکن است این معنی را برساند که خسته شده ام و حاضرم صد تا کار انجام بدهم اما با تو حرف نزنم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 16 فروردین 1389 [16:30 ]
  همه چیز به حساب می آید
 

به عنوان یک قاعده سعی کنید تمام بدنتان را به سمت مقابل بچرخانید ، پاهایتان را طوری روی هم بیندازید که پای بالایی و زانوها به سمت طرف مقابل باشد. دقت کنید دست هایتان در هوا رها نباشد و از آن برای تاکید بر آنچه می گویید استفاده کنید. در این حالت شما یک تصویر واضح از یک فرد پذیرا را به وجود می آورید.
هنگامی که ایستاده اید این مهم است که همیشه فاصله بین خودتان و طرف مقابل را در نظر بگیرید، برای این که فاصله مناسب را پیدا کنید، عکس العمل خودتان را وقتی دیگران در فاصله خیلی دور یا نزدیک از شما قرار می گیرند، در نظر بگیرید و از آنچه آموخته اید برای تنظیم فاصله خود با دیگران استفاده کنید. اگر شخص خواست که اندکی به شما نزدیک شود بدانید که فاصله تان زیاد بوده و اگر طرف مقابل خواست تا کمی دورتر از شما بایستد فضای مناسب برای راحتی را به او بدهید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 16 فروردین 1389 [16:30 ]
  دایره های ارتباطی
 

سه دایره هم مرکز را با مرکزیت خودتان در نظر بگیرید. دایره اول، دو قدم از شما به طرف بیرون است. این فضای شخصی شماست که متعلق به اعضای خانواده و افراد بسیار نزدیک به شماست. اگر شما به عنوان یک همکار یا یک نفر آشنا وارد این حریم شوید احساس خوشایندی را در طرف مقابل ایجاد خواهید کرد. این کار شما شبیه به وقتی است که یک نفر تلاش می کند تا با نزدیک شدن به صورت شما، شما را بترساند.
دایره دوم از دو تا شش قدمی ، مربوط به همکاران و آشنایان است. اگر می خواهید کسی را تحت تاثیر قرار دهید مطمئن شوید که در زمان صحبت با دیگران در فاصله مناسب می ایستید یا می نشینید. نه دورتر و نه نزدیک تر
دایره سوم از هشت تا ده قدمی ، فاصله محافظتی بین شما و یک نفر غریبه است. هر گونه حرکتی از طرف یک غریبه به داخل محدوده اجتماعی شما، یعنی داخل هشت قدم، شما را هوشیار و گوش به زنگ می کند.
همه این موارد را که انجام دهید به طرف مقابلتان می فهماند که آنچه به شما می گوید برای شما جذاب است. این روش در آنها احساس خوبی بوجود می آورد و آنها به این دلیل شما را دوست خواهند داشت.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 20 فروردین 1389 [09:40 ]
  پیام ششم: زبان پیشگیرانه بدن
 

فقط حرکات درست بدن می تواند ضریب جذابیت شما را به طرز جالبی افزایش دهد و در عوض حرکات بدنی خاصی وجود دارد که بر دیگران تاثیر منفی می گذارد و شنوندگان ضعیف اغلب قربانی این حرکات می شوند و حتی ممکن است خود شما ناخواسته از این حرکات ناخوشایند استفاده کنید. پس باید فکری برای رهایی از انجام این حرکات در آینده بکنید.
شنوندگان ضعیف اغلب مرتکب این اشتباه می شوند یعنی سرشان را به سمت گوینده می چرخانند اما بدنشان را در جهت دیگری نگه می دارند و به گوینده می فهمانند که اصلا برای حرف های او ارزشی قائل نیستند.
شنوندگان ضعیف اغلب وقتی می نشینند و پاهایشان را روی هم می اندازند زانوها و پای بالایی شان به سمتی غیر از گوینده است و خود را کاملا از پیام های طرف مقابل دور می دانند.
یکی دیگر از پیام های منفی که می تواند شانس شیفته کردن طرف مقابل را به کلی از شما بگیرد وقتی است که روی صندلی لم داده اید و طوری به داخل صندلی فرو رفته اید که انگار می خواهید از آن طرف صندلی فرار کنید. یکی از بهترین روش ها برای حل این مشکل این است که روی صندلی کاملا صاف بنشینید و اجازه ندهید پشتتان به صندلی بچسبد.
اغلب مردم دچار این اشتباه می شوند که به هنگام گوش کردن ، دستانشان را رها می کنند، گوینده این حرکات را به عنوان نشانه ای برای توقف صحبت کردن تلقی می کند. برای جلوگیری از این حالات مطمئن شوید که دستتان در هوا رها نیست و همچنین دستتان باز است. این کار پیام صداقت، دوست داشتن و توجه صادقانه را به طرف مقابل می دهد.
پژوهشی نشان می دهد که در ارتباط رو در رو حرکات بدن شما 55 درصد پیام شما را می رساند؛ تن صدای شما 38 درصد و لغات تنها 7 درصد پیام شما را در می گیرد. بر این اساس می تواند چنین نتیجه گرفت که دیگران با چه سرعتی حرکات بدن شما را می بینند و در مورد شما نتیجه گیری و قضاوت می کنند. بنابر این ، در موقع حرف زدن باید خیلی مراقب حرکات بدنتان باشید؛ زیرا آنها اول پیام شما را منتقل می کنند

