منو
 صفحه های تصادفی
مقام حضرت علی علیه السلام نزد حضرت خضر علیه السلام
دجال در بیان ائمه علیهم السلام
صنایع دستی استان اصفهان
لیزر هلیوم - نئون
تعیین سن سنگها
الکترودینامیک کوانتومی
آینه های دی الکتریک
نامگذاری داروها
دانشگاه علامه طباطبایی
قارچهای پوستی و راه درمان آنها
 کاربر Online
722 کاربر online
 : فیزیک
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   کاربر offline دبیر گروه فیزیک 3 ستاره ها ارسال ها: 2228   در :  جمعه 13 آذر 1388 [15:10 ]
  آشپزخانه‌ مکانی برای یادگیری فیزیک
 

آشپزخانه‌ مکانی برای یادگیری فیزیک

آشپزخانه‌ مکان مهمی برای فراگرفتن درباره‌ی چگونگی بستگی خواص ماده به دماست. وقتی آب را در کتری چای می‌جوشانیم ، افزایش دما ایجـاد بخار می‌کند که در فشار زیاد سوت‌زنان از دهانه خـارج می‌شود. اگر شما فراموش کنید که حفره‌های درون سیب‌زمینی را قبل از پختن آن در‌آورید ، فشار زیاد بخار ایجاد شده درون سیب‌زمینی می‌تواند باعث شود که آن با به هم ریختگی بترکد. بخار آب در هوا می‌تواند به صورت قطره‌های مایع در اطراف لیوان دارای آب خیلی سرد چگالیده شود ؛ اگر لیوان تازه از فریزر بیرون آورده شده باشد ، در اطراف آن مثل بخار آبی که به جامد تغییر کند شبنم تشکیل خواهد شد. توصیف‌های ماکروسکوپی و میکروسکوپی عمیقاً به هم مرتبط‌اند. مثلاً نیروهای برخوردی (میکروسکوپی) که وقتی پیش می‌آیند که مولکول‌های هوا به سطح جامدی (مثل پوست شما) اصابت کنند فشار جوی را باعث می‌شوند (ماکروسکوپی). فشار جوی استاندارد یک اتمسفراست ؛ برای ایجاد این فشار در هر روز ، 10 به توان 23 مولکول با تندی میانگین بیش از 1700 کیلومتر بر ساعت به پوست شما اصابت می‌کنند!

  امتیاز: 0.00