منو
 کاربر Online
904 کاربر online
 : زمین شناسی
برای پاسخ دادن به این ارسال باید از صفحه قبلی اقدام کنید.   ناشناس   در :  سه شنبه 03 شهریور 1388 [20:39 ]
  مهاجرت به سیاره دیگر!
 

آزمایش امکان مهاجرت حیات از سیاره ای به سیاره دیگر!
گروهی از پژوهشگران اروپایی نمونه هایی از مقاوم ترین ارگانیسمها را با هدف انجام آزمایشهایی در تایید فرضیه مهاجرت حیات از سیاره ای به سیاره دیگر به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل می کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، حیات (Life) عنوان پروژه ای است که قرار است برای انجام آزمایشاتی با هدف تائید امکان مهاجرت اشکالی از حیات از سیاره ای به سیاره دیگر همراه با پرواز STS-128 شاتل فضایی دیسکاوری به ایستگاه فضایی بین المللی منتقل شود.

شاتل فضایی دیسکاوری 25 آگوست (3 مرداد) از پایگاه فضایی کیپ کارناوال در فلوریدا پرتاب می شود.

این پروژه شامل تکه سنگهایی است که از قطب جنوب و کوههای آلپ جمع آوری شده اند. این تکه سنگها محتوی میکروقارچها و گلسنگهایی هستند که مقاوم ترین ارگانیسمهای دنیا به شمار می روند.

به طور طبیعی در محیطهایی که کلونیهای این ارگانیسمها تشکیل می شود دمای هوا بسیار پایین و در حدود 50- درجه سانتیگراد است.

هدف از انجام این آزمایش بررسی توانایی ادامه زندگی این ارگانیسمها در محیطهای خارج از زمین و حتی مهاجرت آینده حیات به سیارات دیگر است.

مسئول آزمایش `لایف` و مدیر دپارتمان اکولوژی و توسعه اقتصادی انرژیهای تجدیدپذیر دانشگاه توشا در ایتالیا در این خصوص توضیح داد: `جان دانی اولیواس و کریستوفر فاگلسانگ دو فضانوردی که در ماموریت 25 آگوست شاتل دیسکاوری حضور دارند این نمونه های بسیار مهم را با خود به ایستگاه فضایی بین المللی می برند. این نمونه ها به مدت 18 ماه در شرایط خلاء و زیر پرتوهای کشنده فضایی مورد آزمایش قرار می گیرند.`

براساس گزارش آنسا، آزمایش `حیات` با همکاری آژانس فضایی اروپا، آژانس فضایی آلمان، آژانس فضایی اسپانیا، آژانس فضایی ایتالیا و به سرپرستی دانشگاه توشا انجام می شود و هدف از اجرای آن بررسی فرضیه ای است که انتقال ارگانیسمهای خشک شده اما زنده را از یک سیاره به سیاره دیگر برای مثال از مریخ به زمین امکانپذیر می داند.

در صورتیکه این میکروقارچها و گلسنگهای خشک شده اما زنده پس از 18 ماه همچنان به حیات خود ادامه دهند این فرضیه تائید می شود.

  امتیاز: 0.00