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 20 فروردین 1389 [09:40 ]
  پیام هفتم: صداهای اطمینان بخش
 

حتما متوجه شده اید که شنوندگان خوب همیشه صداهایی شبیه آه، ها، از خود در می آورند. این همان چیزی است که ما می خواهیم آن را اطمینان بخشی دوباره صدا بنامیم. این صداها خیلی روشن نشان می دهد که یک نفر واقعا به موضوع توجه دارد . همچنین به راحتی توسط گوینده شنیده می شوند و او نیز آنها را می پسندد . این کار توانایی جذابیت شما را افزایش می دهد.بنابر این ، هر وقت به کسی گوش می دهید از صداهای اطمینان بخش استفاده کنید . به غریزه تان اجازه دهید شما را در استفاده از این صداها راهنمایی کند.
تاییدات خود را با نگاه مستقیم به چشمان طرف مقابل و حرکت سر ترکیب کنید. اینها حامل پیام توجه و تفکر شما در موضوع برای گوینده هستند. اگر طرف مقابل با تاکید یا هیجان بیشتری به گفتگو ادامه داد برای نشان دادن میزان علاقه خود به موضوع کمی صدایتان را بلند تر کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 20 فروردین 1389 [09:41 ]
  پیام هشتم: اطمیان بخشی دوباره با کلام
 

اطمینان دهی از طریق صدا برای شیفته کردن دیگران لازم است . اما اگر آن را با کلام مناسب همراه کنید اثر بخشی آن را دو برابر کرده اید. نگاه مستقیم به طرف مقابل، حرکات منظم چشم و سر، حرکت مناسب بدن و تایید با حرکت سر تاثیر زیادی را بر طرف مقابل شما می گذارد اما به محض این که شما در کنار آنها از اطمینان بخشی با صدا و کلان استفاده می کنید به یک فرد کاملا جذاب در مکالمه تبدیل می شوید.
اولین نوع کلمات اطمینان بخش، مبهم نام دارند. زیرا لزوما موافقت شما را با آنچه گفته شده است نمی رسانند. کلماتی مثل می دونم، واقعا، اینطور هم خوب بود، طرف مقابل را از گوش دادن و همراهی شما در هر مرحله مطوئن می کند.و همچنین بی طرفی شما را نیز حفظ می کند. کلمات اطمینان بخش مبهم برای تاکید مودبانه در گفتگوهای معمولی و غیر رسمی مورد استفاده قرار می گیرند و همیشه در شروع گفتگو در مهمانی ها و اجتماعات فاصله افراد را از بین می برد.
هنگامی که می خواهید وارد بحث شوید یا موافقت و حمایتتان را اعلام کنید از کلمات و عباراتی مثل آره، دقیقا همینطوره، من کلملا موافقم، و درست زدی به هدف، و چیزهایی شبیه به آنها استفاده کنید . در این لحظه شما هم یک طرف گفتگو خواهید بود. البته همیشه قبل از این که موافقتتان را با مطلبی اعلام کنید از کاری که می خواهید انجام دهید مطمئن شوید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  شنبه 11 اردیبهشت 1389 [17:12 ]
  تمرین کنید دوستانتان را شیفته خود کنید
 

حتما این را شنیده اید که کار نیکو کردن از پر کردن است. حقیقت این است که تمرین، ایرادهای کار را برطرف می کند. اگر می خواهید در هر کاری به خصوص شیفته کردن دیگران ماهر شوید، باید اشتباهات کمتری را مرتکب شوید و همیشه این احساس را داشته باشید که باید کار سختی را انجام دهید. این قانون همیشه وجود دارد که هیچ کار ارزشمندی انجام نمی شود، مگر این که چند بار به طور ضعیف و ناتمام انجام شود.
برای بالا بردن ضریب جذابیتتان و کنار هم قرار دادن توانایی های برقراری ارتباط، باید از یک دوست بخواهید تا به شما کمک کند. فکر کنید که این حریف تمرینی شماست که می توانید در مقابل او قبل از ورود به صحنه واقعی مسابقه برقراری ارتباطات اجتماعی، اشتباهات خود را پیدا کنید . این کار می تواند برای هر دوی شما مفید باشد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:21 ]
  نیروی صبر در گوش دادن
 

قبل از این که به گوش کردن خاتمه دهید و شروع به حرف زدن کنید، لحظه ای فکر کنید که چه اتفاقی در سطح احساسی کسی که با او حرف می زنید خواهد افتاد. اگر او هیجان زده، عصبانی یا ناراحت است دیگر مهم نیست که ایده ها و توصیه های شما چقدر می توانند مفید باشند . زیرا هنوز وقت آن نرسیده که حرف بزنید. صبور باشید و به او اجازه دهید تا آرام شود. وقتی آماده شد خود او از شما نظر می خواهد و اگر جواب بخواهد از شما سوال می کند. بعضی مواقع احساسات گوینده و افکار شنونده مثل آب و روغن تقریبا مخلوط نشدنی اند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:22 ]
  در لبخند زدن و خندیدن سریع باشید
 

در این که لبخند و خنده تا چه حد می تواند بیانگر لذت شما از بودن با کسی باشد هیچ شکی نیست. وقتی که شرایط و موضوع اجازه می دهد خیلی سریع لبخند بزنید و بخندید، یک لبخند صادقانه عضلات دور لب و چشمان شما را درگیر می کند. وقتی لبخند می زنید مطمئن شوید که این کار را با تمام صورتتان انجام می دهید حتی اجازه دهید چشمانتان این حالت را کامل کند.
منظورم این نیست که به هر چیزی که گفته می شود، بخندید یا با شنیدن لطیفه و جک قهقهه بزنید. انجام این کار باعث ایجاد سوظن به شما برای گوش دادن سرسری یا تلاش برای استفاده از موقعیت برای خندیدن می باشد.
به یاد داشته باشید یک خنده صادقانه هیچ گاه به یکباره ازصورت شما ناپدید نمی شود. لبخند صادقانه حدود چند ثانیه طول می کشد. لبخندی که چند لحظه ادامه نیابد، لبخند نیست. دلایل روان شناسی زیادی وجود دارد که خودتان اجازه بدهید به طور طبیعی و واقعی بخندید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:22 ]
  در تحسین کردن سریع باشید
 

همه ما از تحسین شدن لذت می بریم، به ویژه وقتی که به نظر خودمان کار با ارزشی انجام داده باشیم . ساده ترین راه برای شاد کردن دیگران این است که راجع به چیزی که آنها به آن افتخار می کنند صحبت کنیم. خیلی سریع، هوش، نوآوری، خلاقیت، سرعت عمل یا هر چیز که به نظرتان می رسد را تحسین کنید. مطمئن باشید تحسین، نشانه دیگری از توانایی شما در شیفته کردن دیگران خواهد بود. تعریف و تمجید برای هر کدام از ما نقش حیاتی دارد و مثل سوخت انگیزه ما را به حرکت در می آورد و بدون آن ممکن است اکثر ما کارها را در حدی پایین تر از توانایی هایمان انجام دهیم.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:23 ]
  از قانون طوری عمل کنید که ...استفاده کنید
 

در سال 1905 ویلیام جیمز پدر روان شناسی آمریکا از دانشگاه هاروارد، یک تحقیق به یادماندنی انجام داد و اظهار کرد بهترین راه برای تجربه کردن یک حس درونی، اگر در حال حاضر آن را ندارید، تکرار و انجام آن به روشی است که گویا این احساس در شما وجود دارد تا وقتی که آن احساس در شما ایجاد شود. تکرار کاری با علاقه باعث به وجود آمدن علاقه واقعی نسبت به آن کار می شود. اگر طوری رفتار کنید که انگار خوشحال یا هیجان زده هستید، خیلی زود احساس شادی و هیجان خواهید کرد. زیرا عمل شما در بیرون، احساس متناسبش را در درون شما ایجاد خواهد کرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:23 ]
  شما می توانید فعالیت هایتان را کنترل کنید
 

روان شناسان می گویند برای مردم بسیار سخت است که احساسات درونی شان را با خواست خودشان تغییر دهند. زیرا احساسات در کنترل مستقیم اراده نیست ولی اعمال شما تا حدود زیادی در هر لحظه تحت کنترل شماست و شما می توانید فعالیت هایتان را طوری کنترل کنید که احساس مورد نظر در شما به وجود بیاید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:24 ]
  فعالیت ها احساس را در شما به وجود می آورد
 

اصل طوری رفتار کنید که ... می گوید اگر شما طوری رفتار کنید که احساس خاصی داشته باشید ، طرز رفتار شما آن احساس را در درونتان به وجود می آورد.
وقتی شخصی را می بینید طوری رفتار کنید که انگار طرف مقابلتان خیلی جذاب است . با او مثل یک ستاره سینما یا برنده جایزه نوبل رفتار کنید . با تمام حواستان به او گوش دهید کمی به جلو خم شوید و بر روی کلمات متمرکز شوید، تایید با حرکات سر، لبخند تایید و استفاده منظم از کلمات مناسب، تاثیر باور نکردنی بر طرف مقابل می گذارد. در بسیاری از مواقع ، با استفاده از تکنیک های گوش کردن هوشمندانه، می توانید افکار و ایده های درونی دیگران را بفهمید که این کار می تواند برای شما بسیار جالب باشد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 20 اردیبهشت 1389 [17:24 ]
  چه می گویید و چگونه می گویید
 

اولین قدم در راه تبدیل شدن به کسی که بتواند دیگران را کاملا شیفته خود کند، تبدیل شدن به یک شنونده خوب است . ولی دیر یا زود نوبت شماست که حرف بزنید . این که چه بگویید و چگونه بگویید قسمت بسیار مهمی از توانایی شما را در تحریک و شیفته کردن دیگران تشکیل می دهد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 03 خرداد 1389 [18:06 ]
  نوع نگاه شما به مردم
 

قوانینی که برای نگاه مستقیم به چشمان طرف مقابل در هنگام حرف زدن وجود دارد بسیار متفاوت با قوانین این کار در حال شنیدن است. وقتی فقط با یک نفر حرف می زنید بیشتر از 85 درصد از زمان حرف زدن را به چشمان او نگاه نکنید. نگاه تمام وقت به چشمان او فشار روحی سنگینی برایش ایجاد می کند . این کار شما مثل این است که او را به دیوار میخکوب کنید و به جای آن که او را شیفته خود کنید، او را کاملا له می کنید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 03 خرداد 1389 [18:10 ]
  نوع نگاه کردن به جمع
 

وقتی که شما برای یک گروه حرف می زنید نگاهتان را از یک نفر به نفر دیگر بچرخانید. ولی در هر لحظه فقط به یک نفر نگاه کنید . از نگاهتان طوری استفاده کنید که انگار همه ی شنوندگان را تحت نظر دارید و حرف های شما تک تک آنها را شامل می شود . هر کدام از اشخاصی که با آنها صحبت می کنید باید نیروی توجه و خونگرمی شما را احساس کنند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 07 خرداد 1389 [13:43 ]
  نگاه به اطراف
 

وقتی دارید با یک نفر حرف می زنید، نگاه به اطراف می تواند یک تکنیک مفید در گفتگو باشد. این یک تغییر زاویه دید کم اهمیت به اطراف سر شنونده شماست برای وقتی که به دلخواه تمرکز نگاهتان را از چشمان به نقطه دیگری از صورت او می برید. نگاه به اطراف باید به طور اتفاقی و متناسب باشد؛ هیچ گاه بالای سر شنونده تان را نگاه نکنید. زیرا او فکر می کند کسی یا چیزی حواس شما را پرت می کند. نگاه متناوب به پایین تر از چشمان شنونده نیز باعث می شود که او فکر کند غذا روی صورتش مانده یا لباسش لک شده است. نگاه به اطراف به شما این شناس را نمی دهد که به اشخاص یا اشیا اطراف نگاه کنید، بلکه به شنونده این فرصت را می دهد تا خود را از سنگینی نگاه شما رها کند. این کار برای مکالمات دو نفره الزامی است.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 07 خرداد 1389 [13:44 ]
  هنر شمرده حرف زدن
 

قبل از حرف زدن فکر کنید. کلمات را درست تلفظ کنید . سریع اما منظم و واضح حرف بزنید
تعداد زیادی از مردم به علت هیجان یا فشار عصبی خیلی تند حرف می زنند و خیلی کم گوش می کنند. حرف زدن سریع باعث خراب شدن مفهوم و آزار طرف مقابل می شود. آیا تا به حال شده در یک ترافیک سنگین گیر کنید فقط به خاطر اینکه حوصله نداشته اید تا به گزارش وضعیت راه ها گوش دهید و بفهمید که در کدام مسیر تصادف شده و راه های جایگزین کدامند.این گزارشگران حرفه ای خیلی تند حرف می زنند ولی نمی دانند که درک حجم زیادی از اطلاعات در یک زمان کوتاه بسیار مشکل است. اگر آن ها کمی شمرده تر حرف بزنند، شما حتما زمان لازم برای درک موقعیت و گرفتن تصمیم صحیح و انتخاب راه جایگزین را داشتید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 07 خرداد 1389 [13:45 ]
  به مردم اجازه دهید تا فکر کنند
 

ما به خوبی افراد زیادی را می شناسیم که خیلی تند حرف می زنند و گوش دادن به آنها کار بسیار سختی است. حتی ممکن است شما یکی از آنها باشید. مشکل حرف زدن سریع ، این است که یکنواختی آن تاثیر منفی بر روی طرف مقابل می گذارد. کسانی که سریع حرف می زنند به شما اجازه فکر کردن نمی دهند. این افراد شما را به یاد فروشندگان حراجی یا دلال هایی که سعی می کنند چیزی که به نظرتان زیاد جالب نیست را به شما قالب کنند می اندازد. حرف زدن سریع صدای گوینده را از حالت معقول خارج می کند و به او حالت خودخواهانه می دهد که بر صداقت و درستی او در دید دیگران تاثیر می گذارد و به نظر می رسد که فقط به حرفی که خودش می زند توجه دارد. مطمئن باشید سریع حرف زدن هرگونه شناسی برای شیفته کردن طرف مقابل را از بین می برد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  جمعه 07 خرداد 1389 [13:45 ]
  برای بهتر حرف زدن از روش حرف زدن شمرده استفاده کنید
 

راه حل حرف زدن سریع چیست؟ ما دو راه حل برای آن داریم، یک روش شمرده حرف زدن است که شرح آن را ارائه کردیم و دیگری روش استفاده از سکوت است . به این صورت که در پایان یک مطلب یا نکته اساسی یک توقف کوتاه داشته باشید. این کار به شنونده کمک می کند تا بفهمد که مطلب در کجا تمام می شود و مطلب بعدی شروع می شود. توقف را بخصوص بعد از گفتن یک مطلب مهم، پیچیده و یا غیر عادی فراموش نکنید. به شنوده تان اجازه بدهید در زمانی که برای فکر کردن و نفس کشیدن به خود می دهید، مطالب را هضم کند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  یکشنبه 16 خرداد 1389 [13:27 ]
  مطالب حاشیه ای اثر شیفته کردن را نابود می کند
 

سخنرانان بی تجربه و عصبی در جملاتشان به دفعات از صداهایی مثل آآ، آه ، و ... استفاده می کنند. این صداها مثل بتونه عمل می کنند و در اصل فضایی به ما می دهند که در آن فکر کنیم. زیرا اغلب زمانی از این صداها استفاده می کنیم که می خواهیم حواس شنونده را ضمن این که به دنبال لغات و عبارات مناسب هستیم از دست ندهیم و با اینکار به شنونده می گوییم، صبر کن هنوز حرفم تمام نشده فقط گیر کرده ام. وقتی تعداد این صداها در یک مکالمه خیلی زیاد شود ، می تواند خیلی آزار دهنده باشد و شما به عنوان شنونده به دفعات در دلتان بگویید: تو را به خدا دیگه تمومش کن . اگر به دلایل مشخص دو دستی به صداهای نامفهموم و آزار دهنده نچسبیده اید، خودتان را از شر آنها راحت کنید ؛ چون هیچ کس دوست ندارد این صداها را بشنود.بنابر این بهترین راه برای از بین بردن صداهای اضافی این است که سرعت حرف زدنتان را کم کنید و از سکوت بیشتری استفاده کنید .

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  یکشنبه 16 خرداد 1389 [13:32 ]
  دیگران را با صدای خود شیفته کنید
 

لحن حرف زدن شما تاثیر عمیقی بر حالات و میزان دریافت کسی که با او حرف می زنید دارد. لحن صدای شما حاوی حدود 38 درصد از پیام شماست. دوست دارید به چه کسی گوش دهید؟ کسی که با صدای بلند و خش دار گوش شما را آزار می دهد و شما آرزو می کنید که ای کاش جای دیگری بودید یا کسی که می تواند با صدای گرمش احساس دراز کشیدن بر روی یک پتوی حریر را در شما به وجود بیاورد و شما را شیفته خود کند. در مورد صداهای یکنواخت و کسالت آور چه می گویید؟ مطمئن باشید که این صداها توجه و درک شنونده را کاهش می دهد. شما باید از صدایتان مثل گویندگان داستان استفاده کنید؛ یعنی با حرکات و لحنی که هر چه را می گویید، حتی اگر در مورد هوا یا قیمت سهام است جذاب کند. سعی کنید یک قصه گو باشید تا یک منشی تلفنی.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 17 خرداد 1389 [17:51 ]
  در گفتگوی دیگران شرکت کنید
 

ضریب شیفته گری از روی نگاه کردن، گوش دادن و حرف زدن شما با مردم مشخص می شود. اما یک کیفیت اضافی دیگر در انسان هایی که دیگران را شیفته می کنند وجود دارد.همه آنها گفتگو کننده های خیلی خوبی هستند. یک شنونده متمرکز و صبور بودن برای شیفته کردن دیگران الزامی است؛ استفاده از صدای خوشایند و حرف زدن با سرعت مناسب نیز ضریب شیفته گری را افزایش می دهد. نکته دیگر برای شیفته کردن دیگران حساسیت نسبت به آن چیزی است که دیگران نسبت به آن حساسیت دارند یا آن چیزی که دیگران دوست ندارند در مورد آن حرف بزنند، اگر کسی که با شما حرف می زند می خواهد تا احساساتش را خالی کند یا فقط در مورد مشکلاتش حرف بزند ، بگذارید این کار را بکند. البته همیشه افراردی وجود دارند که موضوع بحثشان برای شما بی اهمیت و حتی آزار دهنده است، آنها دائما در مورد مشکلاتشان یا زندگی شخصیشان برای شما حرف می زنند. بسیار مشکل است در حالی که کسی شما را آزار می دهد یا در مورد چیزی حرف می زند که علاقه ای به آن ندارید او را شیفته خود کنید؛ سوال اینجاست که چطور بدون بی ادبی از این شرایط خلاص شوید؟ شما همیشه دو راه دارید، یکی تغییر موضوع و دیگری آنکه دندان روی جگر بگذارید و صبر کنید . اما کسانی که دیگران را به خوبی شیفته خود می کند با استفاده از یک سوال مناسب موضوع را عوض می کنند.
نمونه تغییر موضوع وقتی است که شما می خواهید جریان گفتگو را در دست بگیرید پس به طور ناگهانی موضوع را عوض می کنید. مثلا اگر یک نفر با شما در مورد علاقه اش به یک حیوان خانگی صحبت می کند شما به طور ناگهانی شروع به حرف زدن در مورد علاق تان به سفرهای فضایی می کنید. راه بهتر این است که به جای چرخش 180 درجه ای چرخش کمتری به موضوع بدهید مثلا یک نکته در مورد حیوانات خانگی بگویید و بعد از می توانید سوالی را در مورد نمایش حیوانات خانگی و یا چیزهایی که ارتباط کمتری با حیوانات خانگی دارد بپرسید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 17 خرداد 1389 [17:52 ]
  به مکالمه جهت بدهید
 

هدف از جهت دهی به یک مکالمه این نیست که آن را کاملا تحت کنترل خود در آورید. زیرا این کار دقیقا ضد شیفته گری است. بلکه به این دلیل است که مطمئن شوید که گفتگو در جهت دلخواه و مورد توجه طرف مقابل ادامه پیدا می کند و تا آخر ادامه دارد.
خود را در یک مهمانی فرض کنید، شما ایستاده اید و در حالی که بشقاب غذایتان را در دست دارید به مسائل کاریتان فکر می کنید یک نفر بدون مقدمه شروع به حرف زدن با شما می کند و می گوید: این را دارم ، این کار را کردم و .. در کمتر از 10 ثانیه به این فکر کنید که چطور از اینجا فرار کنم. حالا همین موقعیت را دوباره در نظر بگیرید یک نفر به سراغ شما می آید ولی این بار در کمتر از ده ثانیه شما در مورد خودتان حرف می زنید ترجیح می دهید که وقتتان را با کدامیک بگذرانید؟ مسلما جای سوال ندارد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 17 خرداد 1389 [17:53 ]
  در مورد آن چیزی حرف بزنید که برای دیگران مهم است
 

همه ما از حرف زدن درباره موضوعی که به آن علاقه داریم لذت می بریم به خصوص وقتی که شنونده هم از شنیدن آن لذت می برد. وقتی مردم در مورد چیزی حرف می زنند که برایشان خیلی مهم است ، تلاش می کنند تا چیزهای زیادی از خودشان به شنونده ای که با آنها همراهی می کند بگویند. آنها نشان می دهند که چه چیزی را دوست دارند و از چه چیزی متنفرند، چه چیزی را باور دارند، چه عقیده ای دارند و چه چیزی را بیشتر ترجیح می دهند. وقتی که در یک گفتگو شنونده هستید باید دقیق گوش کنید تا راه های مختلف جهت دهی به مکالمه را پیدا کنید. آن چیزی که شما باید به دنبال آن باشید این است که گفتگو را طوری ادامه بدهید و پایان دهید که دیگران را تحریک به ادامه بحث کند و انگار خودشان این موضوع را دوست دارند.
نکته دیگر این است که شما از کسانی که نقاط مشترک کمتری با آنها دارید بسیار بیشتر یاد می گیرید تا کسانی که همیشه با آ«ها موافقید. یک ذهن باز ، ذهنی است که گیرایی زیادی دارد و این چیزی است که رفتارهای یک فرد را جذاب می کند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:30 ]
  توپ را همیشه در زمین حریف نگه دارید
 

شیفته گران ماهر آخر گفتگوهایشان را با وادار کردن طرف مقابل به حرف زدن، البته راحت و طبیعی انجام می دهند.
هدف شما از شرکت فعال در یک مکالمه این است که به طرف مقابلتان اجازه دهید که تا آنجا که می خواهد ادامه دهد. شما مثل بازیکن تنیسی هستید که می خواهد توپ را در زمین حریف نگه دارد. مثل یک مربی تنیس شما توپ را برای دانش آموزتان به نقاط مختلف پرت می کنید طوری که به او این شنانس را می دهید که توپ را برگرداند. هرچه قدر این کار بیشتر طول بکشد ارزش آن برای دانش آموز شما بیشتر خواهد بود. این امر در مورد مکالمه نیز صدق می کند.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:30 ]
  رفتار طرف مقابل را زیر نظر بگیرید
 

اغلب گفتگوها با یک حالت رسمی و مودبانه شروع می شود. این کار به دو طرف اجازه می دهد تا حالت و گیرایی طرف مقابل را حدس بزند و با کمک آن مکالمه اصلی را شروع و آن را در زمینه دلخواه ادامه دهند. یکی از روش هایی که باعث می شود که مکالمه ادامه پیدا کند این است که سوال های مرتبط با آنچه تا حالا گفته اید بپرسید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:31 ]
  توپ را خراب نکنید
 

کشتن توپ یک اصطلاح تنیس است و وقتی است که شما توپ را به بیرون زمین می زنید، شما باید بر روی توپ متمرکز شوید و آنقدر آن را محکم بزنید تا تبدیل به امتیاز شود وقتی شما با یک نفر دیگر بحث می کنید این همان کاری است که دقیقا انجام می دهید؛ شما به دنبال مطلبی می گردید که با استفاده از آن طوری بر حریف غلبه کنید که او نتواند هیچ پاسخی به شما بدهد. ولی وقتی می خواهید کسی را شیفته خود کنید این دیوانگی است که بخواهید مثل یک برنده رفتار کنید. این کار باعث می شود که احتمال شیفته شدن کامل از بین برود. زیرا شما چیزی را می یابید که در آن با دیگران مخالفت کنید بعد از آن شما احتمالا در نقطه ای هستید که توپ به بیرون می زنید و همه تلاش هایتان را از بین می برید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:31 ]
  می خواهید خوشحال باشید یا حق با شما باشد
 

این مهم نیست که چقدر احساس قدرت می کنید یا چقدر حرف های دیگران به نظرتان احمقانه می آید، حتی از کوچکترین برخوردهای احساسی خودداری کنید. زیرا تمام شیفتگی فرد را نسبت به شما از بین خواهد برد . این به معناای عدم ابراز عقیده شما نیست ؛ بلکه به این معناست که به خودتان اجازه ندهید که آرزوی برنده شدن در گفتگو هدف واقعی شما یعنی خونگرم و دوست داشتنی بودن و در یک کلام شیفته کردن را از بین ببرد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:32 ]
  آنچه شما برای جذب و شیفته کردن دیگران نیاز دارید!
 

اول: در مورد هدفتان در مکالمه یعنی شیفته کردن دیگران، با خود رو راست باشید. مکالمه جایی نیست که در آن برنده شوید یا دیگران را تحت تاثیر هوش و ذکاوتتان قرار دهید.
دوم: از برخورد به هر نوعی خودداری کنید. زیرا بلافاصله تمام کارهای قبلی شما را نابود می کند. این کار سختی است که دیگران را شیفته خود کنید وقتی که حتی یک موج از تنفر در فضا وجود دارد.
سوم: شما ممکن است کاملا از عقایدتان لذت ببرید اما نباید تلاش کنید تا توپ را بیرون بزنید. نظرتان را صادقانه و کاملا واضح بیان کنید و بعد از آن بگذرید. خیلی درگیر درستی حرفتان نشوید زیرا خونگرمی شما را زیر سوال می برد.
و در آخر، وقتی شروع به حرف زدن کنید که مطمئن باشید طرف مقابل منتظر شنیدن حرف های شماست . وقتی آنها سوال های زیادی از شما می کنند این به معنای آن است که آن ها به شما توجه می کنند. جواب های راضی کننده به آنها بدهید، اما اجازه ندهید که جواب های طولانی آنها را خسته کند.
text

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  سه شنبه 25 خرداد 1389 [14:33 ]
  همزمان با طرف مقابل حرکت کنید
 

زمانبندی یک امر مهم در ارتباط با دیگران بو یژه در هنگام شیفته کردن آنان است. در واقع وظیفه شما مشخص کردن زمان صحیح است. آیا پیش آمده که به خاطر تفاوت حسی با شنونده از حرف زدن خسته شده باشید؟ مثلا شما خونسرد و آرام و طرف مقابل عصبانی و پرخاشگر باشد یا شما با امید به آینده نگاه کنید و او دائم از ناامیدی و یاس حرف بزند. دنیای شما دو نفر کاملا از هم جداست و هرگونه تلاش برای چسباندن آن به یکدیگر شکست خواهد خورد. شما تلاش می کنید با او همراهی کنید و او را از توجهتان باخبر کنید، ولی اثری ندارد. شما نمی توانید با او رابطه برقرار کنید. می دانید چرا؟ شاید به دلیل این که در آن لحظه هر کدام شما دارای ریتم و سرعت متفاوت هستید. شما باید به دنبال راهی باشید که بتوانید با طرف مقابلتان هماهنگ شوید. بنابر این مهم نیست که چقدر با هم تفاوت دارید ، شما می توانید به نقطه مشترکی برسید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 26 خرداد 1389 [15:08 ]
  تمرین کنید تا نتیجه بهتری بگیرید
 

هر وقت که می توانید مهارت های شیفته کردن را تمرین کنید؛ وقتی یک تکنیک جدید را یاد گرفتید آنها را با سرهم بندی انجام می دهید که یک چیز طبیعی است .فقط با کمک تمرین زیاد در هنگام گفتگو با دیگران می توانید این مهارت ها را در شیفته کردن دیگران به عنوان طبیعت دومتان در بیاورید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 26 خرداد 1389 [15:09 ]
  تاثیر تمرین
 

تکرار یک کار به دفعات زیاد به ما این امکان را می دهد که بسیاری از کارها را بدون فکر کردن انجام دهیم. پس تمرین کردن مهارت های شیفته کردن دیگران را از یاد نبرید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 26 خرداد 1389 [15:09 ]
  تاثیر تمرین و به کاربستن مهارت ها
 

هر مهارتی را که تا حالا یاد گرفته اید در هر جا که می توانید تمرین کنید. در هر لحظه بر روی یک مهارت متمرکز شوید. از مهارت های شیفته کردن در طول روز در مقابل خانواده، دوستان، آشنایان جدید و کسانی که با آنها کار می کنید ، استفاده کنید. تمرین به شما تجربه و اعتماد به نفس لازم برای شیفته کردن هر فردی را در یک ارتباط دوطرفه خواهد داد. با هر فردی که می بینید مثل مهمترین فرد دنیا و مثل کسی که برای شما میلیون ها ثروت به ارمغان می آورد ، برخورد کنید. وقتی به دیگران با این دیدگاه نزدیک می شوید در آنها احساس خوبی نسبت به خودشان ایجاد می کنید و آنها کاملا شیفته شما خواهند شد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 26 خرداد 1389 [15:10 ]
  مهارت ها را به هنر تبدیل کنید
 

با اضافه کردن این دیدگاه ها به رفتارهای شنیداری و گفتاریتان، توانایی هایتان را تبدیل به یک هنر کنید. اینها تعهداتی است که در شما و دیگران آرامش به وجود می آورد.
تصمیم بگیرید که از دیدن دیگران شاد شوید و آنها را نیز شاد کنید.
تصمیم بگیرید مودب باشد و شرایط را درک کنید ؛ مهم نیست که چه اتفاقی در اطرافتان می افتد، تصمیم بگیرید به دیگران توجه کنید با آنها مهربان باشید و در مورد آنها قضاوت نکنید.
تصمیم بگیرید که سریع لبخند بزنید و با سرعت از دیگران قدردانی کنید .در یک تضاد کامل وقتی کسی را بالاتر از خود قرار می دهید در آخر می بینید که خودتان را بالاتر از همه قرار داده اید.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 31 خرداد 1389 [09:05 ]
  حالا مجبور هستید که این کار را انجام دهید
 

فکر کردن، آماده شدن، تمرین کردن و تجسم آنها در ذهن باعث نمی شود تا کارها را انجام دهیم. فقط باید آنها را به صورت عملی انجام دهیم و جز این راه دیگری وجود ندارد . برای این که کاری را بدون زحمت و طبیعی انجام دهید ،باید آنها را بارها و بارها در شرایط زندگی تکرار کنید تا دیگر برای آن نیازی به فکر کردن نداشته باشید. راز این که شما کار را به بهترین نحو انجام دهید این است که ذهن شما به آسانی و خودکار رفتارها و پاسخ های شما را تنظیم کند. شما مجبورید که تا می توانید دیگران را شیفته خود کنید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  دوشنبه 31 خرداد 1389 [09:06 ]
  با شیفته کردن دیگران کار را شروع کنید
 

توانایی شما در شیفته کردن دیگران از نظر اجتماعی برگ برنده شما و از نظر اقتصادی مثل پولی است که در بانک پس انداز کرده اید.در مورد ارزش بسیار زیاد آن چیز جدیدی که به وسیله شیفته کردن دیگران در زندگی اجتماعی نصیبتان می شود فکر کنید. می توانید با دیگران به راحتی دوست شوید، آدمی باشید که همه دوست دارند در مهمانی ها با او حرف بزنند، خانواده و دوستانتان را خوشحال کنید و غریبه ها را شیفته خود کنید.
حالا همه چیز به نفع شماست، بدون از دست دادن، چیزهای زیادی را به دست آورید. آیا کسی هست که از بودن با فردی که به او افتخار می کند، به او اهمیت می دهد، به او گوش می کند، به او پاسخ می دهد و در او احساس آرامش و اهمیت ایجاد می کند، لذت نبرد؟ چه کسی از گذراندن وقت با کسی که شیفته اوست ، لذت نمی برد؟

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 09 تیر 1389 [17:36 ]
  نیروی شیفته کردن از پشت تلفن
 

تعداد زیادی از ما بخش بزرگی از وقتمان را پای تلفن می گذرانیم. با پیشرفت تکنولوژی تلفن همراه، تعداد زیادی از مردم را می توان در هر لحظه و هر کجا در حال حرف زدن با تلفن دید. بهبود توانایی شما در شیفته کردن مردم از پشت تلفن ارتباط تلفنی شما با دیگران را موثرتر می سازد . برای این کار از فنون زیر استفاده کنید:
1- اولین تاثیر؛ یک نفر می گفت شما هیچ وقت شانس دومی برای به وجود آورن اولین تاثر را نخواهید داشت. حتی اگر این تاثیر از پشت تلفن باشد. در ارتباط رو در رو تعداد زیادی از فروشندگان حرفه ای و تاجران بعضی از مشریانشان را هیچگاه نمی بینند . زیرا فقط از طریق تلفن تجارت می کنند. آنها در این راه موفق می شوند؛ زیرا آنها شخصیت تلفنی خود را که آنها را جذاب و با انرژی می سازد، پرورش داده اند.
2- به دنبال نکاتی باشید که چگونه یک نفر حرف می زند و می شنود. آغاز یک مکالمه تلفنی به شما این شناس بزرگ را می دهد که چگونه شخص آن طرف خط ارتباط برقرار می کند. خیلی زود خواهید فهمید که آیا مکالمه تحت تاثیر افکار طرف مقابل در مورد یک چیز است یا تحت تاثیر احساسات اوست ، روان شناسان آنها را نکات کلیدی می گویند.
کلماتی که دیگران انتخاب می کنند و نوع صدای آنها هنگام حرف زدن، نکاتی است که نشان می دهد چه چیزی در آن لحظه برای آنها مهم است . وقتی شما تلفنی با کسی حرف می زنید ، خودتان را برای هماهنگ شدن با حالت آنها و پاسخ به روشی شبیه به خودشان آماده کنید.
3- اگر می خواهید دیگران را شیفته خود کنید ، این نکته را به یاد بسپارید که موضوع اصلی شما نیستید. خودتان را فراموش کنید و به دیگران فکر کنید . وقتی با تلفن حرف می زنید طوری با گوشی تلفن رفتار کنید که انگار گوش های طرف مقابل شماست که با او حرف می زنید. گرم و صادقانه حرف بزنید، او را با صدایتان حمایت کنید . این کار به شما کمک می کند تا آنچه می گویید، جذاب ، مورد توجه و خاص شما به نظر برسد.

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 16 تیر 1389 [17:51 ]
  راهبردهای شیفته کردن از پشت تلفن
 

در این زمینه چند نکته مهم وجود دارد که می تواند به شما برای شیفته کردن دیگران از پشت تلفن کمک کند که به این شرح می باشند:
- طرف مقابل را تشویق کنید تا بیشتر حرف بزند
- شفاف، ساده و مستقیم حرف بزنید
- با دقت گوش کنید
- شنونده ای صبور باشید
- یک شنونده فعال باشید
- حرف طرف مقابل را بدون حالت هجومی قطع کنید
-از مثال ها و داستان های کوتاه استفاده کنید
- فضولی و زیاده روی نکنید
- شلوغ نکنید
- بعضی وقت ها توقف کنید
- اطلاعات زیادی ندهید
- با احساسات و عواطف دیگران همراه شوید
- صدایتان را تغییر دهید و با انرژی ادامه دهید
- احساساتتان را بیان کنید
- به تلفن لبخند بزنید
- به دیگران آن چیزی را که از آنها می خواهید، بدهید
- بر روی آنچه که مورد علاقه طرف دیگر است متمرکز شوید
- نصیحت نکنید
- همیشه اجازه بگیرید
- به رفتارهای تهاجمی و عصبی، مودبانه پاسخ بدهید
- قبل از رسیدن به نتیجه تلاش برای شیفته کردن طرف مقابل را متوقف نکنید
- خودتان را به عنوان محافظ شنونده تان فرض کنید

  امتیاز: 0.00     
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه روان شناسی 3 ستاره ها ارسال ها: 2479   در :  چهارشنبه 16 تیر 1389 [17:53 ]
  تجربه من در زمینه شیفته کردن
 

آیا دوست دارید تجربه های خودتان را در زمینه شیفته کردن دیگران برایمان بازگو کنید ؟ منتظر تجربه های شما هستیم.

  امتیاز: 0.00